aresizim

üzme canını canım

bende bak 1 yıllık evliyim ve nedense ilk zamanlar erkekler ailelerini çok korurlar...

sanki gelin onların annelerine düşman geliyor...

ama bunu yine anneleri yapıyor..... oğlum evlenince beni unutma geline bana saygı duymasını söyle gibi laflar.....

neyse boşver bak hamileymişsinde rabbim zamanla o bebeğinde olunca sizi dahada eşinizle bağlar....

bence bu kadar abartılacak birşey yok.zaten 10 günlüğüne bırakmış eşiniz sizi oraya ne olur onun istediği gibi hamile kıyafetleri giyseniz?yaşlı insanların gönlünü hoş tutmak gerekir.
ailenizi neden eşinizin yanındayken aramıyorsunuz merak ettim.onu mu şikayet ediyorsunuz?düşünün o siz yokken annesiyle gizli gizli konuşunca nasıl sinir oluyorsanız
o da bu duruma sinirlenebilir.
cinsel hayatınıza karışması tabii kide yalnış ama oruçlumusun diye iyi niyetlede sormuş olabilir.
umarım herşey düzelir..

öncelikle bu yoruma yapan hanımefendiye çok teşekkür ediyorum.Olayları yaşamamanıza rağmen çok iyi anlamışsınız.Ben size sıkıntılarını anlatan bayanın eşiyim.Eşimide çok seviyorum.Eşimi annemlerin yanına doğum için bıraktım.Çünkü doğudayım.Korkularım var eşime ve çocuguma doğumda birşeyler olmasın diye daha kapsamlı olan memleketime bıraktım.İllede benim ailemin yanında değil kendi ailenin yanına istanbula da götürebilirim dedim.Kendi kararı ile ailemin yanına bıraktım.10 gün oldu yapamadı telefon açtı bende 15 saatlik yolu çekip ailemin yanında bir gün durmadan tekrar o yolu geri tepip göreve başladım.Ama 50 saatte olsaydı yinede gider alırdım.
sonra biraz ailemden bahsedeyim.Benim babam bizim için varını yoguna ortaya koyan müthiş bir babadır.36 senelik öğretmen olmasına ragman hala çalışır.2 erkek kardeşiz.Benden 11 ay büyük abim vardıı.Allah rahmet eğlesin vefat ettti.Abim psikolojik rahatsızlık geçirdi.12 yıl bu rahatsızlığı yaşadı ve vefat etti.Bir ana düşünün ki oğlu 12 yıl boyunca karşısında eridi.bir baba düşünün ki tüm servetini oğlu için harcadı ama işe yaramadı.Buraya katılanların çoğu annedir.Evlat sevgisini ne kadar çok bilirşerse evlat acısınıda o kadar iyi bilir.düşünün ki genç ölümü..... yaşı gelipte vefat edenin arkasından fazla ağlanmaz ama genç ölünü farklı olur.Ben bunu çok iyi biliyorum.Allah hiç kimseye evlat acısı kardeş hele birde genç ölümü tattırmasın.Abimin vefatında eşinin de etkisi çok büyük.......O yüzden bende evlilikten çok korktugum için 30 yaşıma kadar evlenemedim.Taki eşimin karşıma çıkıp beni ikna edesiye kadar.Eşim ile her türlü konuyu konuşarak anlaşarak evlendik.Tabi başımızdan geçen bu olayıda tefarruatına kadar eşime anllattım.Annem ile ilgili her türlü konuyu da anlattım.Sonuçta gelin kaynana sorunları evliliklerin çogunda yaşanır.Eşim de bunları kabul etti.size soruyorum bu acıları yaşamış bir anneye oğlu nasıl davranmalıdır_?
gelelim eşimin annem ile yaşadığı sorunlara.Eşim annem ile gayet iyi anlaşıyorlardı taki ben eşimi 10 günlüğüne memleketime bırakana kadar.Gelip beni almasını söyledi.Bende tereddüt etmeden 15 saatlik yolculuğu işimden 3 izin alarak gittim.Ramazan ayıyıdı.Ben ramazan ayında yolda oldugum için oruç tutmam.(Bunu en iyi kim bilir tabiki annem).Sahur vaktinde memmketimdeki evime indim ve ezan okundu.Yorgum oldugum içinde hemen yattık.Ertesi sabah annem erkenden kalkmış.Mutfakta bir şeylerle uğraşıyor.Bende yanına girdiğimde annem doğal olarak oruçlumusun oğlum diye sorarken bunu eşim gördü.( oruçlumusun diye sormasının ana sebebi oruçlu değilsen kahvaltı hazırlamak istemesidir.)ben tabiki aklımda hiç bir şey yok.( eşimin sürekli size dert yandığı cinsellik sorusu maalesef bu) maalesef üzlürek yorumlrınızı okudum.İnanın çok kez o yorumları okudukça içten içe ağladım.Bir anne nasıl olurda oğlunun cinsel hayatını öğrenmek ister.Bir oğul nasıl olurda eşiyle geçen cinsi münasebetlerini annesine anlatır aklım almıyor.
eşimin kafasına taktıgı diğer bir olayda giydiği elbiselere karışmasıymış.Eşim benim ailemin muhafazakar oldugunu biliyordu evlenmeden.Babamın imam hatip lisesinde öğretmen oldugunuda biliyordu.ve lojmanda oturdugumuzuda biliyordu.Bir annenin kendi eşini ve çevresini düşünerekten gelinine tavsiyelerde bulunması kadar doğal bir şey varmıdır?ne vardı ki 10 gün içinde onların dediği gibi giyinseydi.Çarşaf ne biliyim pardesü giy demeleride yoktur.Zaten ben giydirmem başta.....
başka kafasına taktıgı konuda şu..Annesi arayacagım kişilere bile karışıyor demesi.Ben evliliğim sırasında sürekli anne ve babasıyla ben yokken telefonla evde görüştüğüne şahit oldum.Bennde eşime bundan rahatsız oldugumu sende bende ailelerimizle görüşürken yanyana iken görüşürsek daha iyi olur dedim.bir kaç gün sonra ise bunu anneme paylaştım.Annemde bunu gelinine samimiyetinden dolayı uygun bir dille 'kızım eşin yanındayken ailenle görüşsen daha iyi olur.hem onuda mutlu etmiş olursun diye tavsiye de bulunmuş'' kesinlikle kızım ailenle eşinin yanında görüşeceksin diye emirvaki konuşmamış. size soruyorum sizce telefonda görüşecegi kişilere karışmış mı oldu annem şimdi?
ayrıca eşime maalesef bi sinir harbi yaşadıktan sonra maalesef yanlış bir kelime kullanarak TEK VARLIGIM ANNEM ' dedim.üstüne basarak söylüyorum yanlış bir kelime kullandım.Sonuçta bir evladını kaybetmiş anneye en büyük destekçisi diğer oğludur.oda benim ölesiye kadar da destekçisi olacam.Tabi bunu eşimi ihmal ederek değil....

