kızlar napacam bilmiyorum.geçmişim şimdi şimdi önüme çıkıyor.nişanlıyım.nişanlımla tanışmadan önce bi erkek arkadaşım vardı kaç kez ayrıldık barıştık o sırada nişanlandığım kişiyle tanıştk.onunla beraber olmaya başladık eski erkek arkadsımlada arkadaş olarak görüşüyorduk ama o hala benim onu sevdiğimi düşünüyordu aksini söylüyordum ama inanmıyordu.biz nişanlımla çıkmaya başladıktan sonra ayrıldı o arada eski erkek arkdsmla konuşmaya devam ediyorduk tekrar onunla başladık gibi oldu karşırık biraz ama neyse sevdiğim kişiyle nişanlandım ve eski erkek arkadaşımda niaşnlımın orda calısıyr dükkanlar yakın yani bu eski arkadşım herkese işte x in nişanlısıyla cıktım ben hala beni seviyor işte onunla çıkarken benimlede çıktı falan laflar söylüyormus bunları duyunca nişanlımla bozuştuk.dedım ki kaldıramaz duruma geldiysen bitsin dedim onada gelmiyor.napacam şimdi ben hakkımda atıp tutuyormus öle erkek o...
anlatabilmişimdir daha uzun da kısaltarak anlattım bişiler söyleyinn ne olur ayrılmak istemiyorum nişanlımdan böyle bişi ailesinin kulağına gitse
kötü bişi yapmadım eskısiyle cıkarken öpmek harıc daha ileriye gitmedkkk..benneyaptımki:çok üzgünüm: