Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lütfen beni yanlış anlamayın fakat ikinci toplamanızda da on yumurtadan sadece üç döllenen çıkmış yani yumurta kalitenizde gerçekten bir problem var gibi görünüyor. Bence aret beydeki denemenizde takiplerinizi dış kurumda yaptırmak biraz gözden ırak gönülden ırak durumu olmuş hepsi bir araya gelince de yüzünüz gülmemiş. Çok geçmiş olsun her şey gönlünüzce olsun.İnsallah yazımı görürsünüz şans eseri okudum ve yazmak istedim.ben iki aşılama tedavisi oldum 1tüp bebek tedavisi oldum hepsi olumsuz 2. Tüp bebek Denemeyi arette yaptık tahliller yapıldı hersey normal dendi İstanbul dışında olduğum için bulunduğum şehirde anlaşmalı doktoru süreci takip etti arete gönderdi o ilaç verdi.benim sağ yumurtalığım sola göre daha hassastı bunu belirtmiştim önemi yok dediler aldım ilaçları sonuç olarak 11 yumurta oluştu sol sağa göre daha geç büyüdü sağ 25 mm leri gördü saçma sapan bir süreçti kanamam oldu normal dediler opu için İst gittim toplandı biz artık memlekete dönenelim en erken üç gün sonra çağıracaklar derken üç dört saat sonra aradılar 10 yumurtanızın içi boş çıktı 1 tanesine enjekte ettik oda hemen öldü dediler biz kalakaldık nasıl olur diye paldır kültür merkeze gittik ama doktor beye ulaşmak ne mümkün yarın gelin dediler dedik biz şehir dışından geldik onlardan yol gideceğiz öyle böyle bir şekilde görüştük dedi ki senin yumurta rezervin çok kötüymüş yumurtaların kalitesizmiş (bu arada 30 yasındaydım su an 32 )yaşına göre çok kötü bu belki bu ay böyle belki hep böyle bilemeyiz dedi .ne yapacağız dedim .tedavine burda devam edeceğiz ama klomenle ilaç tedavi olacak iğne tedavi yapmayacağız derdimiz çok yumurta yerine tek olsun kaliteli olsun olacak dedi tamam dedik çıktık kafalarımız allak bullak (tabi toplamaya kadar olan parayı aldılar birde sözde bir tane olan ama hemen ölenede işlem yapıldığı için nerden baksanız tüm tedavi parasını aldılar)ben çok emin olamadım içime sinmeyen çok şey oldu ve 2. Tedavisine gitmemeye karar verdik (bu adam yok sunuculuk yok sabah programları yok onlar yok bunlar çok çok yoğun biri )daha garip birsey söyleyeyim Denizli’de özel bir hastanede Yunus Aydın diye bir doktor var adını ilk defa duyduğum tavsiye ettiler çok farklı bir doktor dediler neden bilmiyorum ama sorgusuz sualsiz gittim tedavimizin ilk gününden transfer gününe kadar fazlasıyla ilgiliydi olmasada bu adamın ilgisi saygısı yeter dedirtti ve değerli doktorum önce 7 adet yumurta gördü ki cok garip işlemler yaptı yumurta kalite arttırıcı ilaçlar büyüme durdurucu iğneler sonra büyütme için iğneler hiç soru sormadım üstümde anlamsız bir güven oluştu.opu dönemi 10 yumurta toplanmış tabi ben korkuyorum arayacaklar boş diyecekler diye ikinci gün aradılar 3 adet döllenme olduğunu ve 3. Gün transferi yapacakları nı söylediler yaptılar ben çok panik ne olacak ne olacak bu gün 10. Gün dayanamadım kan verdim sonuç 17,35 çıktı ama çok umutlanmak istemiyorum salı günü tekrar bakılacak.hersey rabbimden ol derse olur kaliteli kalitesiz ücüncü gün beşinci gün emriyosu bakmaz olduruverir.dualarımızı eksik etmeyelim.cok uzun yazdım kusura bakmayın ama benim fikrim aretten uzak durun.imkanınız varsa kesinlikle Yunus beyi es geçmeyin elbette cok doktorumuz var böyle ama 6 senelik süreç içinde evet bu dediğim tek doktor.Allah hepimizin hayırlısıyla kucağını doldursun insallah.
Cvbınız ıcın cok tesekkur ederım sızlerın deneyımlerı cok onemlı yaşadıklarınız ıcın uzuldum umarım halımesınızdır ve saglıcakla kucagınıza alırsınızİnsallah yazımı görürsünüz şans eseri okudum ve yazmak istedim.ben iki aşılama tedavisi oldum 1tüp bebek tedavisi oldum hepsi olumsuz 2. Tüp bebek Denemeyi arette yaptık tahliller yapıldı hersey normal dendi İstanbul dışında olduğum için bulunduğum şehirde anlaşmalı doktoru süreci takip etti arete gönderdi o ilaç verdi.benim sağ yumurtalığım sola göre daha hassastı bunu belirtmiştim önemi yok dediler aldım ilaçları sonuç olarak 11 yumurta oluştu sol sağa göre daha geç büyüdü sağ 25 mm leri gördü saçma sapan bir süreçti kanamam oldu normal dediler opu için İst gittim toplandı biz artık memlekete dönenelim en erken üç gün sonra çağıracaklar derken üç dört saat sonra aradılar 10 yumurtanızın içi boş çıktı 1 tanesine enjekte ettik oda hemen öldü dediler biz kalakaldık nasıl olur diye paldır kültür merkeze gittik ama doktor beye ulaşmak ne mümkün yarın gelin dediler dedik biz şehir dışından geldik onlardan yol gideceğiz öyle böyle bir şekilde görüştük dedi ki senin yumurta rezervin çok kötüymüş yumurtaların kalitesizmiş (bu arada 30 yasındaydım su an 32 )yaşına göre çok kötü bu belki bu ay böyle belki hep böyle bilemeyiz dedi .ne yapacağız dedim .tedavine burda devam edeceğiz ama klomenle ilaç tedavi olacak iğne tedavi yapmayacağız derdimiz çok yumurta yerine tek olsun kaliteli olsun olacak dedi tamam dedik çıktık kafalarımız allak bullak (tabi toplamaya kadar olan parayı aldılar birde sözde bir tane olan ama hemen ölenede işlem yapıldığı için nerden baksanız tüm tedavi parasını aldılar)ben çok emin olamadım içime sinmeyen çok şey oldu ve 2. Tedavisine gitmemeye karar verdik (bu adam yok sunuculuk yok sabah programları yok onlar yok bunlar çok çok yoğun biri )daha garip birsey söyleyeyim Denizli’de özel bir hastanede Yunus Aydın diye bir doktor var adını ilk defa duyduğum tavsiye ettiler çok farklı bir doktor dediler neden bilmiyorum ama sorgusuz sualsiz gittim tedavimizin ilk gününden transfer gününe kadar fazlasıyla ilgiliydi olmasada bu adamın ilgisi saygısı yeter dedirtti ve değerli doktorum önce 7 adet yumurta gördü ki cok garip işlemler yaptı yumurta kalite arttırıcı ilaçlar büyüme durdurucu iğneler sonra büyütme için iğneler hiç soru sormadım üstümde anlamsız bir güven oluştu.opu dönemi 10 yumurta toplanmış tabi ben korkuyorum arayacaklar boş diyecekler diye ikinci gün aradılar 3 adet döllenme olduğunu ve 3. Gün transferi yapacakları nı söylediler yaptılar ben çok panik ne olacak ne olacak bu gün 10. Gün dayanamadım kan verdim sonuç 17,35 çıktı ama çok umutlanmak istemiyorum salı günü tekrar bakılacak.hersey rabbimden ol derse olur kaliteli kalitesiz ücüncü gün beşinci gün emriyosu bakmaz olduruverir.dualarımızı eksik etmeyelim.cok uzun yazdım kusura bakmayın ama benim fikrim aretten uzak durun.imkanınız varsa kesinlikle Yunus beyi es geçmeyin elbette cok doktorumuz var böyle ama 6 senelik süreç içinde evet bu dediğim tek doktor.Allah hepimizin hayırlısıyla kucağını doldursun insallah.
Evet tedavının farklı olması ılgımı cektı ama süreç cok uzarmı cok zaman kaybedermıyım dıyede dusundum öylede olmus teşekkürler cvplanıdıgınız ıcınBen de 2.5 yıl gittim aret beye. Memnun kalmadım hiç. Tedavide herhangi bi değişiklik yapmadılar. Yumruta rezervim azdı ama her seferiMdr aynı şekilde tedavi yöntemini kullandılar. Transferi yaklaşık 10 ayda yaptılar. transfer için gittiğiöde bu ay da yumurta toplayalım diyorlardı.çok zaman kaybı oldu. Oraya başladığımda yaşım 35di.
başka bir arkadaşımı 41 yaşından 45 yaşına kadar beklettiler 2 embriyosu vardı transfer yapmayıp her seferinde tekrar yumurta toplayalım dediler.
Şimdi siz anlamamakta ısrar ediyorsunuz ve lütfen arete gidin demek istediğimi net olarak anlayın o kadar kesin konuşuyorum ilk tüp bebek tedavimi Babür bey yaptı ve burada olumsuz olmasına rağmen ondan söz etmedim yada iki olumsuz aşılamada ki doktorlarımdan.uzaklığa enteresan ifade getiren sizsiniz öncelikli olarak dikkatli okumalı ve yorumlamalısınız gözden Irak gönülden Irak falan.ben bu tedaviyi İstanbul’da görseydim de aynı şeyleri yapacakmış ve sonuç yine aynı olacaktı çünkü kişiye göre tedavi yapılmıyormuş standart evet aret bey çok çok iyi bir doktor idi ki onun için tercih ettik çok farklı yerlerden gidilirdi ama yıllar önce adam süreçlere kendi bile girmiyor ki biz onun adına gidiyoruz eminn olun Yunus bey olumsuz bile olsa yine onda tedavi olacağım ve ona hep dua edeceğim hiç yoktan benim yüzüme yüzüme bitmişsin sen demedi insan gibi davrandı ki bu farklı bir doktorda olabilirdi su an doktorum olduğu için onu söylüyorum.ve arkadaş fikir arıyor araştırıyor ben kötü tecrübemden ona bahsediyorum fikir olsun diye siz benim yazdıklarımı yorumluyorsunuz varsa Aret bey hakkında fikriniz buyrun onu konuşun buradaki konumuz doktorları nasıl yargıladığımızı tartısmak değilAksine ben de bu yollardan geçtim ve geçiyorum aret beyi tanımıyorum daha önce onda tedavi olmadım. Ama bu tüp bebek işlerinde olumlu olunca iyi olumsuz olunca kötü doktor olarak nitelendiriliyor hekimler bundan rahatsızım. Kendi adıma da her olumsuz denemeyi sindirmek ve kabullenmek evet çok zor ama doktorları buna göre damgalamayalım bence. Kendileri de pek ala uzaktan yürütülemeyeceğini bilirdi diyorsunuz e madem öyle siz de uzaktan yürütürken sıkıntı yokmuşki zaten olumsuz olunca bunları öne sürmüşsünüz eğer olumlu olsaydı hem uzaktaydım beni yormadılar hiç hem de şimdi hamileyim çok iyi bir yer diyecektiniz o halde. Bir süreçten rahatsızsanız rahatsızsınızdır olumsuz olunca tepki koymak yerine her şeye objektif bakınki bir sonraki denemelerde onların üzerine gidin. Kendi adıma gittiğim doktorda ilk defa çok kaliteli beşinci gün embriyom oluştu ve donduruldu ama ben yine de süreçten ve takipten memnun kalmadığım için doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. Sizin dediğiniz gibi olsa doktoruma methiyeler dizmem gerekirdi..
Yarın kesin olarak belli olacak nasipte ne varsa vakti zamanı geldiğinde be olacaksa olacak sizde canınızı lütfen sıkmayın doğru zamanda doğru olan karşınıza çıkacak insallah.ayrıca kusura bakmayın saçma sapan muhabbetler döndü konunuzun altında ama insallah kendiniz için en güzel tedaviyi yapacak doktora rast gelirsinizCvbınız ıcın cok tesekkur ederım sızlerın deneyımlerı cok onemlı yaşadıklarınız ıcın uzuldum umarım halımesınızdır ve saglıcakla kucagınıza alırsınız
Kendisi hakkında çok iyi yorumlar da var çok kötü yorumlar da var her doktor hakkında olduğu gibi siz karar mercii değilsiniz sakin olun az ötede ağlayınŞimdi siz anlamamakta ısrar ediyorsunuz ve lütfen arete gidin demek istediğimi net olarak anlayın o kadar kesin konuşuyorum ilk tüp bebek tedavimi Babür bey yaptı ve burada olumsuz olmasına rağmen ondan söz etmedim yada iki olumsuz aşılamada ki doktorlarımdan.uzaklığa enteresan ifade getiren sizsiniz öncelikli olarak dikkatli okumalı ve yorumlamalısınız gözden Irak gönülden Irak falan.ben bu tedaviyi İstanbul’da görseydim de aynı şeyleri yapacakmış ve sonuç yine aynı olacaktı çünkü kişiye göre tedavi yapılmıyormuş standart evet aret bey çok çok iyi bir doktor idi ki onun için tercih ettik çok farklı yerlerden gidilirdi ama yıllar önce adam süreçlere kendi bile girmiyor ki biz onun adına gidiyoruz eminn olun Yunus bey olumsuz bile olsa yine onda tedavi olacağım ve ona hep dua edeceğim hiç yoktan benim yüzüme yüzüme bitmişsin sen demedi insan gibi davrandı ki bu farklı bir doktorda olabilirdi su an doktorum olduğu için onu söylüyorum.ve arkadaş fikir arıyor araştırıyor ben kötü tecrübemden ona bahsediyorum fikir olsun diye siz benim yazdıklarımı yorumluyorsunuz varsa Aret bey hakkında fikriniz buyrun onu konuşun buradaki konumuz doktorları nasıl yargıladığımızı tartısmak değilİnsallah anlatabilmişimdir ama anlayamadıysanız ve hala arayış içindeyseniz size Aret beyi şiddetle tavsiye ediyorum.bir müsubet bin nasihatten iyidir derler.Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun .
Cvplamadan malesef duramayacağım. Az ötede aglayın!!!!! Bu ne çirkin ve kendını bılmezce bır usluptur. Burda bırbırımıze destek ıcın varız ve sızınle benzer sıkıntıları uzuntulerı yasamıs bırının acısına az otede aglayın dıyebılıyorsunuz bu benı dehsete düşürdü. Bu arkadas tabıkı karar mercii degıl ama bu plotformun amacı bu herkes yardım amaclı yasadıklarını yazar ıyı veya kotu hepsını degerlendırıp ona gore karar verırız. Sızı bukadar rahatsız eden nedır anlamadım. Hekım kotulenmesıne en başta tepkı verıcek kısılerden bırıyım ben kendımde bu camıanın ıcınde olduğum ıcın ama burda bır kotuleme yok yasanılan deneyımlerı merak edıp sordum ve arkadsta yasadıklarını paylasmıs cok normal olarak.Kendisi hakkında çok iyi yorumlar da var çok kötü yorumlar da var her doktor hakkında olduğu gibi siz karar mercii değilsiniz sakin olun az ötede ağlayın
