Aren bebek 😔

İçimi dökmek için açtım konuyu. Haberi gördüğümden beri çok fenayım. İki yasındaki melek annesinin sevgilisi tarafından darbedildiği için vücudunda kırıklar ve bir gözünü kaybetme riski var 😔 O yaratığın açıklamasını okuduktan sonra iyice utandım şu kirli dünyadan. O küçücük bedene nasıl dokundun nasıl kıydın??!! Annelik yüreğım yaniyor, insanlık vicdanım sızlıyor.. Bu yaratıklar niye misliyle çoğalıyor bu ülkede aklımı yitireceğim ya. Küçücük çocukların dünyasını ne hakla kirletiyorlar hangi vicdanla o küçücük bedenlerine zarar verebiliyorlar. Keşke herkes anne olmasa. Bazı 'insanların' gerçekten kısırlaştırılması lazım!
Mesala bu kadının rahmi alınmalı ,erkeği de hadım etmeleri lazım.

Mune Mune Konusuna yazdığım bir yorum yüzünden tüm yorumlarımı bulup eksileyen ve bana özelden tehdit ve beddua mesajı yazan bu kişi beni taciz etmektedir. Bir şey yaparsanız sevinirim

Eklentiler

• 1000009378.webp
    1000009378.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 94
  • 1000009379.webp
    1000009379.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 95
Ben annesinin sevgilisi olacak o cani hakkında konuşmayacağım onun zaten ne olduğu belli. Biraz buna göz yuman anneler için bir şey söylemek istiyorum. Ne yazık ki bazı anneler çocuklarına rağmen bekarlıkta yaşadıkları hayatları olduğu gibi devam etsin istiyorlar. Çocuklarının olduğu eve ne idüğü belirsiz adamları sokup çocuklarıyla yan yana getirip duruyorlar bu adamları. Cinsel organlarının keyfi evlat sevgisine baskın geliyor yani. Bu olaylardan sonra ben de annelik kutsal mı diye çok sorguluyorum, bazı kadınlar çocuklarını sadece çocuklarının babasıyla evliyken seviyor sanki. Burada oldukça koşullu bir sevgi var
Bekarken bile bu tiplerle takılmaz ki normal bir insan.

Anne 22 yaşındaymış, yani 19 yaşında anne olmuş bu kadın. Maalesef bu yaştaki kadınlar aile ve olgun bir eş desteği olmadan çocuğu iyi koruyamazlar. Ayrıca baba denen şahıs hala ortada yok. Bu çocuk bir günde bu hale gelmediğine göre baba çocukla hiç görüşmüyor anlamına geliyor.

Bence bu insanlar hayvani cinsel isteklerine de yeniliyorlar. Bu evlat sevgisine baskın geliyor bir şekilde. Anne 22 yaşındaymış, bebekse 2 civarı. Yani anne 18-19 yaşında hamile kalmış. Cinselliği erkenden yaşamaya başlamış ve hamile kalmış bir kadın var burada. Bu tip kadınlar flörtözdür. Asla erkeksiz kalamazlar. Hiç evlenmemiş kadınlardan bile çok var bunların talipleri çocukları olmasına rağmen çünkü dediğim gibi flörtöz ve istekliler. Devlet bu kadar erken çocuk sahibi olmayı da yasaklamalı bana kalırsa
Benim tahminim bu çocuğunun babası da ipsiz sapsız biridir.hatta o da uyuşturucu bağımlısı falandır.genelde bu kadar erken yaşta bu işlere girişen insanlar pek hayra alamet olmuyor.25 yaşın altındaki evliliklerde ve doğumlarda illa ki bir haltlar çıkıyor.günümüz için konuşuyorum tabi.

Anne 22 yaşındaymış, yani 19 yaşında anne olmuş bu kadın. Maalesef bu yaştaki kadınlar aile ve olgun bir eş desteği olmadan çocuğu iyi koruyamazlar. Ayrıca baba denen şahıs hala ortada yok. Bu çocuk bir günde bu hale gelmediğine göre baba çocukla hiç görüşmüyor anlamına geliyor.
O da bu adamdan hallicedir.normal olan kimse 18 yaşında birini hamile bırakmaz bu devirde.

Bence bu insanlar hayvani cinsel isteklerine de yeniliyorlar. Bu evlat sevgisine baskın geliyor bir şekilde. Anne 22 yaşındaymış, bebekse 2 civarı. Yani anne 18-19 yaşında hamile kalmış. Cinselliği erkenden yaşamaya başlamış ve hamile kalmış bir kadın var burada. Bu tip kadınlar flörtözdür. Asla erkeksiz kalamazlar. Hiç evlenmemiş kadınlardan bile çok var bunların talipleri çocukları olmasına rağmen çünkü dediğim gibi flörtöz ve istekliler. Devlet bu kadar erken çocuk sahibi olmayı da yasaklamalı bana kalırsa
Talip dediğin de buysa aman kalsın.

