Aren bebek 😔

çok teşekkür ederim siz dahil herkese bunu dilerim ❤️❤️
fakat bu yavrucak umarım hastaneden sağ salim çıkar ve o da bir şansa sahip olur :(
Bu kuzu çok şükür başına daha vahim olaylar gelmeden kurtulmuş.

Bu durumda olabilecek, ihmal edilen tüm çocuklar kurtulsun, korunabilsin, iyi insanlarla, onlara anne baba olacak insanlarla karşılaşsınlar..

Ben böyle insanların her daim ruh hallerinin bozuk olduğuna inanıyorum. Artı mutlaka zekalarında da bir problem vardır. Yoksa insan evladına böyle şeyler yapılmasına müsade etmez.

Hele bir anne var ya panter olur panter .
Bence de.hadi vicdansız diyelim, insan aynı şeyi bana da yapar diye korkar.

Ben böyle insanların her daim ruh hallerinin bozuk olduğuna inanıyorum. Artı mutlaka zekalarında da bir problem vardır. Yoksa insan evladına böyle şeyler yapılmasına müsade etmez.

Hele bir anne var ya panter olur panter .
Ben sadece ruh hal bozukluguyla sıyırmasını istemiyorum artik kimsenin. İnsan degil bunlar. Safi kötüler sadece. O kadar çok var ki böylesi. Sadece bir erkek için, yasak aşkları icin Aynı evde neler yapıldı da çocuklarına sustular. Bırakıp kaçtılar bir erkek uğruna. Öldürdüler. Sirf Müge Anlidaki konular bile yeter örneklere. Bizim gibi insanların aklı almıyor ama bambaşka kafalarda yaşayan o kadar mahlukat var ki.
Bazı kadınların derdi annelik yapmak değil birine kadınlık yapmak sadece. Çocuk ve annelik kavramı bize ifade ettiği şeyi etmiyor onlara. Dogurmakla olmuyor diye boşuna söylenmiyor.

şimdi denk geldim yeni gelişmeler

Allahin cezaları!!! Elleri kirilsin inleye inleye can versinler inşallah. Şu morlukları görünce içimde müthiş bir öfke oluşuyor. El kadar sabiye nasıl kıydılar. Anne kuzusu o daha ya, herseyiyle anneye muhtaç. Ama anne şehvetininin derdinde! Allah'a şükür gözünde hasar yokmuş. İnşallah bundan sonra tertemiz insanlarla karşılaşır her zaman.

Allahin cezaları!!! Elleri kirilsin inleye inleye can versinler inşallah. Şu morlukları görünce içimde müthiş bir öfke oluşuyor. El kadar sabiye nasıl kıydılar. Anne kuzusu o daha ya, herseyiyle anneye muhtaç. Ama anne şehvetininin derdinde! Allah'a şükür gözünde hasar yokmuş. İnşallah bundan sonra tertemiz insanlarla karşılaşır her zaman.
annenin tek derdiniz şehvet olduğunu sanmıyorum adam ona maddi destek, yasaklı madde, hiçbiri değilse bari koruma kollama sağlıyor olabilir. kadının bir mesleğinin işinin olduğunu okumadık olsaydı haberlerde "öğretmen S." ya da bir şirkette muhasebeci olan "S" diye bişey okurduk, okuduk mu? hayır. neyle geçiniyor o zaman bu kadın?

her neyse diğer yandan bu çocuk belli ki ilk sefer dayak yememiş, morluklar katman katman, kafasının tepesinde hiç saç yoktu belli ki daha önce yolunmuş bu çocuk.

bir tek annesi mi var bu çocuğun?
kadın ruh hastası olabilir
şehvet düşkünü nemfoman
madde bağımlısı

ya da düpedüz kötü olabilir

eee. her türlü bu çocuğun babası nerede?

burada bir kadın forumunda bile
anneye 298676 laf ediyoruz, tamam edelim de.

yani 1 kişi de desin ki babası olacak mahluk nerde?

annenin tek derdiniz şehvet olduğunu sanmıyorum adam ona maddi destek, yasaklı madde, hiçbiri değilse bari koruma kollama sağlıyor olabilir. kadının bir mesleğinin işinin olduğunu okumadık olsaydı haberlerde "öğretmen S." ya da bir şirkette muhasebeci olan "S" diye bişey okurduk, okuduk mu? hayır. neyle geçiniyor o zaman bu kadın?

