Aşılama Aret kamar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Esmaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2020
143
73
28
29
Merhabalar kızlar 2 buçuk senedir tedavi görüyorum. Bir kere dis gebelik geçirdim. Aşılama yapalim dedi doktorum.Aret kamarı gördüm instagram da giden memnun kalan var mı

Dr. Turgut Aydın ilk denemede sonuc 23 aylik bir yakışıklı hafta sonu Dr. Turgut beye ziyarete gideceğiz.
Rabbim isteyen herkeze nasip etsin sağlıklı sıhhatli inşallah.
Öncelikle şunu iyi bilin bu iş nasip işi Rabbim yazmadiysa dünyanın en iyi doktoru da olsa nafile bol bol dua edin ve dua isteyin.
Inanin aklıma her geldiğinde isteyen herkez için dua ediyorum.

Merhabalar kızlar 2 buçuk senedir tedavi görüyorum. Bir kere dis gebelik geçirdim. Aşılama yapalim dedi doktorum.Aret kamarı gördüm instagram da giden memnun kalan var mı
Sakın ona gitmeyin tam bir ticarethane orası benim 1 yılımı çaldı bakmayın tv'de güler yüzüne o yüzünün birde başka bir yüzü var bana yaşattıkları için onu Allah'a havale ediyorum

Sakın ona gitmeyin tam bir ticarethane orası benim 1 yılımı çaldı bakmayın tv'de güler yüzüne o yüzünün birde başka bir yüzü var bana yaşattıkları için onu Allah'a havale ediyorum
Geçmiş olsun ne yaşadınız ki

Geçmiş olsun ne yaşadın
Teşekkürederim nereden başlıycamı bilmiyorum ama kısaca anlatmaya çalışıcam 1 yılım gitti 1 yıl içinde 1 ameliyat 5 kez yumurta toplama işlemi oldu her toplamada 1 veya 2 yumurta elde ettik ama bu süre boyunca tedavimde hiç bir değişiklik yapmadı zaten ilgi sıfır muayene odasında gördüğünle kalıyorsun sen sormadan cevap bile alamiyorsun egosu tavan ameliyat ettiğinde miyomumuda almıştı daha sonra bana tekrar ameliyat olmam gerektiğini söyledi tabi ben huylandım 2 ayrı kadın doğum druna muayneye gittim ikiside bana miyomun çok küçük olduğunu bebeğe zarar verecek noktada olmadığını söyledi bunlar farklı hastenelerde iki farklı doktor.Buarada benim ilk transferim negatifti 2ci transferi olcağım zaman karşıma ameliyatı çıkardı neyse ben bu arada başka Dr arayışına girdim başka merkezle anlaşttım sonra Aret in yanına gittim kalan yumurtalarımı transfer etmesi için muayene oldum ameliyat olmak istemediğini yumurtaları transfer etmek istediğimi söyliycekttim beni muayene ederken bebekleri yerleştirelim transfer hazırlığına başlayalım dedi adam beni ameliyat edeceğini bile unutmuş aklı fikri para bazen 5 yumurtam oluyordu transfer gününe kadar 2 tane kalıyordu meğer onunda önüne geçilebiliniyomuş sırf sürekli yumurta toplamak için adamın yaptığına bakın içerde birde eczacısı var usulsüz ilaç satıyorlar merkezde kanunen yasak neyse 2 transferimi oldum oda negatif birde bana ilk gittiğimde seni buradan çocuksuz göndermeyeceğim demişti herşey senin orda tedavi sürecin başlayana kadar piskolojomi bozdu gerçekten kimseye tavsiye etmiyorum Aret Kamarı Allah'a havale ediyorum

Back
X