O da bu adamdan hallicedir.normal olan kimse 18 yaşında birini hamile bırakmaz bu devirde.
Katılıyorum, ama maalesef insanların büyük çoğunluğu ilişki için kadında olgunluk aramıyor. Çoğu aldatmanın boşanmanın, ortada kalan çocukların asıl nedeni kadınların çok genç yaşta evlilik yapması.

şu durumda denizlinin muğlanın köylerinde normal insan yok

okuduğum kadarıyla denizlinin bir köyünde oluyor bu aşağımahalle diye bir yer, köy değil aslında (köy olsa kırsal mahalle denir, denizli büyükşehir) ama belde filan, 2 bin filan nüfuslu filan. yani köyden hallice.

sarayköy biraz daha kuzeyde aydın nazilli tarafına yakın kalıyo (aydn bu tarafın en köylüsü medeni kalan yeri) ama fethiyeye yakın kısımlarını biliyorum denizlinin, muğlayı zaten senelerdir yaşadığım için biliyorum,
buralar için konuşuyorum 18 yaşını geçen kızı evde zor tutuyorlar.

İçimi dökmek için açtım konuyu. Haberi gördüğümden beri çok fenayım. İki yasındaki melek annesinin sevgilisi tarafından darbedildiği için vücudunda kırıklar ve bir gözünü kaybetme riski var 😔 O yaratığın açıklamasını okuduktan sonra iyice utandım şu kirli dünyadan. O küçücük bedene nasıl dokundun nasıl kıydın??!! Annelik yüreğım yaniyor, insanlık vicdanım sızlıyor.. Bu yaratıklar niye misliyle çoğalıyor bu ülkede aklımı yitireceğim ya. Küçücük çocukların dünyasını ne hakla kirletiyorlar hangi vicdanla o küçücük bedenlerine zarar verebiliyorlar. Keşke herkes anne olmasa. Bazı 'insanların' gerçekten kısırlaştırılması lazım!
Bende haberi gördüğünden beri Aren bebek aklımdan çıkmıyor. Dua ediyorum bundan sonrasında hep iyi insanlarla karşılaşsın.
Anne olamadım ama her aklıma geldiğinde onun o süt kokusu sanki burnuma geliyor.

Burdan boşuna yazmıyorum.

Bebeği olan çocuğu olan bekar anneler çocuklarınız büyümeden, özgürlüklerini kazanmadan kimseyi hayatınıza sokmayın onları abuk subuk adamlarla bir araya getirmeyin.

Babasının acımadığına kimse acımaz.

Böyle birileriyle yaşama sevdanız varsa bari çocuk doğurmayın!

Serbest bırakıldıysa eğer adaleti batsın bu ülkenin. O şiddet bir günlük değildi. Bebeğin kafasındaki kelliklerden sistematik olarak şiddete maruz kaldığı belliydi. Ayrıca çocuğu yakarak öldürmeye dahi çalışmışlar. Anne bunların hepsine göz yumdu belki de ortak oldu en az sevgilisi kadar suçlu

Tüh Allah kahretsin böyle a.ının peşinde olan kadınları.

Çocuklar o kadar masum ki, o kadar berraklar ki..

Şimdi 4.5 yaşındaki oğlum yanımda öpmelere, sevmelere doyamıyorum .

Onun masumluğu karşısında gözlerim dolu dolu oluyor

Allah hiçbir çocuğu Anne babasından ayırmasın, hiçbir çocuğu, bebeği kimsenin eline bırakmasın.

