ARET KAMAR MI EBRU ÖZTÜRK MÜ

rachelgreengeller

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2023
450
199
23
29
konudan da anlaşılır sanırım. Amh 0,23 ilk denemede embriyo oluşmadı tedavi iptal oldu. Bu 2 dr çok öne çıkıyor. Kimi önerirsiniz? Hangisinde tedavi görüp memnun kaldınız? Hatta bunlara Volkan Turan beyi de eklemek istiyorum, hakkında hiç kötü yoruma rastlamadım

Son düzenleme:
Serdar koçu öneririm. Lütfen araştırın. Ben 4.tüp bebek denememde kendisini bulabildim. Düşük amh ve adenomiyozis hastasıyım Serdar hocayla ilk denemede ikizlerime hamileyim şuan.

Serdar koçu öneririm. Lütfen araştırın. Ben 4.tüp bebek denememde kendisini bulabildim. Düşük amh ve adenomiyozis hastasıyım Serdar hocayla ilk denemede ikizlerime hamileyim şuan.
Şimdi baktım bilemedim kuzum 6 yorum barsa 3ü iyi 3ü kötü ne kadar zor dr seçmek hele ki ilk kötü demeyimden sonra..

Bu doktor seçimi çok göreceli bişey. 6 tedavi ve 3 doktor değiştirdikten sonra bunu anladım. En son aret hocada 2 kez yumurta toplatıp histeroskopi oldum sonra da bir transfer yapıldı ama negatif oldu. Aret hocayı önerir miyim, tabiki öneririm. Ben gider miyim gitmem bana iyi gelmedi. Hem tedavi yöntemi hem yaklaşımı hem de kliniğin aşırı yoğun olup hocanın koşturarak muayene etmesi beni kötü etkiledi. Ama başarılı mı bir çok hastada tabiki başarılı.. her doktor herkese iyi gelmiyor malesef. Pozitif olsa mutlaka git diyorlar negatif olsa aman uzak dur diyorlar saydığın tüm doktorlarla lütfen kendin birebir git görüş. En doğru kararı ancak öyle verebilirsin

Şimdi baktım bilemedim kuzum 6 yorum barsa 3ü iyi 3ü kötü ne kadar zor dr seçmek hele ki ilk kötü demeyimden sonra
konudan da anlaşılır sanırım. Amh 0,23 ilk denemede embriyo oluşmadı tedavi iptal oldu. Bu 2 dr çok öne çıkıyor. Kimi önerirsiniz? Hangisinde tedavi görüp memnun kaldınız?

Çokk teşekkür ederim canım beniim çok doğru söylüyorsun göreceli aslında ben koştur koştur bir yerdense daha sakin bir yer olmasını isterim bugün bu konuyu açtıktan sonra Volkan beyi gördüm, onunla da bir görüşeceğim hatta o bir tık önde sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…