• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aret kamar da rezervi düşük olup tedavi gören ve görmüş olanlar yardımcı olabilir mi?

çok teşekkür ederim. İnşallah sende sağlıkla kucağına alırsın :) evet 3.gün embriyosu. Aret Bey genelde hep 3.gün embriyosu transfer ediyor. Bana hemşire söylemişti genelde 15-16'ya kadar kullanılıyor ama doktor söyler size zaten diye. bir de yakın bir arkadaşım geçen sene başka bir doktorda tüp bebek yapmıştı. O da 16.haftasına kadar kullandı hep. Sor tabi ki olur mu öyle şey. bu süreçler hassas ve duygusal süreçler. bunları yaşayan kadınlar olarak birbirimize ne kadar destek olursak o kadar iyi :)
Merhaba sizin sorununuz neydi🙏🏻benim de amh dusuklugu var 0.4 yaş 29

dondurma parası transfer günü ek olarak alıyorlar. 12.gün öğrendim sonra 14.gün tekrar kana gittim. ikinci kan testinden 7 gün sonrada kese için randevuya gittim. bu ayın 13'ünde de kalp atışı duyacağız inşallah :)
Öerhaha yine aret hocaya mı gidiosunuz hami kalp atısı için vs muayene ücreti verior musunz

İnşallah güzel olacak stres yapma:))
Merhaba tüm yazışmaları okudum☺️ben de il dısından gelcem nasıl yaptınız otel ucret vs ve benim de amh dusuklugu yas 29 amh 04 ve aret hocaya fiyat ne biraz basladıgıbızdandır neler yasadınız anlatısanız cok sevinirim 🙏🏻nerde jalcam nasıl olcak bilmiorum ankarada da iyi bir dr var bilmiorum kararsızım bi de tedaviye baslafıgınız reglde kan tahlili hani estradiol ve östrojene bakılması gerekiormus ilaç dozu için siz verdiniz mi? Transferiniz ne zaman 🥰 kist vs olusumu oldu mu

Canm tekrardan iyi akşamlar. Bişi sorcaktim sana, kan sulandiriciyi transfer öncesi hapla mi baslamistin transfer ile birlikte mi iğneye gecildi yoksa direkt iğne+hap mi oldu transfer öncesi ve sonrasında :)
günaydın canım. transfer tedavisiyle eş zamanlı başladı hap+iğne şeklinde

Öerhaha yine aret hocaya mı gidiosunuz hami kalp atısı için vs muayene ücreti verior musunz
Merhaba evet sürecimi Aret Bey'de devam ediyorum. kendisi ile iletişimimiz çok uydu ve tedavi yöntemi bana çok uygun geldi, güven veriyor. Muayene için bir kontrol ücretli biri değil şeklinde 2 muayenede bir ücret veriyoruz gibi düşünebilirsiniz.

Merhaba evet sürecimi Aret Bey'de devam ediyorum. kendisi ile iletişimimiz çok uydu ve tedavi yöntemi bana çok uygun geldi, güven veriyor. Muayene için bir kontrol ücretli biri değil şeklinde 2 muayenede bir ücret veriyoruz gibi düşünebilirsiniz.
Tşk ederim yanıt için 🌸ilk tedaviniz mi şuajntedavinin hangi aşamasındasınız istda mı yasıosınuz ben il dısından gelcem bilmiorum ankarada hakan yaralı var ona muayeneye gittim dediğiniz gibi dr cok iyidi cok iyi iletişim kurduk 🙏🏻ama arat bey de hep kafamda regl bekliorum bugunlerde olunca başlayacagız tedaviye denildi cunku bi kac ay once femara kullandım etkisi gecsin dedi 🙏🏻benim de amh 0.4 yas 29 bi doğal yolla oğlum ve doğal yolla dusugum var cok heyecanlı ve korkuiçindeyim:(

Tşk ederim yanıt için 🌸ilk tedaviniz mi şuajntedavinin hangi aşamasındasınız istda mı yasıosınuz ben il dısından gelcem bilmiorum ankarada hakan yaralı var ona muayeneye gittim dediğiniz gibi dr cok iyidi cok iyi iletişim kurduk 🙏🏻ama arat bey de hep kafamda regl bekliorum bugunlerde olunca başlayacagız tedaviye denildi cunku bi kac ay once femara kullandım etkisi gecsin dedi 🙏🏻benim de amh 0.4 yas 29 bi doğal yolla oğlum ve doğal yolla dusugum var cok heyecanlı ve korkuiçindeyim:(
evet benim ilk tedavim. yaz başında başladık. Temmuz ayında yumurtalarım toplandı, aynı zamanda da rahimde perde ameliyatı oldum. Bundan dolayı Ekim ayında da transferim yapıldı. Gerçekten doktorun içinize sinmesi ve güvenmeniz bence çok önemli. bundan dolayı kim içinize sinerse ona gitmenizi öneririm.

Back
X