sizlerden çok özür dilerim.Ne olur olayların aslını bilmeden yorumlarda bulunurak olayları farklı yönlere çekmeyiniz.

ne olurssa olsun eşimi çok seviyorum.Aramıza 10 yaş fark var.Ben onun yaşındayken eşimden daha asiydim.ona hak veriyorum....her şey zamanla düzelecek...her zaman yıkıcı değil yapıcı olacağım.............

oncelıkle sızı tebrık ederım.esınızı cok sevdıgınızı baska turlu anlatamazdınız.allah yardımcınız olsun esınızınde sızınde.bunlar oyle cok buyutulecek sorunlar degıl.allah saglık sorunu vermesın.cocugunuzla beraber mutlu huzurlu bır yasam gecırmenız dılegıyle....

Tabii olaylara diğer yönden bakmak herzaman kolay olmuyor..

(Benim eşimde bi gün yazdılkarımı okuyup yorum yaparsa hiç şaşmam)

benm bilgisayar kurdu kocam saolsun bulmuş okumuş
okusun zaten benm için bi sakıncası yok
nese böle konu açtıkca okudukca insan daha kötü oluo aklına gelio .... unutma eşimle ara bozmama tartışmama kararı almıştım kendi kendime nitekim öle de olmuştu ne aileler den konu açtık o gün bugündür nede tartıştık şükür ... kaynanamla araya mesanfe koydum ve hala devam farkında bişeylere kızdığımın babama falan şikayetler neyse oda önemli deil benm aklım bana yetio istediğine şikayet etsin ha bu arada saygısızlık yapmadm yine aramıom die şikayet var aramayıncada hali tavrı konuşma şekli dahi değişti ... değişsin onuda takmom artık nihayetinde evim ayrı köyüm ayrı .....
gelelim eşimin bi kaç cümlesine
Eşim annem ile gayet iyi anlaşıyorlardı taki ben eşimi 10 günlüğüne memleketime bırakana kadar.Gelip beni almasını söyledi.Bende tereddüt etmeden 15 saatlik yolculuğu işimden 3 izin alarak gittim.Ramazan ayıyıdı.Ben ramazan ayında yolda oldugum için oruç tutmam.(Bunu en iyi kim bilir tabiki annem).Sahur vaktinde memmketimdeki evime indim ve ezan okundu.Yorgum oldugum içinde hemen yattık.Ertesi sabah annem erkenden kalkmış.Mutfakta bir şeylerle uğraşıyor.Bende yanına girdiğimde annem doğal olarak oruçlumusun oğlum diye sorarken bunu eşim gördü.( oruçlumusun diye sormasının ana sebebi oruçlu değilsen kahvaltı hazırlamak istemesidir.)ben tabiki aklımda hiç bir şey yok.( eşimin sürekli size dert yandığı cinsellik sorusu maalesef bu) maalesef üzlürek yorumlrınızı okudum.İnanın çok kez o yorumları okudukça içten içe ağladım.Bir anne nasıl olurda oğlunun cinsel hayatını öğrenmek ister.Bir oğul nasıl olurda eşiyle geçen cinsi münasebetlerini annesine anlatır aklım almıyor.
eşimin kafasına taktıgı diğer bir olayda giydiği elbiselere karışmasıymış.Eşim benim ailemin muhafazakar oldugunu biliyordu evlenmeden.Babamın imam hatip lisesinde öğretmen oldugunuda biliyordu.ve lojmanda oturdugumuzuda biliyordu.Bir annenin kendi eşini ve çevresini düşünerekten gelinine tavsiyelerde bulunması kadar doğal bir şey varmıdır?ne vardı ki 10 gün içinde onların dediği gibi giyinseydi.Çarşaf ne biliyim pardesü giy demeleride yoktur.Zaten ben giydirmem başta.....

