• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aret kamar da rezervi düşük olup tedavi gören ve görmüş olanlar yardımcı olabilir mi?

Ben yurt dısından gelicem yakın değilim ama kararım herşeye rağmen kesin içimdeki duyguya sese inaniyorum bişey çekiyor beni..🙏🏼☘️ aret hocanın cok iyi olduğunu devamlı duyuyorum .. senim durumun karısık olmus canım gercekten ama ben aylarca klomen kullandım evlılık başında, klomen ve letu gibi femara gibi ilaçlar basit kistler yapar ve adetle atılır bende bide pko var daha da yatkın bedenim kistler üretmeye..öyle 10 cm kistlerden bahsetcek kadar tehlikeli değil hani milimlik basit kistler hatta kist bile sayılmaz içi dolu kesecik gibilerdir ve adetle atılıyor zaten. Doktorların coğu bunu söyleyip panik yaratmak istemiyor yada engel olarak görmüyor olabilirler.. illa bi bildiği vardır diye düşündüm günlük bu işi yapıyorlar değil aret hoca başka doktorda da olsa bu tedavilerde olası bi durum hormonal dengesizlikler okadar ilaçlar kullanılıyor hiç kolay değil allah yardımcın olsun tüm yaptıran arkadaşlara sana da maddi manevi güç versin rabbim emekleriniz boşa çıkmasın🙏🏼inşallh en güzel şekilde yine yaptırırsın ☘️

Pozitif olmak lazım iyisiyle kötüsüyle bi şekilde zafere ulaşılcaktır buna inanıyorum sizlerde inanın kızlar🌸
Canım benim ne güzel yazmışsın.Pozitif olmak lazım dediğin gibi.Her şeyin hayırlısı.Rabbim her şeyin en güzelini nasip etsin inşallah hepimize 🌸❤️🙏

Canım benim ne güzel yazmışsın.Pozitif olmak lazım dediğin gibi.Her şeyin hayırlısı.Rabbim her şeyin en güzelini nasip etsin inşallah hepimize 🌸❤️🙏
Teşekkür ederim canım ,güzel gelişmelerinizi burdan takıp edicem kızlar dualarım sizinle birgün sizin de dualarınızı almak dileğiyle.. 🥰☘️

Canım bu arada bir şey soracağım aret hoca transferden sonra 12 hafta boyunca galiba prograf diye bir ilaç kullandırtıyor sana da kullandırttı mı bunun bazı riskleri var falan diyorlar sen kullandın mı yani herkese veriyorlar mı acaba yoksa belli kişilere mi veriliyor
evet canım kullandırttı bana da prograf ama sadece 1 ay her hastaya göre değişiyor kullandırtma süresi, ben de bi yan etkisi olmadı. Ama Aret hoca ne derse sözünden çıkmadım açıkcası çok da kurcalamamak gerekiyor internette her yazan şey insanın aklını karıştırıyor. Ben şöyle düşünüyorum benim için bebeğim için kötü birşeyi doktorum neden önersin ki? ayrıca ben onun tecrübesine sonuna kadar inandım.

