- 6 Şubat 2017
- 722
- 389
- 33
- Konu Sahibi onunmeleyi
-
Canim 2 yada 3 derken mesela 3 gün peşpeşe mi? Yoksa aynı günden mi bahsediyorsun? Ve cok sık ilişki yaşadığın için kaşıntı ve yanma olmasi normal en sagliklisi gün aşırı iliskidir..bide bende kaşıntı ve ilişki zamanı yanma oldu hamile kalmaya engel olurmu bu?
evet canım yani ayni gun diyorum yardımın oçin çok tşk bu aradaCanim 2 yada 3 derken mesela 3 gün peşpeşe mi? Yoksa aynı günden mi bahsediyorsun? Ve cok sık ilişki yaşadığın için kaşıntı ve yanma olmasi normal en sagliklisi gün aşırı iliskidir..
Canım bence hergün ilişkide hiçbir sıkıntı yok artık çoğu doktor o hergün öneriyor zaten ayın belirli günleri gebelik şansı var bende 4 gün üst üste ilişki ile gebe kaldım tavsiye ederimevet canım yani ayni gun diyorum yardımın oçin çok tşk bu arada
teşekkur ederim canım mantar hamileliye engel olurmu peki?Uretilen spermler 72 gun once uretilmis oluyor. O yuzden bir gun beklemeniz veya beklememenz fark yaratmaz.
Anlik olarak uretilen semendir.
Meninin akisini kolaylastiran sivi madde.
Ama asil dollenmeyi saglayan sperm hucreleri aylar oncesnden uretilip seminifer tupcuklere yollaniyor.
Ama cok sık iliskide vucudun yipranablr. Vajinal mantar olusablr. Nemli birakmamaya calisir.
Kasinti ve yanma dedin aklima bu geldi. Mantar gebeligi zorlastirir
sahip oldugun her enfeksiyonun bebege gecme ve erken donemde dusuge neden olma riski var.teşekkur ederim canım mantar hamileliye engel olurmu peki?
Bende de mantar var ve gecen ay antibiyotık kullandım ama hemde doktor hem de ebe engel değil dedi.Ama ne bileyim şimdi hamilelik olmamasının sebebi bu mu diye şüpheye düştümteşekkur ederim canım mantar hamileliye engel olurmu peki?
benim eşimde aralıklı ilişkiyi daha üstün tutuyor hamilelik için ama ne bileyim yaçk karışık kafam((ya bu akıntılar bi problem olursa mantar falan bilmiyprum yaniCnm biz bi bos bi dolu yapttik tutmadi. Hergun denedik yone tutmadi. 2gun yapmayip 1 gun yaptik tuttu ama kimyasal gebelikmis. Ama gebe kaldimmi kaldim :) ben hamilelik sansini arttirdigini dusunuyorum aralikli iliskinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?