• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aresiz

meli_su

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
64
0
86
Adana
kızlar napacam bilmiyorum.geçmişim şimdi şimdi önüme çıkıyor.nişanlıyım.nişanlımla tanışmadan önce bi erkek arkadaşım vardı kaç kez ayrıldık barıştık o sırada nişanlandığım kişiyle tanıştk.onunla beraber olmaya başladık eski erkek arkadsımlada arkadaş olarak görüşüyorduk ama o hala benim onu sevdiğimi düşünüyordu aksini söylüyordum ama inanmıyordu.biz nişanlımla çıkmaya başladıktan sonra ayrıldı o arada eski erkek arkdsmla konuşmaya devam ediyorduk tekrar onunla başladık gibi oldu karşırık biraz ama neyse sevdiğim kişiyle nişanlandım ve eski erkek arkadaşımda niaşnlımın orda calısıyr dükkanlar yakın yani bu eski arkadşım herkese işte x in nişanlısıyla cıktım ben hala beni seviyor işte onunla çıkarken benimlede çıktı falan laflar söylüyormus bunları duyunca nişanlımla bozuştuk.dedım ki kaldıramaz duruma geldiysen bitsin dedim onada gelmiyor.napacam şimdi ben hakkımda atıp tutuyormus öle erkek o...:( anlatabilmişimdir daha uzun da kısaltarak anlattım bişiler söyleyinn ne olur ayrılmak istemiyorum nişanlımdan böyle bişi ailesinin kulağına gitse:( kötü bişi yapmadım eskısiyle cıkarken öpmek harıc daha ileriye gitmedkkk..benneyaptımki:çok üzgünüm:

nişanlınızla birlikteyken eski erkek arkadaşınzla da birliktemiydiniz
orasını anlayamadım karışık demişsinizCADIARZU
bi kere nişanlınızında sizden önce birlikte oldğu birileri olmuştur mutlaka,
siz onları duysaydınız ondan ayrılırmıydınız,
onunda bunu anlaması gerekiyor diye düşünüyorum,
eğer ki ikisinide bi ara aynı zamnda idare etmişseniz,
kaldırılmaz bi durum,kimse bunu hazmetmez bence:delphin:

yok ıkısınıde aynı anda ıdare etmedım tabıkı ayrıldıktan sonra tekrar birleşme oldu eskısıyle .

Bence en buyuk hatayi yapmissiniz.
Boyle laflarin soylenmeside cok normal bence. Eski erkek arkadasiniz cok dogru soyluyor.
Ayrica nisanlinizin bunu kaldiramamasindan daha dogal bisey yok.
Bence cok hatalisiniz

yok ıkısınıde aynı anda ıdare etmedım tabıkı ayrıldıktan sonra tekrar birleşme oldu eskısıyle .

bi ona,bi ona yanii,
peki bunu nişanlınıza söyledinizmi ayrıldığınızda eskisiyle olduğunuzu,
söylemediniz tabiki...
çok yanlış davranışlar,ilişkiyi yıpratacak,bitiricek şekilde hatta
siz bi kere duygularınızdan emin olmadan iki tarafında duygularıyla oynaşışsınız bi nevi,
diyelim bu sorunu hallettiniz,ilişkiniz devam etti,
yarın öbürgün nişanlınız bunu sizin yüzünüze elbet vuracak,
ve güvensiz olucak size karşı,
yanlışş yanlışş yanlışşşş:delphin:

nişanlandıgınız halde eski defterleri kapatmayıp arkadaş olarak görüşmek de neyin nesi?
nişanlınız aynı şeyi yapsa hoş karşılar mıydınız?
yani eski kız arkadaşıyla görüşse...
bırak yeniden yakınlaşmayı; böyle arkadaş muhabbeti çevirse dahi dönüp yüzüne bakmam doğrusu, dürerim defterini bi kibrit çakar dağıtırım küllerini :kahve:
nişanlanmanın mantığını kavrayamamışsınız ki siz sevgili kardeşim
nişanlanmak demek evliliğe hazırım, parmağıma yüzüğünü taktığım adam kocam olacak demektir
geçmiş hayata, hatalara bir çizgi çekip, parmağınızdaki o yüzüğün sahibi adama sıkı sıkıya sarılmak demektir
hal böyle iken ne diye 2. bi erkekle samimiyet kuruyorsunuz
eski sevgiliniz yada değil
orası da önemsiz açıkcası
siz niyeti bi nebze de olsa bozmuş yanlışa yelken açmışsınız
şimdi de cezasını çekiyorsunuz
bıldır yediğin hurmalar......... hesabı :kahve:
oturun adamakıllı nişanlınızla konuşun, durumu açık sözlülükle dile getirin
sineye çekerse ne hoş
çekmezse de tek yol devrim hesabı, tek yol ayrılık olmalı sizin için
zira erkek milleti bu konuda hassastir
unutmaz; unutur gibi yapar
her fırsatta hatırlatıp canınızı yakar
bu da evliliği, müşterek hayatı çekilmez kılar

