ard arda 2 düşük 2 hayal kırıklığı ..

kubra7042

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2011
146
19
118
Slm ben 2.5 senelik evliyim,1 bucuk seneden sonra cocuk istedik ve ilk ayda oldu fakat 6 haftalıkken Düsük yaptm, 5 ay düşünmedik. düsünmeye başladıktan 2 ay sonra tekrar hamile kaldim ama oda 4 haftalıkken düstü.doktorum 2 düsügün normal oldugunu 3 . Den sonra araştırılması gerektiğini söyledi ama bidaha böyle biseyi yaşamayı göze alamıyorum cünkü gercekten insanin psikolojisini cok bozuyor , sanki hep böyle olacakmis gibi geliyor.benim sorunum cabuk hamile kalıp cabuk Düsük yapmam.doktoru dinlemeyip simdiden bi araştırma yapılmasını istemeyi düsünüyorum .basina böyle bisey gelen varmi, tecrübelerinizi paylaşırmisiniz lütfen.:26:

canım allah kolaylık versin sana. ben de evliyim iki kızım var,böyle bir sorun yaşamadım ama,benim teyzemin kızı da senin gibi 2 düşük yaptı. sonrasında yine hamile kaldı ve 2 kızı var şun anda.ümitsizliğe düşme.çok çok büyük sağlık sorunlarıyla uğraşanlar var,tedavi süreciyle atlatıabilecek bişey bence seninki.ama iyi bir doktora gidebilirsin.
hatta ben bundan önce çalıştığım hastanenin bir doktorunun adını verebilirim sana.çokmükemmel bir insan, işinin ustası.ilk doğumumum çok zor geçti,kaç doktora gittiysem hep olumsuz konuştular, bir tek bu doktor bana,bi problem olmadığını herşeyin gayet normal olduğunu söyledi ve doğumu onda yaptım.
hatta benim görümcemin rahiminde kist vardı,çok doktor rahim alınacak dedi,sadece benim doktor,boyle bir şey olamaz dedi ve rahime dokunmadan kisti aldı.

canım öncelikle geçmiş olsun...
seni en iyi anlayanlardan biri de benimdir heralde...
ben de aynı senin gibi çabuk hamile kalıp çabuk bebeginden ayrılanlardanım.
7 yıllık evliyim 24 yaşındayım ve 7 düşük yaptım.
ilk 5 yıl da 5 düşük yaşadımn. her türlü araştırma yapıldı.
ama hiçbirşey çkmadı. 5 yılın ardından bebek özlemim okadar artmıştı ki bir hamile görsem veya bir bebek görsem hemen ağlamaya başlıyordum.
en son bir dünya doktor değiştirdikten sonra çok methedilen bir dr a gittim.
hamile kaldıgımda hemen progestana başlattı ve 3 ay hiç kalkmamaya yattım.
kanamalarım oldu tabiiki ama üstüne görme şeklindeydi.
hamd olsun oğlum sağ salim doğdu.
2 yaşında oldu ve ben 2. yi istemeye başladım.
oğlumun üzerine 2 düşüğüm daha oldu ve şu an hamd olsun 13 haftalık hamileyim.
iğne kullanıyorum.hamd olsun bir problemimiz yok.
dediğim gibi, okadar araştırmanın sonunda hiçbir problemimiz olmadıgı anlaşıldı.
demekki bu bizim için bir sınav. sabredip doğru zamanın gelmesi için beklicez.
Rabbim inşallah daha fazla aratmadan bebişini gönderir canım.
ama hiçbir zaman karamsar olma. herzaman iyi düşün iyi olsun. bukadar zamanda bunu öğrendim. kötü düşünürsen kötü oluyr tatlım.
Rabbime tevekkül edip ona bırakmak ve pozitif olmak gerekiyor.
Allah'a emanet ol canım. inşallah en kısa zamanda sağlıklı hamilelik geçirip sağ salim kucagına alırsın yavrunu

canım cok gecmıs olsun Rabbım bıdaha yasatmasın bende 4 düşükten sonra evlat sahıbı olabıldım sukur prof falan gıttık yapılan arastırmalarda ne esımde ne bende hıc bır probleme rastlanılmadı onlem olarak ıgne kullandım.. sana tavsıyem ıyı bır dr bulman 2 dusuk normalmıs bırde cekene sor banada oyle demıslerdı sınır olmustum kan pıhtılasması veya baska bır sebepde olabılır tahlıller yaptır dılerım sende en kısa zamanda saglıklı bır hamıleleık gecırrırsın allah yardımcın olsun....

