Tüp Bebek Merkezleri Aret Kamar hakkında ??

Merhabalar ben bişey soracağım Aret bey bend direkt klomenle başlattı öyle gidiyor sadece klomen kullanan varmı iğnesiz devam eden

merhaba bu merkez klomeni destekliyor, ilaç maliyetininde düşük olması açısından , peki sizin yaşınız kaç, ben başka bir merkezdeki bir doktora denıştımi 20 li yaşlarda klomen evet ama ileri yaşlarda biz iğne veriyruz dedi, kafam karışık açıkcası benimde banada klomen dediler

Nurettin hoca on numara ben yumurta toplamadan sonra komplikasyon geçirdim acil olarak merkeze geldim o vardı inanılmaz ilgili biri

Merhaba arkadaşlar, bende aret hocada tedavi oldum 3. Tüp bebeği, şimdi 4. yine orada devam edicem. İlk ikisi farklı yerdeydi. Benimde rezerv az o yüzden yumurta az oluştu.3 oldu ama hiç biri 5 e gitmedi maalesef. Eylülde devam tedaviye. Sadece klomen kullandım nerdeyse 1 ay değerlerin yükselmesini bekledik.Hoca iyi sakin naif bir insan, ama işte bütün doktorlar o yoğunlukta ne kadar ilgi gösterebilirse o kadar oluyor bazı şeyler. Klinik para basıyor☺️ Çok kalabalık sıra bazı arkadaşlarında yazdığı gibi 1 saatten önce gelmiyor

Merhaba arkadaşlar.Yumurta kalitesizliğinden dolayı İstanbul da doktor arayışına girdim.Aret Kamar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Eskiden Denizli Buldanda görev yapıyormuş, nerelerden hastası geliyormuş. Şimdi İstanbul’da güzel bir merkezi var ve bi akrabamız onun sayesinde bebek sahibi oldu.

Merhaba
Aret beye gittim gecen hafta cok yogun cok gec sira geldi ve cok hizli muayene etti cabuk cabuk konuşup soru sormama bile fırsat kalmadi
Normal mi bu durum
İşinin ehli olduğunu düşünüyorum ama bu kadar mesafeli duruşu korkuttu açıkcası o_O

Merhaba
Aret beye gittim gecen hafta cok yogun cok gec sira geldi ve cok hizli muayene etti cabuk cabuk konuşup soru sormama bile fırsat kalmadi
Normal mi bu durum
İşinin ehli olduğunu düşünüyorum ama bu kadar mesafeli duruşu korkuttu açıkcası o_O
Aslında hep yoğun ama siz bir sonraki randevuda sorularınızı sorun cvplar gerçekten işin ehli güvenin derim

Merhaba arkadaşlar, bende aret hocada tedavi oldum 3. Tüp bebeği, şimdi 4. yine orada devam edicem. İlk ikisi farklı yerdeydi. Benimde rezerv az o yüzden yumurta az oluştu.3 oldu ama hiç biri 5 e gitmedi maalesef. Eylülde devam tedaviye. Sadece klomen kullandım nerdeyse 1 ay değerlerin yükselmesini bekledik.Hoca iyi sakin naif bir insan, ama işte bütün doktorlar o yoğunlukta ne kadar ilgi gösterebilirse o kadar oluyor bazı şeyler. Klinik para basıyor☺ Çok kalabalık sıra bazı arkadaşlarında yazdığı gibi 1 saatten önce gelmiyor

Bir onceki tedavinizde aret hocada kaç yumurta oldu. 5.güne gitmesini aret hoca mı istedi siz mi?

Merhaba
Normal mi bu durum

İlk gittiğimde yoğunluktan bende kacacaktım

İlk muayene ile fikir sahibi olmayın tedavi sırasındaki tek tek tüm detayları incelemesi sen sormadan yaptıklarını anlatması, seni senden fazla dusünmesi diğer doktorlara 10 basar.
Opu günü baska klinikte muayene yapılmazken, aret hoca tam 4 kere 1 saat ara ile muayene yapıp ameliyathaneyi benim için bekletti.
Ben hatta daha beklemeyelim alalım diye huysuzlanırken o o kadar emek verdik bu kadar geldiniz gittiniz fazla yumurta toplayalım dedi.
Yumurtaların yeteri kadar büyümesini bekledi.