nişanlıma anlatmıstım onunla ayrıldıktan sonra eskısıyle çıkar gibi olduk diye bu durumu biliyor ama şimdi eskısının böle yapmasını canımızı sıkıyor nasıl çözüm önerirsinz.nişanlanmadan önce olan olaylar ailem nişanlımı istemiyor gibiydi annem olmaz diyordu daha fazla bağlanmamk için yaptım sanırm bunu evt hatalıym kabul ediyorum.:( okadar sıkıldım ki bu hayattan olaylardn ölmek istiyorum düşünüyorum ara ara

Önce siz hareketlerinizi düzene sokun,öyle arkadaşça falan görüşmeye devam etmeyin,sonrada bir büyüğünüzü devreye sokup o kişiyle konuşturun.
Birileri ona kibarca işin bittiğini,sizin artık nişanlı bir kız olduğunuzu ustruplu bir şekilde anlatsın,eminim anlar.
Ama sizde kararlı olup,farklı tavırlar sergilemeyin.

nişanlandıktan sonra hiç bir alakam kalmamıstı onunla.cekemedığinden yapıyor yada hala unutamadı ilişkiside varmış neden böyle bişey yapma gereği duydu anlamadım annemlere bişey de diyemedim sorup duruyr ama bızımkıler ne oldu diye yok bişey diyorum:(

valla ben bu "çıkar gibi olduk", "sevgili gibi olduk"
laflarını hiç anlamıyorum,pratikte olmasa da zihninizde iki adamı aynı anda idare etmişsiniz,
sonuç gayet normal.dilerim çözülür..

Nişanlın sana guvenıyorsa ve sende kendınden emınsen hıcbırseyı dert etme bence... Sen böyle tedırgın halini nişanlına ve aılesıne yansıtırsan olmasada var zannederler...

her sefanın bi cefası vardır arkadaşım. unutmak için bağlanmamak için bilmem ne diye kulp takmaya çalışıyosunuz ama tek hatalı var o da sizsiniz. eski erkek arkadaşınızda (eğer gerçekten olanları biliyorsa) nişanlınızda çok geniş insanlarmış bi onla bi onla ikiside razı olmuş.
allah yardımcın olsun umarım yaptığın hataların farkına varırsınız.

2 erkek arasında gidip gelmişsiniz.. bu bir hata bence..
eskisi de bunun lafını edecek kadar şeref yoksunuymuş demek ki..
nişanlınız da sizin sevginizden eminse bunu takmasın dicem ama bir erkek için kolay yenilir yutulur şey değiş..

keşke bu karışıklığa sebep olmasaydınız...:kahve:

şimdiki aklım olsa olmazdı böle bişi ama pişmanım keşkeleri sevmiyorum ama bu sefer keşke demek zorunda kaldım.onu sevıdgımı hep söylerim oda beni çok seviyor. sizce o çocukla konusmam doğru olurmu ben konuşacam neden böle yaptığını soracm güzelce konusmak istiyorum doğru olurmuuu:(

evet canım konuş o eski arkadaşınlada ortalığı hepten karıştır
bu sefer hiç bişey kalmaz
canım saçmalama bu saatden sonra onunla muhattab olman tamamen yanlış olur

şimdiki aklım olsa olmazdı böle bişi ama pişmanım keşkeleri sevmiyorum ama bu sefer keşke demek zorunda kaldım.onu sevıdgımı hep söylerim oda beni çok seviyor. sizce o çocukla konusmam doğru olurmu ben konuşacam neden böle yaptığını soracm güzelce konusmak istiyorum doğru olurmuuu:(

sakın konuşma.kendi haline bırak bence.

benim nişanlım ayrıldığımız dönemde eski sevgilisiyle tekrar birlikte olmaya başlasa zaten bitmiştir benim için.Demekki onu unutamamış ki hemen ona gitti diye düşünürüm,bir daha da güvenemez tekrar başlamazdım.

aynı bölgede nasıl bir cesaretle çıkıyorsun iki adamla
eğer seni gerçekten seviyorsa nişanlın bişey olmaz,
eski erkek arkdaşınlada konuşup susturmak laızm

Back
X