- 25 Mayıs 2022
- 1.819
- 530
- 73
- Konu Sahibi Bluegreenworld
Canm bende aret hocaya gidiyorum da o yüzden sordum sende ona gittiğin için. Benim pıhtılasma sorunum olduğu için de ekstra merak ediyorum. İğnelerin üzerinde sayı yazıyo mesela 4.000 - 6.000 ona rica etsem bakabilir misinbinlik derecelerini açıkçası bilmiyorum. peş peşe göbeğimden 2 adet iğne yapıyorum. Pıhtılaşma sorunum yoktu. Doktorumun standart uygulaması olarak biliyorum. ama her doktorun uygulaması farklı. benim bir arkadaşım sadece tek doz kullandı kan sulandırıcı. Hap hiç kullanmadı.

4.000 yani günde iki kere 8.000. çok iyi istediğim doz. Ya ben de şehir dışından geliyorum baya bir yürüyorum gemiye kadar gemiden inince metro sonra merkeze varana kadar falan baya yürüme mesafesi var aklıma takılıyor transfer olursa nasıl yaparım diye hani belli yerlerde taksi tutarız falan. Acaba merkezin olduğu yerde bir hafta on gün bir yer mi tutsak diye düşünüyorum hatta nasip olursa. Mesela sonrasında da gebe kaldıktan sonra da dikkat etmek gerekiyor mu araç toplu taşıma vs
 4.000 yani günde iki kere 8.000. çok iyi istediğim doz. Ya ben de şehir dışından geliyorum baya bir yürüyorum gemiye kadar gemiden inince metro sonra merkeze varana kadar falan baya yürüme mesafesi var aklıma takılıyor transfer olursa nasıl yaparım diye hani belli yerlerde taksi tutarız falan. Acaba merkezin olduğu yerde bir hafta on gün bir yer mi tutsak diye düşünüyorum hatta nasip olursa. Mesela sonrasında da gebe kaldıktan sonra da dikkat etmek gerekiyor mu araç toplu taşıma vs