Aren bebek 😔

strawberry_cake

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
3.527
9.156
158
İçimi dökmek için açtım konuyu. Haberi gördüğümden beri çok fenayım. İki yasındaki melek annesinin sevgilisi tarafından darbedildiği için vücudunda kırıklar ve bir gözünü kaybetme riski var O yaratığın açıklamasını okuduktan sonra iyice utandım şu kirli dünyadan. O küçücük bedene nasıl dokundun nasıl kıydın??!! Annelik yüreğım yaniyor, insanlık vicdanım sızlıyor.. Bu yaratıklar niye misliyle çoğalıyor bu ülkede aklımı yitireceğim ya. Küçücük çocukların dünyasını ne hakla kirletiyorlar hangi vicdanla o küçücük bedenlerine zarar verebiliyorlar. Keşke herkes anne olmasa. Bazı 'insanların' gerçekten kısırlaştırılması lazım!

Aren bebeğe ayrı, 9 yaşında yoğun bakımda istismara uğrayan kızcağıza ayrı, Samsun'da eşini ve 2 çocuğunu heyelanda kaybeden kadına ayrı kahroluyorum. Twitterdan nefret ettim özellikle bu son günlerde ama başka türlü de gündemden haberim olmuyor. Bugün durup durup bu masum insanlara, bebeğe, çocuğa ağladım bende. Hele Aren'in videosunu gördükten sonra gitmiyor gözümün önünden.

Ben annesinin sevgilisi olacak o cani hakkında konuşmayacağım onun zaten ne olduğu belli. Biraz buna göz yuman anneler için bir şey söylemek istiyorum. Ne yazık ki bazı anneler çocuklarına rağmen bekarlıkta yaşadıkları hayatları olduğu gibi devam etsin istiyorlar. Çocuklarının olduğu eve ne idüğü belirsiz adamları sokup çocuklarıyla yan yana getirip duruyorlar bu adamları. Cinsel organlarının keyfi evlat sevgisine baskın geliyor yani. Bu olaylardan sonra ben de annelik kutsal mı diye çok sorguluyorum, bazı kadınlar çocuklarını sadece çocuklarının babasıyla evliyken seviyor sanki. Burada oldukça koşullu bir sevgi var

Son düzenleme:
Allah hakkıyla bakabilecek olanlara evlat versin gerçekten. Daha geçen öz babası tarafından taciz edilen kızın haberi vardı. İnsan öze bile güvenemezken üveye ekstra dikkat etmeli.
İçim öyle yaniyorki göz yaşlarıma hakim olamıyorum. Benimde iki evladım var insan evlat sahibi olunca tüm çocuklara evlat nazarıyla bakıyor. Onların o masumiyeti insain içini sizlatiyor. Allah bu canilerin, sapıkların belasını versin. Can çekişe çekişe geberip cehennemde sonsuza kadar yansınlar!

Buradaki olay cinsel hayattan ziyade annenin vicdansızlığı aslında. Bazı insanlar bilinçsiz sadece doğrumak için doğuruyor. Görüşeceği kişi elbette olacak ama evde çocuğunun yanında değil. Elbette evlenecek ama iyi gözlemlediği biri ile çocuğun kendini ifade edebileceği koruyabileceği yaşta.

Böyleleri üremenin bir neticesi olarak biyolojik anne sadece. Annelikleri batsın. Videoyu izlemeye içim el vermedi ama yavrum morluklar içinde yine sıkı sıkı onun o hale gelmesine sebep olan 'annesine' sarılmıştı.

Annelik kutsal degil ama evlat sahibi olmak, o duygu, o kosulsuz sevgi her kula nasip olmuyor evet cocugu oluyor ama anne olamiyor bazilari.

Bencillik, belki yanlis evde buyume, annelik nediri ogrenecek dogru bir rol modele sahip olmama, zihinsel hastalik, psikopati, sosyopati artik sebebi her neyse bazilari anne olamiyor, sadece tasiyici beden rolu üstleniyor hepsi bu.

Bu konuya yazacagim tek yorum, Allah o yavruya bunu yasatanlarin belasini versin, ilahi adalet var ise böyle durumlarda derhal ve gozumuze soka soka tecelli etmesini temenni ediyorum.

O tatli yavrucakta dilerim hem ruhen hem bedenen bu olayi hasarsiz atlatir, unutur gider, devletin elinde duzgun bir aileye verilerek bundan sonrasi icin iyi bir hayati olmasını temenni ederim

Cocuklara bunu yapanlarin elleri kirilsin, ayaklari kirilsin, yedikleri bogazlarina yapissin.

Bence bu insanlar hayvani cinsel isteklerine de yeniliyorlar. Bu evlat sevgisine baskın geliyor bir şekilde. Anne 22 yaşındaymış, bebekse 2 civarı. Yani anne 18-19 yaşında hamile kalmış. Cinselliği erkenden yaşamaya başlamış ve hamile kalmış bir kadın var burada. Bu tip kadınlar flörtözdür. Asla erkeksiz kalamazlar. Hiç evlenmemiş kadınlardan bile çok var bunların talipleri çocukları olmasına rağmen çünkü dediğim gibi flörtöz ve istekliler. Devlet bu kadar erken çocuk sahibi olmayı da yasaklamalı bana kalırsa

Son düzenleme:

Videodaki annesi değil hemşireydi sanırım. Annesi olacak o yosma da tutuklu

Videodaki annesi değil hemşireydi sanırım. Annesi olacak o yosma da tutuklu
Evet doğrudur ben haberi okurken fotoğrafı gördüm sadece. Fotoğraftaki annesi diye düşündüm. En son haberlerde serbest bırakıldığı yazıyordu annesi için ama bu kadında en az o canavar kadar suçlu benim gözümde. Hatta bir anne olarak daha çok suçlu.

Flörtöz olmakla cehalet farklı bence. Sağlıksız ve cahil bir ortamda büyümüş erken bir yaşta evlenmiş, korunmadan bir haber. Umarım o da tutuklanır bir ömür içerde çürür. Çocuk koruma altına alınır.

Serbest bırakıldıysa eğer adaleti batsın bu ülkenin. O şiddet bir günlük değildi. Bebeğin kafasındaki kelliklerden sistematik olarak şiddete maruz kaldığı belliydi. Ayrıca çocuğu yakarak öldürmeye dahi çalışmışlar. Anne bunların hepsine göz yumdu belki de ortak oldu en az sevgilisi kadar suçlu

Hastanede bebekleri öldüren çeteye bile ceza vermediler buna mı verecekler. Çocuğa, kadına, hayvana uzanan eller kırılsın

Aynı zamanda cahil ve kötü oldukları su götürmez zaten

Boşanıp sadece uçkurunun derdine düşen annelerin Allah belasını versin , erkekleri söylemiyorum bile çünkü onlar karısından bosaninca çocuklarından da boşanıyorlar dümdüz şerefsizler yani lakin bir anne nasıl göz yumar Allahım, çocuk uzun süredir işkence görüyor bu bir defalık bir durum değil , morlukların rengi farklı farklı belli ki birçok kez farklı zamanlarda şiddet görmüş yavrum, uyuyamıyorum inanın...

Ben de sabah gördüm. Artık bu haberlerden boğuluyorum. İdam gelsin. Karısını çocuğunu ya da başkasını öldüren gebertilsin. O bebek gözünü kaybederse o canilerin de bir gözü çıkarılsın. Kısasa kısas istiyorum başka yolu yok. Kendi canlarına dokunmadan bu pislikler akıllanmayack

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…