Ben yurt dısından gelicem yakın değilim ama kararım herşeye rağmen kesin içimdeki duyguya sese inaniyorum bişey çekiyor beni..

aret hocanın cok iyi olduğunu devamlı duyuyorum .. senim durumun karısık olmus canım gercekten ama ben aylarca klomen kullandım evlılık başında, klomen ve letu gibi femara gibi ilaçlar basit kistler yapar ve adetle atılır bende bide pko var daha da yatkın bedenim kistler üretmeye..öyle 10 cm kistlerden bahsetcek kadar tehlikeli değil hani milimlik basit kistler hatta kist bile sayılmaz içi dolu kesecik gibilerdir ve adetle atılıyor zaten. Doktorların coğu bunu söyleyip panik yaratmak istemiyor yada engel olarak görmüyor olabilirler.. illa bi bildiği vardır diye düşündüm günlük bu işi yapıyorlar değil aret hoca başka doktorda da olsa bu tedavilerde olası bi durum hormonal dengesizlikler okadar ilaçlar kullanılıyor hiç kolay değil allah yardımcın olsun tüm yaptıran arkadaşlara sana da maddi manevi güç versin rabbim emekleriniz boşa çıkmasın

inşallh en güzel şekilde yine yaptırırsın
Pozitif olmak lazım iyisiyle kötüsüyle bi şekilde zafere ulaşılcaktır buna inanıyorum sizlerde inanın kızlar