Ben annesinin sevgilisi olacak o cani hakkında konuşmayacağım onun zaten ne olduğu belli. Biraz buna göz yuman anneler için bir şey söylemek istiyorum. Ne yazık ki bazı anneler çocuklarına rağmen bekarlıkta yaşadıkları hayatları olduğu gibi devam etsin istiyorlar. Çocuklarının olduğu eve ne idüğü belirsiz adamları sokup çocuklarıyla yan yana getirip duruyorlar bu adamları. Cinsel organlarının keyfi evlat sevgisine baskın geliyor yani. Bu olaylardan sonra ben de annelik kutsal mı diye çok sorguluyorum, bazı kadınlar çocuklarını sadece çocuklarının babasıyla evliyken seviyor sanki. Burada oldukça koşullu bir sevgi var
annem bana bakmasa sokakta kalacağının bilincinde ama onun hayatına her zaman engel olduğunu hissetmiş bir kız çocuğu olarak yazıyorum. minnettarlıkla öfke arasında git gelli bir hayat bu. hem onun hayatını kurtarıyorsun bir yerde, düzen ve hayatta kalmak için dayanak getiriyorsun. diğer anne çocuklardan farklı bir ilişkin oluyor çünkü sadece sen onu herkesten iyi tanıyıp anlayabilirsin ve normalde bir kocanın sorumlu olacağı şeyleri yeri geliyor sen üstleniyorsun duygusal olarak. hem de sanki onun bütün güzel hayallerinin ve özgürlüğünün katili ve nefret ettiği bir adam seni onun başına atıp gitmiş gibi kötü bir istenmemişlik travması oluyor. her şeyle tek başına mücadele ettiği için ona çok üzülüyorsun, sonra başka adamlar için seni hiç umursamadığı zamanlarının acısını çekiyorsun. gerçekten ikircikli bir durum. son cümlenize ithafen yazmak istedim, bende bir yere dokundu. bazen çok doğru bu dediğiniz, bazen de derin bir anlayış var sanki. hani bir insanın bütün kötü yanlarına rağmen onu asla yalnız bırakmamak gibi, kimse mükemmel değil ya sözde. sözde dememin sebebi kusurun da bir sınırı olması, bu örnekte o sınır aşıldı ve bu çocuk ağır bir yük altında bırakıldı. benim yüklerimden biri de - yine bedensel olduğu için diyorum - tacizdi. bana bu konuda inanılmaması ve o kişiyle yaşamak zorunda kalmamdı. ihmalkarlığını silah edinsen annen yalnız kalacak, etmesen sen yaralanacaksın. terk etmeye vicdanın el vermez, o da seni terk etmemişti. bu bağ hayatta sanki sevilmek için hep fedakarlık yapman gerektiğini öğretiyor ki bu aslında yanlış. sevilmek için hiçbir şey yapman gerekmez. sadece sevgi dolu davran yeter. gerçek sevgi kendini eylemlerde gösteriyor ve anne olmayı gerçekten seven bir kadının böyle hatalar yapmayacağına inanıyorum. bazen de anlıyorum, her an anne olmayı sevemezdi çünkü yardımcısı olacak eşi yoktu. yine de onun seçimini yaptığı her şeyi ben de yaşadım, bunu onun kaderine mahkum olmak olarak tanımlıyorum ve sonra bunların izlerini iyileştirmek için yıllar boyu uğraştım. şuan mental olarak annemin ilerisindeyim ve ona da iyi gelmek istedim ama ona yöntemlerimi bir türlü benimsetemedim. benim çektiklerimi de hiçbir zaman anlamadı zaten. içimi dökesim geldi kusura bakmayın. bu örnekteki çocuk içinse kalbim acıyor. sistemde ışık olduğu gibi karanlık da var, hayatın dengesi böyle. ilginç ama dünyamızda karanlık her zaman daha görünür ve görkemli, ışık beklenmedik ve basit anların içinde bulunuyor. onu da yalnız görebilecek kadar saf ruhlu ve sevgi dolu insanlar görebiliyor. ışığın böyle bir özelliği var. umarım bu yavrucak hastaneden çıkar ve onun geleceği anlam ve ışık içinde olur. onun içindeki ışığı bulması için dua ediyorum.

Babasının acımadığına kimse acımaz.
ay bu cümleyi bana demişti birisi. bir zamanlar sevdiğim kişiden ayrıldığım için üzgündüm, konuştuğum kişi demişti ki "kızım sana anan baban acımamış elin oğlu mu acıyacak"
insanları uzun sürelere yayarak, analiz ederek iyi tanımak lazım ama birini iyi tanımak için de önce kendini tanıyabilecek mental kapasiteye varabilmek ve buna göre kendine sınırlar çizebilmek lazım ama bu yeteneğini geliştiren çok çok az insan var. genelde sorunların üzerine yatmayı ve kurban psikolojisini seçerek sürekli daha fazla hata yapmayı seçiyorlar.
çok ama çok haklısınız.

ay bu cümleyi bana demişti birisi. bir zamanlar sevdiğim kişiden ayrıldığım için üzgündüm, konuştuğum kişi demişti ki "kızım sana anan baban acımamış elin oğlu mu acıyacak"
insanları uzun sürelere yayarak, analiz ederek iyi tanımak lazım ama birini iyi tanımak için de önce kendini tanıyabilecek mental kapasiteye varabilmek ve buna göre kendine sınırlar çizebilmek lazım ama bu yeteneğini geliştiren çok çok az insan var. genelde sorunların üzerine yatmayı ve kurban psikolojisini seçerek sürekli daha fazla hata yapmayı seçiyorlar.
çok ama çok haklısınız.
Ben böyle insanların her daim ruh hallerinin bozuk olduğuna inanıyorum. Artı mutlaka zekalarında da bir problem vardır. Yoksa insan evladına böyle şeyler yapılmasına müsade etmez.