ben haksızlığa gelemem 1 cinsellikle ilgili sorular: eşim beni bırakıp gittikten sonra 10 gündür burdasınız nie banyoooo yapmadınız .....(sanane ) demekki bizi takip etmiş nerden bilio yapıp yapmadığımızı
2 eşim ramazan ayında geldi evt tam sahur vaktiydi babası hadi daha zaman var yiyelim dedi beraber sahur yaptılar normal oruç tutr gibide hadi yatalım oldu yani normal şartlarda oruç olmamasına imkan veremezdi bilen.... nese sabah oldu ee ben hamileym oruç tutmuom eşim mutfaga gitti annesi yanına cagırdı oruçlumusun dedi gülerek afedersnz ama eşşek deilim cahil de deilim ne şekilde söylediği ve ifade ettiği önemlidir benm için nitekim eşimde öğle anlamış olacak ki annesine ahhh sen az deilsin ne yapcan die cvp verdi gülerek şimdi söylesenize benmi yanlış anladım
gelelim çarsaf pardesü mevzusuna evlenmeden önce çok çok çok açıktım ne giydiğime karışır benm ailem ne tarzıma nasıl ben eşimn muhafazar ailesi olduğunu biliyosam oda benm o halimi biliyodu nese orta yol bulduk eşimle eskisi kadar açık olmadım ama kapanmadımda bizim bi sıkıntımız yok yaniii evt anneside pardesü alalım sana dediiiii bu kadar düzeltme yeter heralde

eşiniz bunları tekrar okursa çok üzülür bence bu kadar büyütmeyin sonuçta senede sayılı günler görüyorsunuz o günlerde de huyuna gidersiniz olur biter
eşinizde annesiyle herşeyi paylaşmazsa sorun hallolmuş olur inşallah tabii

hahahaa çok güldüm yaaa hakkatten..:roflol:
resmen gelip bize açıklama yapıyorlar..
bir anda cüri kimin hissettim çendumi :delphin:
bir caldion..
bir eşi...
sıra kimde.....delikafadulden

ya arkadaşlar bırakın Allah aşkına didişip durmayı..:olmaz:
ölümlü dünya birbirinizin kıymetini bilin...
caldionun eşiii sende annen ve eşin arasındaki dengeyi sağlamaya bak!:umursamaz:
yoksa oldum bittim sonunlar halledilmez...
arkası yarına çevirdiniz ayol forumu...
hem buraya erkeğin girmesi yasak!:mymeka:
caldion söyle kocişine erkekler klübüne gitsin bura bizim...:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

caldionun kocası ,abicim,
karıcığının özel meselelerini niye kurcalıyorsun..

neyse..karın izin vermiş gözüküyor..
gene gelir okursun sen;
bak abicim,eşin hamile,hem de 9 aylık..
hormonları farklı çalışıyor şu an.en alıngan döneminde.. ne olursa olsun,mevzu hassas noktan,başlarımızın tacı hepsi,annen bile olsa .. şu durumda eşini tolere etmelisin..
ben daha önce de söyledim. bebeğiniz dünyaya gelsin.tek meseleniz o olacak zaten. eşin biraz daha hoşgörülü olacak annene karşı..
bu arada eşinin haklı noktaları yok değil bunu da belirteyim ama siz sevgili bir çiftsiniz,üstesinden geleceksinizdir..
anneni de anlıyorum,Allah kimseye evlat acısı vermesin.. ama bu sebeple dahi olsa gereğinden fazla üstüne düşerse yuvanızın,anneciğinizi de kırmadan,tatli dille üstesinden gelirsiniz sizde.. bence bunu başarabilcek birisiniz.yazdıklarınızdan öyle çıkardım.
mutluluklar dilerim

ya bunlar dalgamı geçiyorlar herkesle anlamadım :1no2: :1no2: :kızgın:

sabah kocası açıyor ben kocasıyım diyor eşim annemlerde doğum için gitti diyor

akşam da bayan açıyor eşim açmış okumuş diyor

o zaman hepimizin eşi girsin bu siteye

yasak değilmiy di anlamadım

Son düzenleme:
KK' da özel bir bilgilendirme sistemi oluşturuldu sanırım.
Konu muhattabına "hanımız sizden ve annenizden yana dertli lütfen Kadınlar Kulübü bilmemne topiğine savunmanızı yapınız! " diye ileti mi gidiyor acaba.:1ninca:.CADIARZU

bilmiyorum ki ama erkeklerin girmesinin yasak olduğunu biliyorum

özel şeyler de paylaşıyoruz

moderetörler bizi bilgilendirirseniz seviniriz

Back
X