her neyse diğer yandan bu çocuk belli ki ilk sefer dayak yememiş, morluklar katman katman, kafasının tepesinde hiç saç yoktu belli ki daha önce yolunmuş bu çocuk.

bir tek annesi mi var bu çocuğun?
kadın ruh hastası olabilir
şehvet düşkünü nemfoman
madde bağımlısı

ya da düpedüz kötü olabilir

eee. her türlü bu çocuğun babası nerede?

burada bir kadın forumunda bile
anneye 298676 laf ediyoruz, tamam edelim de.

yani 1 kişi de desin ki babası olacak mahluk nerde?
Babası da pisliğin tekiymiş istememiş bebeği. Allahtan dilerim bu melek çok mutlu olacağı, merhametli insanlarla beraber olsun.

Babası da pisliğin tekiymiş istememiş bebeği. Allahtan dilerim bu melek çok mutlu olacağı, merhametli insanlarla beraber olsun.
baba istemediği bebeğe para filan veriyor mudur sizce?
çünkü ben sanmıyorum da

kadın yüksek ihtimalle bu sevgilisi denilen manyaktan para alıyordu

yani bakın ben kimseyi aklamak derdinde değilim, anne keşke bebeği hiç yapmasaydı
ama gerçekçi olalım, bu kadınların genelde çok erkenden bir evlilikleri (ya birliktelikleri) ve çocukları olyor.

bebek olmasa istediğiyle sevişecek mi fahişelik mi yapacak, konsomatrislik mi yapacak, madde mi kullanacak, nerede ne manyak var onları "dost mu tutacak" (tam anadolu lügatına bağladım) ne yaparsa yapsaydı --ki bu hikayenin sonu oraya çıkmazsa ben de bişey bilmiyorum.

şunu demek istemiyorum her ayrılan ve mesleği olmayan kadın illa gidip böyle durumu iyi manyak bulmuyor tabi ki (ama ne kadar kötü de olsa babasının evine dönüyor hiçbişeysi yoksa) ya da bebeği ailesine veriyor kendisi fabrika mabrika çalışıyor.
değil mi?

bu kadın kendi başına yaşıyor
baba ortada hiç yok.
ve bu manyağı şimdiye kadar hiç şikayet etmemiş. kaç sefer o bebek dövülmüş ses etmemiş hala daha da polise gitmiyor, hastanedeki sağlıkçılar durumu bildiriyor. bu bence demektir ki kadının geçimi bu bulduğu manyaktan.

fakat işte diyorum ya bu çocuğun bir de babası var
yaşadıkları yer köy kadar bir yer
Allah aşkına baba baba olsa şu duruma izin verir mi? haberi olmaması filan mümkün nü? asla değil ben size diyim. buralarda her köy birbirinin 7 sülalesini biliyor.

ama kimse babaya laf etmiyor işte...

baba istemediği bebeğe para filan veriyor mudur sizce?
çünkü ben sanmıyorum da

kadın yüksek ihtimalle bu sevgilisi denilen manyaktan para alıyordu

yani bakın ben kimseyi aklamak derdinde değilim, anne keşke bebeği hiç yapmasaydı
ama gerçekçi olalım, bu kadınların genelde çok erkenden bir evlilikleri (ya birliktelikleri) ve çocukları olyor.

bebek olmasa istediğiyle sevişecek mi fahişelik mi yapacak, konsomatrislik mi yapacak, madde mi kullanacak, nerede ne manyak var onları "dost mu tutacak" (tam anadolu lügatına bağladım) ne yaparsa yapsaydı --ki bu hikayenin sonu oraya çıkmazsa ben de bişey bilmiyorum.

şunu demek istemiyorum her ayrılan ve mesleği olmayan kadın illa gidip böyle durumu iyi manyak bulmuyor tabi ki (ama ne kadar kötü de olsa babasının evine dönüyor hiçbişeysi yoksa) ya da bebeği ailesine veriyor kendisi fabrika mabrika çalışıyor.
değil mi?

bu kadın kendi başına yaşıyor
baba ortada hiç yok.
ve bu manyağı şimdiye kadar hiç şikayet etmemiş. kaç sefer o bebek dövülmüş ses etmemiş hala daha da polise gitmiyor, hastanedeki sağlıkçılar durumu bildiriyor. bu bence demektir ki kadının geçimi bu bulduğu manyaktan.

fakat işte diyorum ya bu çocuğun bir de babası var
yaşadıkları yer köy kadar bir yer
Allah aşkına baba baba olsa şu duruma izin verir mi? haberi olmaması filan mümkün nü? asla değil ben size diyim. buralarda her köy birbirinin 7 sülalesini biliyor.

ama kimse babaya laf etmiyor işte...
Aklı başında insan ikisine de laf eder..