Hastasına değer veren Güler yüzlü bir doktor. Ben bayağığı isim yapmış bir klinkte önceki tedavimi gördüm yumurtayı ölçüp hemen baska odaya geçiyor göremiyordum doktoru. Opu günü muayene yapmadan anestezi verdiler, belki yumurtam çatlamıştı bilemem çünkü görmedim. Ama aret hocada tek tek gördüm.
O klinkte ben opudayken eşimden spermi aldılar ben daha cikmadan.
Aret hocadan yumurtam toplandı içi dolumu boş mu bakılıp sonra eşimden sperm alındı.

Çünkü eğer ki yumurtam yoksa niye sperm alınsın ki?
Diğer klinik yumurtam boş çıktığı halde spermleri alıp naptılar Allah bilir.

Ben şahsen tüm süreçten memnun kaldım. Çatlatma iğnenizin bile gece vurulma saatinde mesaj atıyorlar iğnenizi vurmayı unutmayın diye.

Bir onceki tedavinizde aret hocada kaç yumurta oldu. 5.güne gitmesini aret hoca mı istedi siz mi?

İlk gittiğimde yoğunluktan bende kacacaktım

İlk muayene ile fikir sahibi olmayın tedavi sırasındaki tek tek tüm detayları incelemesi sen sormadan yaptıklarını anlatması, seni senden fazla dusünmesi diğer doktorlara 10 basar.
Opu günü baska klinikte muayene yapılmazken, aret hoca tam 4 kere 1 saat ara ile muayene yapıp ameliyathaneyi benim için bekletti.
Ben hatta daha beklemeyelim alalım diye huysuzlanırken o o kadar emek verdik bu kadar geldiniz gittiniz fazla yumurta toplayalım dedi.
Yumurtaların yeteri kadar büyümesini bekledi.

Hastasına değer veren Güler yüzlü bir doktor. Ben bayağığı isim yapmış bir klinkte önceki tedavimi gördüm yumurtayı ölçüp hemen baska odaya geçiyor göremiyordum doktoru. Opu günü muayene yapmadan anestezi verdiler, belki yumurtam çatlamıştı bilemem çünkü görmedim. Ama aret hocada tek tek gördüm.
O klinkte ben opudayken eşimden spermi aldılar ben daha cikmadan.
Aret hocadan yumurtam toplandı içi dolumu boş mu bakılıp sonra eşimden sperm alındı.

Çünkü eğer ki yumurtam yoksa niye sperm alınsın ki?
Diğer klinik yumurtam boş çıktığı halde spermleri alıp naptılar Allah bilir.

Ben şahsen tüm süreçten memnun kaldım. Çatlatma iğnenizin bile gece vurulma saatinde mesaj atıyorlar iğnenizi vurmayı unutmayın diye.
Teşekkür ederm cevap icin

Kızlar siz randevu almışsınız ama forumda falan takip etmediniz mi doktor video yayınlayıp kaçmış ortalıkta yok hastaları mağdur olduk diye her yere yazmışlar televizyona bile ciktilar

Kızlar siz randevu almışsınız ama forumda falan takip etmediniz mi doktor video yayınlayıp kaçmış ortalıkta yok hastaları mağdur olduk diye her yere yazmışlar televizyona bile ciktilar

Yok be güzelim. Dün arkadaşım muayene oldu doktora, benim cuma randevum var. O doktor başka doktor.

O sizin dediğiniz nişantaşında bir doktor ve adı Mustafa gibi bişeydi sanki.
Aret beyi bende merak ediyorum başlıcam sanırım ekimde, kalabalık konusunda nereye giderseniz gidin kalabalık. Yani kalabalıktan şikayetçi olmuyorum artık. Yeterki yumurta sperm vs karışmasın ve ilgili olsun. Bende üçüncü denememi aret beyde düşünüyorum korku da var içimde heyecanda. Bilemiyorum bakalım neler olacak.

Evet canim o mustafa acetmis karıştırmışım benn

Merhaba
Normal mi bu durum

Ayni seyi dusunuyorum bende yaa bende yeni gittim cmrtesi 10 sn yede muayene etti beni soguk soguk konustu fln ama mecbur basliycam napalim 🙄

Back
X