sende benim gibi erken evlenenkerdensin heralde cnm,bende 20 yasındayım zaten umudumu hiç kaybetmedim bu kadarı olduysa tamamıda olur inş diyorum yasım genç daha Allah ım hayırlı zamanı bekliyordur hediyesini göndermek için diyorum.ama işte cevrenin konuya bakısı yorumları biraz yıpratıyo,biraz minyon tipliyim kilom boyuma göre iyi ama k.validemin gözünde bi türlü büyüyemedik..bünyesi zayıf yası kücük ondan olur falan diyo herkese ya tamam belki söyledikleri kötü şeyler değil ama o psikolojiyle insanın agrına gidiyo haliyle.herneyse şimdi bizde arastırma yaptırmayı düşünüyoruz doktor folikasit+aspirin kullanmamı söyledi şimdi onları kullanıyorum kan pıhtılaşmasından şüphelendi heralde,sen hangi şehirde oturuyosun önerebileceğin bir doktor varmı acaba?

evet canım erken evlendim 18 de :)
ama işte olucak olan oluyor.kim ne derse desin.tabiiki herkezin bir fikri olur.yok ondan düşük oluyor yok bundan oluyor...
sen deyince aklıma geldi şimdi. bende dr umu değiştirdiğimde o da bebe aspirini vermişti.hamile kaldıktan sonra da devam ettim.
pıhtılaşma yok ama kanımda hafif koyuluk var.kullan canım ilaçlarını ihmal etme.inşallah hayırlı zamanda alırsın bebişini kucagına
ben konyalıyım ama İstanbul da yaşıyorum.
sende konyalısın sanırım kulu yazıyor isminde
Konya da bildiğim en iyi doktor (çok araştırmadım ama ablam sürekli ona gidiyordu,bende ona gittim hamileyken konya ya geldiğimde...) Mevlana üniversitesi hastanesi olması lazım :44: Op. Dr. Emine GÖK var orda.çok güzel anlatıyor herşeyi ve ultrasonda uzun uzun gösterip anlatıyor.istersen bir dene derim.
çok öpüyorum canım.görüşmek üzeree...

ilaçlara dikkat ediyorum ,aksatmamaya calısıyorum cnm inş faysadı olur küçük bişeyden dolayı böle oluyodur..dediğin doktoru bikaç kişiden duydum gercekten iyi oldugunu söylediler.bizde euro fertıl var oraya gtmeyi düşünüyoruz ama bakalım bütçemizi biraz aşarsa senin dediğin doktoru da deneyebilirz., tesekkür ederim tavisyen için canım görüşmek üzere

canım bide bişey sorabilirmyim bu pıhtılşma olsun genetik testleri olsun bu testleri yapılırken adtein 3. gününde mi olmak gerekiyor yoksa herhangi bir zamanda yapılabiliy mu?

yaw bu düsükler ne kadar cogaldieskiden cok duymuyodum böyle seyleri..benimde tam 5 bebek kaybim var..sonuncusunu 2 hafta önce yaptim...yapilan testlerde sadece kan pihtilasmasi cikti ama igne ve aspirin kulandigim halde yine kaybediyorum..simdi bide romatizmal bi hastalik varmi ona bakilacak...rabbim hepimizin yardimcisi olsun.....

canım bide bişey sorabilirmyim bu pıhtılşma olsun genetik testleri olsun bu testleri yapılırken adtein 3. gününde mi olmak gerekiyor yoksa herhangi bir zamanda yapılabiliy mu?

genetik ve karyotip testlerinde gün önemli degil..sadece hormon testlerinde su günler gelin diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…