Ne kadar komiksiniz ya acınızı ne kadarda insanlara kin kusarak atlatmaya çalışıyorsunuz sizin için çok üzüldüm bu kadar gerginlik bünyeye zarar dikkat edin kendinize eminim ki tartışma platformları vardır oralara yazmanız rahatlamanıza yardımcı olacaktır.sonucumu aldım negatif hatta su an hem gözlerim dolu dolu hem yazıyorum kusura bakmayın ötede olamadı keske yakınımda olsaydınızda omuzunuzda ağlasaydım ama yine Yunus beye gideceğim işin garibi arete gitmeyeceğim gibi belki şu an nedemek istediğimi anlamıssınızdır diyeceğimde sanmıyorum.sağlıcakla kalın.Kendisi hakkında çok iyi yorumlar da var çok kötü yorumlar da var her doktor hakkında olduğu gibi siz karar mercii değilsiniz sakin olun az ötede ağlayın
Allah cok büyük hiç üzülmeyin hiç ummadiginiz öyle bir anda alacaksiniz ki güzel haberi sasiracaksaniz, hatta ne kadar bunaldiysaniz bilin ki ferahlamaniz o kadar yakın, Rabbim size de hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin tez zamanda inşallahNe kadar komiksiniz ya acınızı ne kadarda insanlara kin kusarak atlatmaya çalışıyorsunuz sizin için çok üzüldüm bu kadar gerginlik bünyeye zarar dikkat edin kendinize eminim ki tartışma platformları vardır oralara yazmanız rahatlamanıza yardımcı olacaktır.sonucumu aldım negatif hatta su an hem gözlerim dolu dolu hem yazıyorum kusura bakmayın ötede olamadı keske yakınımda olsaydınızda omuzunuzda ağlasaydım ama yine Yunus beye gideceğim işin garibi arete gitmeyeceğim gibi belki şu an nedemek istediğimi anlamıssınızdır diyeceğimde sanmıyorum.sağlıcakla kalın.
Çok güzel söylemişsiniz Allah ol der olur gücümüz yok ki bir tırnağını yaratmaya ondan gelen herseye çok şükür bin şükür Rabbim sizlerinde gönlüne göre versin çok teşekkür ederim.tevekkül vaktiAllah cok büyük hiç üzülmeyin hiç ummadiginiz öyle bir anda alacaksiniz ki güzel haberi sasiracaksaniz, hatta ne kadar bunaldiysaniz bilin ki ferahlamaniz o kadar yakın, Rabbim size de hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin tez zamanda inşallah![]()
Selam canım ben 2 tüp bebek 2 aşılama yaptırdım olumsuz sonuçlandı amh değerim 2 civarı ama yumurta kalitem çok düşük 2 tüp bebek denememde de yumurtalarım boş çıktı doktorlar hiç bi sebep bulamadılar genetik olduğunu söylediler ve evlat edinmemi tavsiye ettiler bende son kez iğne ile tedavi denedim sadece ilaç kullandım ve normal yolla hamile kaldım mucize gibi bişey bence tüp bebektense yumurta geliştirip normal denemek gerek benden sana tavsiyeMerhaba aret beyde amh degerı dusuk olup tup bebek yaptıran varmı yorumlarınızı alabılırmıyım. Sadece klomenle ıgnesız tedavı verıyormus bu sekılde kımler tedavı gordu başarılı oldumu
Inş hayırlı sonuçlar aldınız mı bu süreçte?İnsallah yazımı görürsünüz şans eseri okudum ve yazmak istedim.ben iki aşılama tedavisi oldum 1tüp bebek tedavisi oldum hepsi olumsuz 2. Tüp bebek Denemeyi arette yaptık tahliller yapıldı hersey normal dendi İstanbul dışında olduğum için bulunduğum şehirde anlaşmalı doktoru süreci takip etti arete gönderdi o ilaç verdi.benim sağ yumurtalığım sola göre daha hassastı bunu belirtmiştim önemi yok dediler aldım ilaçları sonuç olarak 11 yumurta oluştu sol sağa göre daha geç büyüdü sağ 25 mm leri gördü saçma sapan bir süreçti kanamam oldu normal dediler opu için İst gittim toplandı biz artık memlekete dönenelim en erken üç gün sonra çağıracaklar derken üç dört saat sonra aradılar 10 yumurtanızın içi boş çıktı 1 tanesine enjekte ettik oda hemen öldü dediler biz kalakaldık nasıl olur diye paldır kültür merkeze gittik ama doktor beye ulaşmak ne mümkün yarın gelin