arı sütü+bal+polen+propolis

• Konu Sahibi Konu Sahibi elcem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben 2012 de tüp bebek tedavisi öncesi 3 ay eşimle kullandım arı sütü bal polen karışımını eşimde sperm düşüklüğü vardı 2009 da varikosel ameliyatı oldu eşim... sayımız 500.000 oldu ancak onun öncesinde daha da düşüktü... çok şükür 2. denemede hamile kaldım şimdi oğlum 1 yaşında hamd olsun.. herkese tavsiye ediyorum arı sütü poleni... ben çok araştırdım çok okudum hamileliği 3.3 kat artırıyo Allahın mucizesi... :emir_bebek:

bebeğinle hayırlı sağlıklı ömür versin Rabbim.. ben 2 defa kürtaj olmak zorunda kaldım maalesef ve hamile kalamıyorum. dostum arı sütü poleni nerden aldın?sakıncası yoksa marka adı verebilirmisin? ne kadar ve nasıl kullandın cnm? :((

bebeğinle hayırlı sağlıklı ömür versin Rabbim.. ben 2 defa kürtaj olmak zorunda kaldım maalesef ve hamile kalamıyorum. dostum arı sütü poleni nerden aldın?sakıncası yoksa marka adı verebilirmisin? ne kadar ve nasıl kullandın cnm? :((

markası yok kapalıçarşıdan alınmıştı sanırım.. kaliteli bir balla karıştırıp yedim... ben 2 ay önce tekrar başladım yemeğe dondurulmuş embriyomuz vardı koyduralım dedik . mayısta koydurduk hamd olsun hamileyim yine :) darısı sana olsun innşallahh mutlaka kullan derim.. Allaha sorgu sual olmaz Rabbimin nice mucizeleri var...

KIZLAE FER ADLI BİR MARKANIN VARMIŞ ARI SÜTÜ POLEN kaeışımıııı..cuma günü bakacam ben birr........

arı sütü ve poleni bala mı karıştırıp tüketiyorsunuz yok sa arı sütünü ayrı yiyip polen i mi bala karıştırıyorsunuz

ben bugün arısütü l polen karışımını aldım kızlar eşimle bugünden itibaren kullanmaya başlayacaz...hayırlısı bakalım...

kizlar Merhaba. İnternetde arı sütünün karşısına HDA yazılıyor. Alınca hangisini almak lazım?

ben 2012 de tüp bebek tedavisi öncesi 3 ay eşimle kullandım arı sütü bal polen karışımını eşimde sperm düşüklüğü vardı 2009 da varikosel ameliyatı oldu eşim... sayımız 500.000 oldu ancak onun öncesinde daha da düşüktü... çok şükür 2. denemede hamile kaldım şimdi oğlum 1 yaşında hamd olsun.. herkese tavsiye ediyorum arı sütü poleni... ben çok araştırdım çok okudum hamileliği 3.3 kat artırıyo Allahın mucizesi... :KK46:
Bunlari hazir karisim olarak mi aldiniz? Ya hepsini ayri alip kendiniz mi karistirdiniz?

Bunlari hazir karisim olarak mi aldiniz? Ya hepsini ayri alip kendiniz mi karistirdiniz?
Belki yardımı dokunur, bu ürünü en temizi Bim mağazalarında da daha önce satılıyordu satın almıştık herkes faydasını gördü eğer işinize yarayacaksa anavarza bal markasına ait STAMINA arı sütü polen propolis karışımı kutular var içleri belirli gramlarda karışım olarak hazırlanmış krem şeklinde ve düzenli kullanımda gerçekten işe yarıyor. Bim mağazasında pek bulamadım ama www.balgurmesi.com sitesinden online sipariş veriliyor. Eğer işinize yarayacaksa bir bakın derim.

arı dünyası en güvenilr olark geldi bana. ben de ordan sipariş ettim bugün...

Sevgili arkadaşlar yorumları okudum şimdi baya bir kavram karmaşası olmuş. bu konu üzerinde ihtisas sahibi oldum diyebilirim 2 tane yakınımıza yaptırdık ondan dolayı ince eleyip sık dokuduk şimdi bakın canlar lütfen yazacaklarımı iyi okuyun çünkü basit bir konu değil.....
bebek için yada tedavi öncesi için kullanacaklar bu şekilde tek arı sütü kullanmakla olmuyor bal polen propolis ve ginseng arı sütü karışımı olacak en önemlisi kullanılan bal karakovan balı olacak ve şekersiz olacak arı bilim dergisinde bir makalede ismini unuttuğum bir profesör yazmıştı aklıma adı gelirse eklerim kullanılan karışımda asla karakovan harici olmamalı demişti ayrıca kullanılan propolis kesinlikle ham saf propolis olacak onun toz olanları alkol ile yani etil alkol ile çözülüyor dolayısıyla kimyasal madde girdiği anda etkisi düşüyor ayrıca çoğu firma silisyum dioksit denilen bir maddeyi kullanıyormuş arıcı anlattı bu madde propolisin yapışkan olmasını sağlıyormuş tuz rafinerileri kullanıyormuş akar akar olsun diye zararlarını okuyunca dondum kaldım ham propolisi kesinlikle kullanmalısınız ayrıca bu karışımda güney kore ginsengi olmalı 1 kg karışama göre 50 gr olması lazım ancak gerçeği olmalı karışım bu şekilde hazırlanıyor özü böyledir gerisine bakmayın birde hazır markaları almayın neden derseniz 1 kg karışıma 100 gr arı sütü olacakken 10 gr koyuyorlar propolis 50 gr olacak 10 gr koyuyorlar malzemeden çalıyorlar adı karışım yani kafasına takılan olursa bana sorsun tek tek anlatırım herkese şifalar olsun

Aktardanmi.temin ettiniz arisutu bal.poleni yoksa hazır karışımlardan mı aldınız marka tavsiyeniz var mı ?

Kızlar ari sutu bal polen karışımını ne şekilde kullandınız adetin kaçıncı günü başlayıp ne zaman bıraktınız bilgilerinizi paylaşır mısınız

Back
X