Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar argan yağı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Organik fushi argan yağı kullandım. Sertifikalı. Banyodan sonra havluyla suyunu aldıktan sonra uçlarına sürdüm ve taradım ardından kuruttum. Kuru saçlarıma da diplerden başlayarak sürdüm bir gece öyle uyudum sabah yıkadım.tavsiye ederim
nerden bulabiliriz bu yağı

ben saçlarıma gölge yaptrdım 5 ay sonra falanda saçlarımı oryalle acrdım sarıya dönmek için ama kuaförün gazabına uğradım hıc begemedım ve 2 gün içinde saçımıkumrala boyattım sımdı saçımın düzelmesini bekliyorum argan yağı hergün kullanılabilir mi
Argan yağının kullanımı aynı diğer bakımlarda olduğu gibi olması lazım. Yani banyodan sonra kullanırsın. ne zaman saç emer etkisi kaybolur bir daha kullanursın diye düşünüyorum. Ya da her banyodan sonra saç uçlarına ve boylarına olabilir. Eğer saç yıpranması ve saç uçlarındaki kırıklar çoksa ileri safhada ise bence keratin yükleyin sonra argana geçin derim.

Kızlar marka tavsiyesinde bulunabilen var mi? Ben elseve kullanıyorum. Argan yağı yok tabi içinde. Ama piyada satılan en iyi marka yaşlarda bile çok az varmış.

Ka
:KK1::KK1:bu yağı hem saç hem cild için kullanılıyormu yani saç için ayrı cild için ayrı bir argan yağı mı kullanmmak gerekir:KK1:[/QUOTEGüzelim çevrede biraz karışık kirli bilgiler dolaşıyor, Eğer sf katkısız argan yağı ise hem saça hem cilde kullanılabilir hatta yenebilir. Ama sırf saçç için derlerse bil ki içinde başka sentetik katkılar var. Ben özellikle katkısız argan ve katkısız keratin muhteşem bir ikili olarak tavsiye ederim. Zaten yıpranan saçın tedavisine dört madde buldum. Biri katkısız argan biri katkısızkeratin biri soğuk sıkım h. cevizi biri de %100 bitkisel gliserin.

Back
X