Hele bir anne var ya panter olur panter .

Ben böyle insanların her daim ruh hallerinin bozuk olduğuna inanıyorum. Artı mutlaka zekalarında da bir problem vardır. Yoksa insan evladına böyle şeyler yapılmasına müsade etmez.

Hele bir anne var ya panter olur panter .
evet aynen öyle. bütün kötülüklerin arkasında ruhsal bozukluk var. toplum da iyileştirmeye değil saklamaya itiyor. iyileştirmek için görebilmek gerek. görmeyince en uç seviyede ne olacaksa onlar oluyor silsile halinde. onlar da kafana balyoz işte gör diye ama yok uykuda bir çoğu. uyanmak zor tabii emek istiyor. ama insan o emeği verdi mi ruhsal olarak kendini iyileştirebilir. öyle şeyler yapabilirler ki hiçbirinin haberi yok. dünya olarak hasta toplumlarda yaşıyoruz. öyle uykudayız ki hasta olmamız çok derin ve kapsamlı bir konu.

evet aynen öyle. bütün kötülüklerin arkasında ruhsal bozukluk var. toplum da iyileştirmeye değil saklamaya itiyor. iyileştirmek için görebilmek gerek. görmeyince en uç seviyede ne olacaksa onlar oluyor silsile halinde. onlar da kafana balyoz işte gör diye ama yok uykuda bir çoğu. uyanmak zor tabii emek istiyor. ama insan o emeği verdi mi ruhsal olarak kendini iyileştirebilir. öyle şeyler yapabilirler ki hiçbirinin haberi yok. dünya olarak hasta toplumlarda yaşıyoruz. öyle uykudayız ki hasta olmamız çok derin ve kapsamlı bir konu.
Kaleminiz çok iyi.. Şimdi hayatınız nasıl daha iyi ve güvende misiniz?

Kaleminiz çok iyi.. Şimdi hayatınız nasıl daha iyi ve güvende misiniz?
çook teşekkür ederim. sürekli yazarak ve analiz ederek kendimi iyileştirdim seneler içerisinde. sadece bunlar da değil çok şeyler geçti başımdan ama bazılarına göre şanslıyım diye düşünüyorum. şimdi iyiyim, çabamın karşılığını aldığımı hissediyorum. 26 yaşındayım. daha önümde uzun yıllar vardır umarım çünkü yaşamayı seviyorum sonunda. başımdan geçenlere minnettar olduğum bir noktaya geldim öyle söyleyebilirim. hikayemi ve kaderimi seviyorum çünkü bana ait. insanlara yardım edip anlatmak istiyorum nasıl yapılabileceğini ama iyileşme hiçbir zaman dışarıdan gelmiyor içeriden başlıyor diye düşünüyorum ve öyle de tecrübe ettim. düşündüğünüz için çok teşekkür ederim. ❤️

çook teşekkür ederim. sürekli yazarak ve analiz ederek kendimi iyileştirdim seneler içerisinde. sadece bunlar da değil çok şeyler geçti başımdan ama bazılarına göre şanslıyım diye düşünüyorum. şimdi iyiyim, çabamın karşılığını aldığımı hissediyorum. 26 yaşındayım. daha önümde uzun yıllar vardır umarım çünkü yaşamayı seviyorum sonunda. başımdan geçenlere minnettar olduğum bir noktaya geldim öyle söyleyebilirim. hikayemi ve kaderimi seviyorum çünkü bana ait. insanlara yardım edip anlatmak istiyorum nasıl yapılabileceğini ama iyileşme hiçbir zaman dışarıdan gelmiyor içeriden başlıyor diye düşünüyorum ve öyle de tecrübe ettim. düşündüğünüz için çok teşekkür ederim. ❤️
Kesinlikle katılıyorum iyileşmeye içerken başlamak lazım. Ya biz mücadele edeceğiz ya da destek alacağız. Siz bu işi anlayıp çözmüşsünüz.

Dilerim hep huzurunuz yerinde olsun. Çevreniz, sizi mutlu edecek insanlarla dolsun🙏🏿🙏🏿

Kesinlikle katılıyorum iyileşmeye içerken başlamak lazım. Ya biz mücadele edeceğiz ya da destek alacağız. Siz bu işi anlayıp çözmüşsünüz.

Dilerim hep huzurunuz yerinde olsun. Çevreniz, sizi mutlu edecek insanlarla dolsun🙏🏿🙏🏿
çok teşekkür ederim siz dahil herkese bunu dilerim ❤️❤️
fakat bu yavrucak umarım hastaneden sağ salim çıkar ve o da bir şansa sahip olur :(

Back
X