ard arda iliwki

onunmeleyi

Canım Ailem‍‍
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2017
722
389
33
merhaba kizlar biwey oyrenmek istiyorum iki gun ara verip daha sonra ard arda iki ya 3defa iliwkide olmak zararlimidir yani boyle hamile kalmak olurmu?bilenler yardim etsin zahmet olmazsa:anne:

Sperm kalitesi açısından Birgün ilişki Birgün ara vermek sonrasında tekrar ilişkide bulunmak gerekir doktorum bana bu şekilde söylemişti saat de önemliymiş mesela bugün saat 18.00 de ilişkiye girdiniz bir sonraki ilişki bir gün sonra saat 18.00 den önce olmalıymış böylelikle canlı sperm sürekli içeride bulunur gebelik şansınız artar

bide bende kaşıntı ve ilişki zamanı yanma oldu hamile kalmaya engel olurmu bu?
Canim 2 yada 3 derken mesela 3 gün peşpeşe mi? Yoksa aynı günden mi bahsediyorsun? Ve cok sık ilişki yaşadığın için kaşıntı ve yanma olmasi normal en sagliklisi gün aşırı iliskidir..

Canim 2 yada 3 derken mesela 3 gün peşpeşe mi? Yoksa aynı günden mi bahsediyorsun? Ve cok sık ilişki yaşadığın için kaşıntı ve yanma olmasi normal en sagliklisi gün aşırı iliskidir..
evet canım yani ayni gun diyorum yardımın oçin çok tşk bu arada

evet canım yani ayni gun diyorum yardımın oçin çok tşk bu arada
Canım bence hergün ilişkide hiçbir sıkıntı yok artık çoğu doktor o hergün öneriyor zaten ayın belirli günleri gebelik şansı var bende 4 gün üst üste ilişki ile gebe kaldım tavsiye ederim

Uretilen spermler 72 gun once uretilmis oluyor. O yuzden bir gun beklemeniz veya beklememenz fark yaratmaz.
Anlik olarak uretilen semendir.
Meninin akisini kolaylastiran sivi madde.
Ama asil dollenmeyi saglayan sperm hucreleri aylar oncesnden uretilip seminifer tupcuklere yollaniyor.
Ama cok sık iliskide vucudun yipranablr. Vajinal mantar olusablr. Nemli birakmamaya calisir.
Kasinti ve yanma dedin aklima bu geldi. Mantar gebeligi zorlastirir

Uretilen spermler 72 gun once uretilmis oluyor. O yuzden bir gun beklemeniz veya beklememenz fark yaratmaz.
Anlik olarak uretilen semendir.
Meninin akisini kolaylastiran sivi madde.
Ama asil dollenmeyi saglayan sperm hucreleri aylar oncesnden uretilip seminifer tupcuklere yollaniyor.
Ama cok sık iliskide vucudun yipranablr. Vajinal mantar olusablr. Nemli birakmamaya calisir.
Kasinti ve yanma dedin aklima bu geldi. Mantar gebeligi zorlastirir
teşekkur ederim canım mantar hamileliye engel olurmu peki?

bende akıntl oluyo sarı bide bi kaç hafta önce kaşıntı vardı of ya kafam çok karışık:KK20:

Cnm biz bi bos bi dolu yapttik tutmadi. Hergun denedik yone tutmadi. 2gun yapmayip 1 gun yaptik tuttu ama kimyasal gebelikmis. Ama gebe kaldimmi kaldim :) ben hamilelik sansini arttirdigini dusunuyorum aralikli iliskinin

Cnm biz bi bos bi dolu yapttik tutmadi. Hergun denedik yone tutmadi. 2gun yapmayip 1 gun yaptik tuttu ama kimyasal gebelikmis. Ama gebe kaldimmi kaldim :) ben hamilelik sansini arttirdigini dusunuyorum aralikli iliskinin
benim eşimde aralıklı ilişkiyi daha üstün tutuyor hamilelik için ama ne bileyim yaçk karışık kafam((ya bu akıntılar bi problem olursa mantar falan bilmiyprum yani

Back
X