dediler dedik biz şehir dışından geldik onlardan yol gideceğiz öyle böyle bir şekilde görüştük dedi ki senin yumurta rezervin çok kötüymüş yumurtaların kalitesizmiş (bu arada 30 yasındaydım su an 32 )yaşına göre çok kötü bu belki bu ay böyle belki hep böyle bilemeyiz dedi .ne yapacağız dedim .tedavine burda devam edeceğiz ama klomenle ilaç tedavi olacak iğne tedavi yapmayacağız derdimiz çok yumurta yerine tek olsun kaliteli olsun olacak dedi tamam dedik çıktık kafalarımız allak bullak (tabi toplamaya kadar olan parayı aldılar birde sözde bir tane olan ama hemen ölenede işlem yapıldığı için nerden baksanız tüm tedavi parasını aldılar)ben çok emin olamadım içime sinmeyen çok şey oldu ve 2. Tedavisine gitmemeye karar verdik (bu adam yok sunuculuk yok sabah programları yok onlar yok bunlar çok çok yoğun biri )daha garip birsey söyleyeyim Denizli’de özel bir hastanede Yunus Aydın diye bir doktor var adını ilk defa duyduğum tavsiye ettiler çok farklı bir doktor dediler neden bilmiyorum ama sorgusuz sualsiz gittim tedavimizin ilk gününden transfer gününe kadar fazlasıyla ilgiliydi olmasada bu adamın ilgisi saygısı yeter dedirtti ve değerli doktorum önce 7 adet yumurta gördü ki cok garip işlemler yaptı yumurta kalite arttırıcı ilaçlar büyüme durdurucu iğneler sonra büyütme için iğneler hiç soru sormadım üstümde anlamsız bir güven oluştu.opu dönemi 10 yumurta toplanmış tabi ben korkuyorum arayacaklar boş diyecekler diye ikinci gün aradılar 3 adet döllenme olduğunu ve 3. Gün transferi yapacakları nı söylediler yaptılar ben çok panik ne olacak ne olacak bu gün 10. Gün dayanamadım kan verdim sonuç 17,35 çıktı ama çok umutlanmak istemiyorum salı günü tekrar bakılacak.hersey rabbimden ol derse olur kaliteli kalitesiz ücüncü gün beşinci gün emriyosu bakmaz olduruverir.dualarımızı eksik etmeyelim.cok uzun yazdım kusura bakmayın ama benim fikrim aretten uzak durun.imkanınız varsa kesinlikle Yunus beyi es geçmeyin elbette cok doktorumuz var böyle ama 6 senelik süreç içinde evet bu dediğim tek doktor.Allah hepimizin hayırlısıyla kucağını doldursun insallah.
merhaba sonuç aldın mı acaba ne durumda tedavinMerhaba aret beyde amh degerı dusuk olup tup bebek yaptıran varmı yorumlarınızı alabılırmıyım. Sadece klomenle ıgnesız tedavı verıyormus bu sekılde kımler tedavı gordu başarılı oldumu
Merhaba, ben de 28 yaşındayım,14 yumurta toplandı,sadece 2 tanesi ilk günden döllenebildi,ve 5. Güne gidemediler diye transfer iptal oldu,gonalf 275 ‘ten 7 gün boyunca vurundum ,bundan öncesi de 2 ay boyunca klomen kullanmıştım negatif sonuçlanmıştı, aynı zamanda eşimde de problem var morfoloji 1,ileri hız %20 ,doktor doğal yoldan gebelik oluşmayacağını söyledi, nasıl artırabilirim yumurta kalitesini ve sperm kalitesini, sizin tedaviniz de neler kullanılmıştıSelam canım ben 2 tüp bebek 2 aşılama yaptırdım olumsuz sonuçlandı amh değerim 2 civarı ama yumurta kalitem çok düşük 2 tüp bebek denememde de yumurtalarım boş çıktı doktorlar hiç bi sebep bulamadılar genetik olduğunu söylediler ve evlat edinmemi tavsiye ettiler bende son kez iğne ile tedavi denedim sadece ilaç kullandım ve normal yolla hamile kaldım mucize gibi bişey bence tüp bebektense yumurta geliştirip normal denemek gerek benden sana tavsiye