Arçelikle Boch u kıyasladığın için bir kere tessüf ederim sanaBana düğün hediyesi arçelik fırın geldi. gelmez olaydı ... Fırındaki kek böreklerin bir köşesi diğer yerleri pişene kadar kömür oluyordu. Servisi çağırdım dedim böyle böyle abla bu turbo fırın olduğu için fanı o tarafta o yüzden öyle normal dedi.. nasıl yani pişirdiğim şeyin yarısı hep çöpe mi gidecek dedim. Abla sende ara ara tepsiyi çevirerek pişir dedi Garantisi bitti fırını çalışmaz hale geldi. Servsi çağırdım yok şöyle olmuştur yok böyle olmuştur. Gittim ucuzundan bir mini fırın aldım o servis parasına maaşalahı var ... bence parana yazık etme... Ben evimin komple beyaz eşyasını bosch düşünüyorum artık. başka markaya dönüpte bakmam
bosch daha kaliteli ama bu beyaz eşya biraz da şans meselesi en kaliteli markayı da alsan sorun çıkmayacağı kesin değil
arçelik yedek parça ve servis konusunda tek geçilecek bi marka....bosh son kontrolu çok iyi yapılan fakat yedek parça konusunda arçelik kadar iyi değil diye biliyorum .....ben olsam sıemens alırdım.....
Canım benim evimde her şeyim komple arçelik mutfağımDa ankastre hiç bir sıkıntı yaşamadım çok memnunum hepsinden tek tek...
çok sağol canım özellikle fırın modelini ögrene bilirmiyim.. Ve ocak
ocak oc608 eı
fırın 9650 dı :90:
oooo süper benim düşündüğüm ocakta bu .. çok soru sordum amaCam olmasının dez avantajı varmı acaba
yok canım hangi konuda anlamadım ama temizliği falan çok rahat ve fırın yani fırın fırındır boşver çok takma kafana al gitsin
he sen ocağı soruyosuuuuunCam olması değilde siyah olması birazcıkk sıkntı şimdi biz yeni evliyiz ya ee eşyalar yeni havlar tozlar çok o var tek ama temizliği onunda kolay al sen arçelik al benim tvlerim bile arçelik
bende 2 senelık evlıyım, nerdeyse yenı kurtuldum havlardan halıları 2 cıye yıkattırdıktan sonra azaldı benim .. Kabus gıbıydı kabuss :))
valla ben calısan bı bayanım hanı sabahları kapı baca acmaya fırsatım olmuyo dısardan gelcek toz belkı ulasamıyor ama o halı havları yetıyordu bana.
Elde süpürge bez gezmektten bıkmıstım ama yıkadıkca cıkıyor 2. Yıkamada daha rahatlarsın. Bıde halı yıkama fırçasını ıslatarak halıların üstünden gec. Fırcalar gıbı bayagı alıyor tavsıye ederım. Hatta eşimi calıstırdım bıkeresınde .. Malum kuvvet işi o daha etkılıydı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?