Bebeğimm aynı aynı. Ama tekrar aynısı olcak diye bişey yok. Her ay yumurtalar farklı kalite farklı her ay değişiyor. Ayrıca bikac ay önceden başka bol çiğ kabak çekirdeği, avakado, yaban mersini badem vs vs şeyler tüketmemeye. Biseyler daha var aklıma gelmedi. Bide takviyeler al ben biseyler aldım takviye ilaç olarak. Ayrıca yanında bak polen propolis arı sütü karışımı aldım. Amh ve kalitesi için çok iyi diyolar. 1 aydır her sabah aç karnına onu yiyorum yürüyüş de çok iyi ama pek yapmıyorum valla sırtımda ağrı var. B12 OMEGA 3 d vit falan kesinlikle gerekli. 3 ay düzenli bunları yap. Bende yapıyorum sonra aret hocaya gitmeyi düşünüyorum çünkü yumurta rezerv düşüklüğünde üstüne olmadığını düşünüyorum şahsen:)) hoca videolarında düşük rezervli hastalarda iğne kullanmamasinin sebeplerini anlatıyor gerçekten çok mantıklı. Zaten sayı az bizde iğne de hızlı bi sekilde sisiriyo sonra ne oluyo boş folikül olgun olmayan yumurta. Halbuki doğal süreciyle büyümeye çalıştığında hapla desteklendiğinde daha kaliteli olabilir diyor gerçekten mantıklı. Ve birkaç ay toplama yapıyor. Diğer merkezler ne yapiyo Allah aşkına al bı kere toplama yapıldı diye bi ton para döktük. Aret bey de en azından iğne parası vermemiş olursun. İğneye vereceğin parayı toplama işlemine vermiş oluyorsun. Her ay baştan başlamak gerekmiyor sonuçta sayımız çok az yani her tedaviye yeniden başlasak elimizde yumurta olmaz doğru düzgün ama bir sürü para gider. Ama şimdi moral bozmak yok aşko. Toparlan beslenmeyi düzenle. Gerekirse konuşalım yaşın kaç bilmiyorum ama inşallah hallolacak şeyler bunlar. Allah aşkına burda çok görüyorum tedaviden vazgeciyolar hiç yumurta cikmiyo diyip doğal hamile kalanları. Belki beslenmeni duzeltsen kendin bile hamile kalırsın kalmazsan da en azından tüp Bebek için zemin hazirlamis olursun. Valla bende ilk bikac gun çok ağladım yerle bir oldum bizim için o para ne kadar önemli bir paraydi hala taksidini ödüyoruz ve esimin maaşı asgari ücret yani düşün. Ama napalm Kader işte... Ve ben üç kere düşük yaptım kaç ameliyat geçirdim. Yiprandik mi yiprandik ama her şey bebeğimiz olsun diye. Elimizden geleni yapcaz mecbur. Bunlar hiçbiri bizim elimizde değil baksana ne ciğeri beş para etmez insanlar doğurup sokağa atiyo bebesini. Allah vergisi bu aglasak da zirlasak da düzelmiyor maalesef. Ama elimizden geleni yapıp teslim olacağız. Allah ol derse her şey olur. Kimse bizden çok daha iyi olduğu için 20-30 yumurta çıkarmıyor yada bizden iyi diye tek gece de hamile kalmıyor. İşte Allah'ın isi. Bizim de sınavımız buymuş yani. Vücudumuz bu şekilde yaratilmis. Ne yaparsak yapalim aglasak da herkesi seferber etsek de hicbisey yapamayız. Üzerimize düşen dışında. Çok uzun yazdığımı şimdi fark ettim kusuruma bakma :) aynı yollardan geçince insanın sizisi başka oluyor. Bu arada ben uzaaak yerden gelcem ve aret bey aylarca tedavi yaptığı için düşük rezervli hastalarında orda kalcaz birkaç ay. Düşün yani onun masrafı da apayrı. Napcaz netcez nasıl hallolacak bilmiyoruz. Ama Rabbime bıraktım artık her şeyi sende öyle yap🌸🌸❣️ öpüyorum seni
Merhaba aret kamar da ben de düşünüyorum iki üç ay toplama yapıyor dediniz transferi tek seferde bu iki üş ay topladıktan sonra mı yapıyor acaba burayı anlamadım??

Kızlar selam bir Tüp bebek tedavisine başlamıştım maalesef sonu güzel olmadı ve gittiğim doktordan da açıkçası hiç memnun kalmadım direkt olarak tüp bebeğe başladın öncesinden herhangi bir ilaç bir takviye hiçbir şey kullandırmadı gittiğim gün direkt tedaviye başladı. Bir sürü masraf falan sonunda maalesef boş folikül ve olgun olmayan yumurta. Yaşım genç ama rezerv düşük. Neyse şimdi iki doktor arasında aşırı kararsızım. Biri Yasemin çekmez biri aret kamar. Mesela ben bu tedavimde 225 gonalf, 150 menapur+ letu kullandım . Bunları bana yazan doktor en yüksek dozda yazıyorum dedi. Ama dediğim gibi iki yumurta biri küçük yani olgunlaşmamış biri de boş folikül çıktı tedavi yarıda kaldı falan filan... Şimdi ben Yasemin hocaya kullandıklarımı yazdım dedi ki çok düşük doz kullanılmış halbuki benim anlamadığım bana bunları yazan doktor dedi ki en yüksek dozda yazıyorum kafam çok karıştı. Yani Yasemin hoca daha yüksek doz mu verir anlamadım 🤷 Bir de aret Bey'in tedavi yöntemi çok farklı düşük rezervi hastalarda sadece klomen kullandırtıyor kalitenin düşmemesi için öyle kullandırıyormus kendisi. Şimdi daha da kararsız kaldım bir tarafta dozun düşük diyen doktor bir tarafta yüksek doz iğneler kalite düşüren doktor. Bu arada her iki doktoru da aşırı aşırı seviyorum. Yani alanlarında da çok iyi olduklarını düşünüyorum. Ama bana hangisi iyi gelir bilmiyorum bu kadar çok düşünmeli miyim onu da bilmiyorum ama maddiyat açısından çok zorlandığınız için ve gerçekten vücut olarak da çok hırpalandığımız için en azından benim gibi rezervi düşük hastalar nasıl bir tedavi yöntemi uyguladılar ve sonuç aldılar Aret bey'e giden varsa bu yönteminden gerçekten memnun kaldınız mı ve havuz yöntemi de yapıyor sanırım bundan da memnun kaldınız mı? Sonucunda hamilelik oluştu mu? Yardım ederseniz çok çok çok sevinirim çünkü cikmazdayim yani.
Arete gitme.

