Elektrikli Mutfak Aletleri Arçelik LAL serisi mutfak aletleri alan- kullanan-seven- sevmeyen var mı :)

stajyergelin

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
17
0
6
İstanbul

Kızlar Merhaba,
Küçük mutfak aletlerimi topluca tek markadan almak istiyorum.
Arçelik LAL serisi hakkında ne düşünüyorsunuz.
Görüntüsü çok şık, özellikleri nasıldır acaba, kullanan var mı aranızda.
yorumları bekliyorum, önerisi olan varsa başka markaları da konuşalım ;)

:49::49:

Eki Görüntüle 777762

Ben Lal serisine bayılıyorum ama set halinde almak istemiyorum..
Çaycısına bayılıyorum özellikle, verdiği mavi ışık çok hoş duruyormuş..
Kettle niyetine kullabileceğim için çay makinesi ve tost makinesini almak istiyorum sadece..
Ekmek kızartma makinesi falan gereksiz gibi, zamanında eve de almıştık,
ilk heves bir kaç kere kullandık, sonra attık bir köşeye unutuldu gitti..
Kullanışlı bulmuyorum..
Rondosu da cazip ama onu önceden Tefal aldığım için yattı.. :)

kullanmadım bilmiyorum ama lal serisi benimde çok hoşuma gidiyor çeyizim için alacağım bende ama blenderı ben braun dan aldım Braun Mr 570 El Blender setini şiddetle tavsiye ederim bir göz ay bence

lal serisi çay makinesini kullanıyorum hem çok şık duruyor hemde çok kullanışlı çayıda çok lezzetli oluyor yenide lal serisi olan kahve makinesini aldım oda umduğumdan dahada çok güzel renk uyumu deseniz gerçekten harika almayı düşünenlere tavsiye ederim

çaycısını almayı istiyodum çok şık gözüküyo başka kırmızı renkte daha uygun fiyata bulduğum için almamıştım:34:

Bu seriyi toplu sekılde alma sansımız yok mu tek tek alınca pahalıya gelmıyor mu?

Merhaba yeniden :)
evlendim ve mutfağımda Lal serisinin ürünlerini kullanıyorum:34:
mutfak dolaplarım beyaz lake parlak ve tezgah mermerim de siyah parlak kırmızı lal serisi üzerinde çok güzel durdu valla:1:
hatta dün akşam eşimle eksik olan narenciye sıkacağımızı da aldık böylece seriyi tamamladık:1:
hem şık hem kullanışlı herkese öneririm

Bütün serisini kullanıyorum çok da memnunum.ayrıca kirmizi rengi mutfağa çok yakisiyor.

Merhabalar,ben çeyizim için blender setini aldım çaycısını da almak istiyorum.Kullananlar varsa memnun kaldılar mı?

Back
X