Ama anne var ya anne 2 kat suçlu benim gözümde.( Gerçi bunu sağlıklı düşünen, yaşayan insan için derm)

Allah bilir kadın da madde kullanan aklı başında olmayan zekasız biri. Yoksa o bebeğin tepesindeki saça kurban olur böyle pisliklerin altına yatmazdı.

Allah, yolunu şaşırttı da ayakları hastaneye düştü bebek kurtuldu. İnşallah da kurtulmuştur başına başka şeyler gelmez. Malum Türkiye de yaşıyoruz... Gerçi Ucim ve Avukatları bu olayın peşini bırakmaz

İçimi dökmek için açtım konuyu. Haberi gördüğümden beri çok fenayım. İki yasındaki melek annesinin sevgilisi tarafından darbedildiği için vücudunda kırıklar ve bir gözünü kaybetme riski var 😔 O yaratığın açıklamasını okuduktan sonra iyice utandım şu kirli dünyadan. O küçücük bedene nasıl dokundun nasıl kıydın??!! Annelik yüreğım yaniyor, insanlık vicdanım sızlıyor.. Bu yaratıklar niye misliyle çoğalıyor bu ülkede aklımı yitireceğim ya. Küçücük çocukların dünyasını ne hakla kirletiyorlar hangi vicdanla o küçücük bedenlerine zarar verebiliyorlar. Keşke herkes anne olmasa. Bazı 'insanların' gerçekten kısırlaştırılması lazım!
Bende sıla bebeği hiç unutamıyorum.Tecavuzcu katilleri çocuk adı altında saliverildiler büyük ihtimalle

Aklı başında insan ikisine de laf eder..

Ama anne var ya anne 2 kat suçlu benim gözümde.( Gerçi bunu sağlıklı düşünen, yaşayan insan için derm)

Allah bilir kadın da madde kullanan aklı başında olmayan zekasız biri. Yoksa o bebeğin tepesindeki saça kurban olur böyle pisliklerin altına yatmazdı.

Allah, yolunu şaşırttı da ayakları hastaneye düştü bebek kurtuldu. İnşallah da kurtulmuştur başına başka şeyler gelmez. Malum Türkiye de yaşıyoruz... Gerçi Ucim ve Avukatları bu olayın peşini bırakmaz
mesela ABD -ki normalde sosyal devlet olma bakımından iyi bir örnek değildir-
böyle erken yaşta bebeği olan ve madde ya da akıl sorunları olan (ya da düpüdüz kötü olan neyse, sebep fark etmez), bir meslek edineyim okul okuyayım, bir işe gireyim diye bir çabası da olmayan kadına (bu kadında yok belli ki) baştan soruyor "istersen çocuğu evlatlık verelim mi" diye, büyük ihtimalle düzgün bir ortamı da olmayacak çünkü. görünen köy kılavuz istemez. nasıl geçiniyor bu kadın? baba zaten yok ortada.

bence en mantıklı çözüm bu yoksa kadının dostu, pezevengi, torbacısı, bişeysi illa çocuklara musallat oluyor.

bakın mesleği seks işçiliği olan kadınlar bile şayet annelik güdüsü taşıyorsa çocuklarını kendi ortamına sokmuyor, çocuğu köyünde kasabasında neyse bir yerde akrabasına filan bırakıyor. veya başka evde bakıcıyla büyütüyor. bir çözüm buluyor, çünkü biliyor heder ederler o çocuğu, ortamları normal ortam değil.

annelik güdüsü, becerisi neyse artık adına ne deniyorsa teknik olarak olmayan kadınların çocuklarını almak için bir mekanizma olmalı yani.

bizde bir kutsal anne tabusu, miti var, toplum hiç kafasını kaldırıp da bakmıyor yani bu kadınların hepsi gerçekten anne mi, annelik ediyor mu...
bi sürü sosyal çalışmacı var devlette, bi sürü aile bakanlığı memuru var, ama toplum "ya bi bakın böyle çoçuklar heder oluyor başlıycam kutsal anneliğinize" demediği için lütfedip kıpırdamıyorlar bile.