O merkezde Emre Karatekelioğlu var.
Muhteşem üstü bir doktordur.

Araştır sor, ilk görüşmeler ücretsiz zaten git konuş.
Bana dua edersin.
Doktor gibi doktor insan gibi insandır.
Hastanın asla fazla parasını alayım, zamanını alayım, gereksiz ama şunu da yapayım asla demez…

Farklı ilde tedavi görmeye çalışmak hele de tüp bebek gibi bir tedavide. Allah yardımcı olsun kardeşim gerçekten biz kadınların işi zor, aynı şehirde bile yumurta takibinde işten izin alması bir ızdırap. Sürekli patronun suratı asılır, kendini anne olmaya çalıştığın için bir de suçlu hissedersin, allah onları bildiği gibi yapsın inşallah. Ben de Aret hocanın hastasıydım allaha şükür yavrumuzu onun sayesinde kucağımıza aldık ama neler çektik elbette. Ben hocamdan sonuna kadar razıyım ama tedavi zaten başlı başına yorucu, keşke imkanın olsaydı da kalabilseydin bir kaç ay bi akraba falan inan içimden diledim. Çünkü bu işte başarı doktorun da iyisinden geçiyor malesef o doktoru bırakmayacaksın ama imkanın varsa elbette. Ben sana asla birşey demiyorum canım nolur yanlış anlama umarım Allah senin karşına da blunduğun yerde iyi doktor çıkarsın inşallah
Akrabam istanbul esenlerde yasıor ben tüp bebege başlasam onlarda kalacagım ben düzcede yasıorum sanırım aret hocanın merkezi istiklalde esenlerden istiklale nasıl gidebilirim bilmiorum istanbul cok karıısık gelior :(

Arete gitme.

O merkezde Emre Karatekelioğlu var.
Muhteşem üstü bir doktordur.

Araştır sor, ilk görüşmeler ücretsiz zaten git konuş.
Bana dua edersin.
Doktor gibi doktor insan gibi insandır.
Hastanın asla fazla parasını alayım, zamanını alayım, gereksiz ama şunu da yapayım asla demez…
O da tüp bebek yapıyor mu bi de prof mu

bir hafta öncesinden genellikle yer bulunuyor fakat randevu sonrası sürece başlanırsa yumurta toplama sürecine kadar 2 günde bir kontrole gidiyorsunuz. yani o süreçte İstanbul'da olmanız gerekir. Doktor söyler zaten size
Esenlerden istiklale nasıl gidebilirim ben de akrabamda kalacagım ist dısından gelcem

O da tüp bebek yapıyor mu bi de prof mu

Doktorun profunu ne yapacaksın canımkenim, ünvandan önce doktorluğu nasıl, güncel çalışmaları takip ediyor mu, iyi ameliyat yapıyor mu, eğitimi için ve alanında en iyi hangi ülke ise oraya gidip eğitim almış mı onlara bakacaksınız.
Ne proflar biliyorum yanlarında operatör doktor olmadan ameliyata giremiyorlar…

Evet tüp bebek yapıyor. Bir çok ünlünün de doktoru ama reklam yapmaz, zaten instagramda reklama çıkan, takipçisi fazla doktorlardan da uzak durun.

Bu işin tutma oranı, yapılması gerekenler, kişiye göre doz ayarı, operasyon yapılması gerekiyor ise doktorun bu konu da ustalığı, seni yürüyen para olarak görmemesi çok önemli.

Emre Karatekelioğlunu araştır mutlaka.

Burda bir arkadaş vardı. Artık girmiyor platforma yeni dogum yapti.
Aret bey neler etti.
Emre Karatekelioğluna git git dedim en sonunda gitti, Emre bey zamana yayarak, yapılması gerekenleri yaparak, anneyi strese sokmadan, neler neler 42 yaşında yeni tazecik anne kendisi.
Hikayesini anlatsa burada inanılmaz.

Birde istediğiniz doktora gidin ay bu dedi şu dedi te takılmayın doktoru çok iyi araştırın.

9 yumurtamın 8 i döllenmiş, 6 tanesi iyi gidiyormuş diğer 2 sini yine gelişimine bakmak için tutuyorlarmış belki gelişebilirlermiş

Back
X