ard arda 2 düşük 2 hayal kırıklığı ..

kubra7042

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2011
146
19
118
Slm ben 2.5 senelik evliyim,1 bucuk seneden sonra cocuk istedik ve ilk ayda oldu fakat 6 haftalıkken Düsük yaptm, 5 ay düşünmedik. düsünmeye başladıktan 2 ay sonra tekrar hamile kaldim ama oda 4 haftalıkken düstü.doktorum 2 düsügün normal oldugunu 3 . Den sonra araştırılması gerektiğini söyledi ama bidaha böyle biseyi yaşamayı göze alamıyorum cünkü gercekten insanin psikolojisini cok bozuyor , sanki hep böyle olacakmis gibi geliyor.benim sorunum cabuk hamile kalıp cabuk Düsük yapmam.doktoru dinlemeyip simdiden bi araştırma yapılmasını istemeyi düsünüyorum .basina böyle bisey gelen varmi, tecrübelerinizi paylaşırmisiniz lütfen:26:.

aslında araştırsalar iyi olur canım.3. beklemek çok saçma.kan pıhtılaşması olabilir.geçmiş olsun.rabbim yüznü güldürsün

geçmiş olsun canım yaa ben de yakın zamnda düşük yaptım anlayabiliyorum ama 2.sinden de çok korkuyorum...kan pıhtılaşmasını normalş devlet hast.öğrenebilir miyim ?

canım benım senın yaşadığın durumun aynısını ben yaşadım ankarada yaşıyorum 2 senelık evlıyım mayıs ayında hamıle kaldım ben 8 haftalık kanamalı bebeğimi kaybettım kürtaj oldum dr. normal dedı araştırmaya gerek yok neyse 2 ay sonra tekrar hamıle kaldım süreklı tedirğinlık içindeydım bebeğmin kalp atışlarını bır türlü duymuyorduk hemde özel dr. gidiyordum neden böyle oluyor dr. bey bır kan tahlılı yapsaydık dediysemde yapmadı neymiş kalp atışını görmeden tahlıl yapmıyormuş bır hafta sonra tekrar gel atmazsa alırız dedı tabı ben doğdu devlet hastanesıne gittim kan aldılar yüksekti sonuç bır hafta bekleyelım dedıler bebeğim 12 haftalık olması gerekırken 7+5 günlükte kalmıştı hiç gelişmemişti ve ınan cok yıkıldım ağlamaktan hem benım hem eşimin gözleri şişti neden bız dedik hemen aldılar bebeğimizi kürtajla 12/kasım/2012 de ve patolojiye gönderdiler sonuç temız cıktı ama nedenı neydı dedım dr. 2 düşük normal dedi araştırmıyoruz bende sınırlendım ne yanı öğrenmek ıcın 3 düşükmü yapmam lazım istersen genetiğe gidip şansını dene dedı ama 3 düşük olmayınca araştırmıyorlar dedi bende hastane cıktım tam eve gidiyordum geri döndüm genetiğe girdim sıra aldım dr. yanına girdiğimde kaç düşüğün oldu dedi bende 3 tane dedim sonuncu yenı düşürdüm 3 de aynı haftalarda oldu dedim kan aldılar 15 gün sonra sonuç cıktı bende kan pıhtılaşması cıktı heterozigot 3 mutasyon dr. hamıle kaldığında iğne vurulmam lazım dedı tam 60 gün oldu ben daha adet olmadım düşükten berı hamıle değilim bır olsam hemen başlıcam çalışmalara şimdi özel bır dr. buldum ona gidiyorum cok ilgili hamıle kalır kalmaz bana iğne için rapor cıkartacak ayrıca torch ve toksoplazma testlerı yaptı bana yarın sonuçları almaya gıdeceğim buda düşük etkenı olabılır dedı bakalım sonuçları cok merak ediyorum adet olmam ıcınde ilaç verdı ayrıca düşükten berı coraspirin kullanıyorum
sana tavsıyem hıç bekleme hemen bır devlet hastanesını genetiğine gidip yaptır benım dediklerimi söyle sende rabbım yardımcımız olsun hepimizin bıraz uzun yazdım ama kusura bakma canım tekrar geçmiş olsun

peki cnm devlet hastanesinde yapıyorlarmı bu genetik testini ben sadece tıp fakültelerinde yapıldıgnı biliyordum ?

ben konya da yaşıyorum cnm tıp fakulteside şehrin çok dışında tabi böle bi durum için nerde olursa gidilir ama devlet hast. daha yakın bize

www.genetikon.com
istersen bu siteye bır bak ayrıca google konyada genetik merkezler yaz cıkar

peki herhangi bir ücreti varmı bu testin ?

canım benım ben devletde yaptırdım zekai tahir burak kadın doğum hastanesı de ücretsız ama orda hangi hastaneler yapar bılmıyorum ınt. araştırman lazım sana verdiğim sitedeki iletişim merkezınıde arayıp ücreti sor bırde orda acıbadem hastanesı varsa orayıda ara sor yanı tüm devlet hastanelerını arayıp telf sor hangısı yapıyorsa sana uyuyorsa oaraya gıt bence

tesekkürler cnm öyle yapayım en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…