Bu videoyu izleyince tekrardan aklıma geldi yavrucak. Muhtemelen o dünya güzeli bebek kalıcı hasar da aldı. Vücudu yakılmış, kafasındaki saçlar önceden yolunmuştu yani çok uzun süreli bir şiddet var ortada. Annenin serbest kalması gücüme çok gidiyor

şimdi denk geldim yeni gelişmeler

Bu fotoğraf şimdiki hali değil. Bu son olay olmadan haftalar öncesine ait fotoğraflarmış. Abdurrahman bey aşağıda bilgiyi vermiş. Yani çocuk haftalar hatta aylar öncesinden öldüresiye şiddet görüyordu ve anne sevgilisinden ayrılmak için buna göz yumuyordu. Ve o anne şu an serbest! Adaletin batsın dünya

Fotoğraflar yeni değil haftalar öncesine ait. Çocuğun bilinen tüm video ve resimlerinde kafası yüzü morluk içinde ve şiş

Eklentiler

• 1000009452.webp
    1000009452.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 35
  • 1000009447.webp
    1000009447.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 34
mesela ABD -ki normalde sosyal devlet olma bakımından iyi bir örnek değildir-
böyle erken yaşta bebeği olan ve madde ya da akıl sorunları olan (ya da düpüdüz kötü olan neyse, sebep fark etmez), bir meslek edineyim okul okuyayım, bir işe gireyim diye bir çabası da olmayan kadına (bu kadında yok belli ki) baştan soruyor "istersen çocuğu evlatlık verelim mi" diye, büyük ihtimalle düzgün bir ortamı da olmayacak çünkü. görünen köy kılavuz istemez. nasıl geçiniyor bu kadın? baba zaten yok ortada.

bence en mantıklı çözüm bu yoksa kadının dostu, pezevengi, torbacısı, bişeysi illa çocuklara musallat oluyor.

bakın mesleği seks işçiliği olan kadınlar bile şayet annelik güdüsü taşıyorsa çocuklarını kendi ortamına sokmuyor, çocuğu köyünde kasabasında neyse bir yerde akrabasına filan bırakıyor. veya başka evde bakıcıyla büyütüyor. bir çözüm buluyor, çünkü biliyor heder ederler o çocuğu, ortamları normal ortam değil.

annelik güdüsü, becerisi neyse artık adına ne deniyorsa teknik olarak olmayan kadınların çocuklarını almak için bir mekanizma olmalı yani.

bizde bir kutsal anne tabusu, miti var, toplum hiç kafasını kaldırıp da bakmıyor yani bu kadınların hepsi gerçekten anne mi, annelik ediyor mu...
bi sürü sosyal çalışmacı var devlette, bi sürü aile bakanlığı memuru var, ama toplum "ya bi bakın böyle çoçuklar heder oluyor başlıycam kutsal anneliğinize" demediği için lütfedip kıpırdamıyorlar bile.
Çok çok haklısın arkadaşım..

Belediye sadece hayvanları değil , bazı insanları da kısırlaştırmalı acilen:sinirli:
Cherry yıllar önce kayinvalidem anlatmıştı, dayak vs bilemem ama bir aile her yıl çocuk yetiştirmeye çocuk getirip bırakıyormuş. Bir Allah'ın kulu da, hop durun bakalım ne oluyor demiyor. Aslında en güzeli Çin gibi bizimde çocuk sayımız sınırlandırılacak. Böyle insanlarda en başından kısırlaştırılacak.

Ben yurtdışındayım Türkiye haberi takip etmiyorum fazla nolur bu yavrunun iyi haberini paylaşın. Bir gelişme var mı?

Bu haberi gördüğüm gün başımıza şöyle bir olay geldi. Oğlumun (2 yaşında) metal düğmeleri olan bir bahçıvan pantolonu var, bana tutunup ayakkabı giyiyordu. Nasıl olduysa ben biraz hızlı çektim o dengesini sağlayamadı ve yere düştü o metal de dudağını kesti. Kanarken o kadar ağladı ki. Sonra birşey yerken de hep bana orayı gösterdi. Ah bu yavrum dudakları bu hale gelirken, saçları koparılırken ne acı çekti acaba. Yapanlar beterini yaşasın.

Şahısı içeride öldürmemişler mi? Lütfen biri bu güzel haberi bana versin

Back
X