Ardı arkası kesilmeyen esprilere tepkiniz ne olurdu?

Allah yardımcın olsun. Asıl onlar kafayı yemiş biyerleriyle. Normal insanı bile çıldırtırlar bunlar kendi anornalliklerinin farkında değil.
Aminnn... valla doğru söylüyosun.. Allah ıslah etsin deyip duruyorum.. bazen ben utanıyorum toplum içinde gelinleri olduğum için.. şu sorunlu evliliklerin en büyük sebebi aileler ve aile tarafından adam gibi yetiştirilmemiş eğitilmemiş insanlık öğretilmemiş kadınlar ya da erkekler.. hele ki erkek çocuk yetiştirmeyi çoğu kesim zerre kadar bilmiyo..

Evet ya babaannedeki fantaziye gel hele.. napıcakmış çıplak fotoyu baaakkk oğlum oğlan doğurttu diye ispatlı belgeli foto mu göstercekmiş.. bi benzerini ben yaşamıştım canım.. kv kızının oğluna bacaklarını açar elletirdi memesini ağzına sokardı ellettirirdi bi de çocuğun pipisini tutardı nolmuş bu böyle lenn diye bi de kah kah gülerdi gerizekalı embesil.. bikaç defa benim oğluma da yapmaya çalıştı.. bi şekilde öyle böyle kapattım konuyu baktım ki anlamıyo bigün yine yanımızda üstünü drğiştiriyo çıkarıverdi altını odada eşimle kayınpeder de vardı.. eşim arkasını döndü hemen.. sonra oğlumu tuttu gel elle oğlum bak bacak şap şap vur hadi diyo.. oğluma sakın ha dedim.. kv deye de sevmiyorum böyle şeyi basmadı mı o kafan bırak çocuğumu sapıklık öğretme dedim.. öğrenmezse tuhaf dedi.. ben de 60 yaşında buruşuk kadından mı öğrencekmiş babaannesin sen oyun diye sapıklık yapıyosun.. inadıma yaparsan sana kızarım oğlumu da alır giderim istiyosan yap hadi buyur dedim.. çok bozuldu eşiyle oğlu ondan yana olmadılar sessiz kaldılar diye ve bidaha da yapmadı.. bu yüzden oğlumu hiç bırakmadım ona.. açıkça söylemeden bi sonuca varamazsın
Allah size sabır versin midem bulantı yeminle:kusmuk::kusmuk:o_O:ruh::KK34:

Bi de beni düşün böyle bi şey ne duydum ne gördüm.. kendi ailemle mukayese ettiğimde hele ooofff of iğneli kuyulardaymışım gibi sıkıntılar basıyo.. bi tane akıllı dengeli hareketini görmedim ki.. ilk torunu 8 yaşında şimdi.. hadi anneanne bacak sevelim diyo.. ve bana da yapmak isterdi çocuk kızardım terslerdim benden utanmaya başladı.. bu çocuğun delikanlılığını düşünün şimdi.. ben düşünmek bile istemiyorum..
ne yani simdi bu kadin bacaklarimi torununa elletiyo :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Tövbe estf.
Bence de eşinize baskı yapın, hiç hoş değil.
Bebek bu nolcak diye sakınmamazlık yapmamak lazım bence.
İleride çektirmeyi düşünmüyorum ben çıplak foto :/

Yok öyle bi şey değil.. mesela bi muhabbet oluyo hiç alakasız kp sizin eviniz yok mu kalkın gidin ananızla işimiz var bizim güreşcez diyo.. ya da görümce adamın yüzümü gördüğü mü var hasret kaldı diyo.. sonra dönüyo öyle değil mi aşkım en son ne zaman yaptık diyo enişte de he o ne ki adını bile unuttum diyo.. göya şakalaşıyolar.. yaw böyle şaka mı olur.. her şeyi belaltına vuruyolar.. özellikle görümcemin hiç utanması yok.. neyse detayını anlatmayım burda roman olur o cinsten.. ben zaten yanlarından kalkıyorum hemen oyun oynama bahanesiyle başka odaya geçiyorum.. ya da kalkıcak durumda değilsem eşim hadi aşkım hadi bunlar yine şaşırdı bizi de bozmadan gidelim diyo şaka yollu.. tabiki de kalkmıyoruz.. ailece cıvıtmalarını izliyoruz.. mümkün mü kocamın o totosunu ordan kaldırması?
edep ahlak ar namus yok kocanin ailesinde biraz agir konustum ama

Back
X