- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
evt cnm maalesef pahalı ınsallah karsılıgını olumlu sonuc alarak hayırla gorurum![]()
insallah canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evt cnm maalesef pahalı ınsallah karsılıgını olumlu sonuc alarak hayırla gorurum![]()
ben 2012 de tüp bebek tedavisi öncesi 3 ay eşimle kullandım arı sütü bal polen karışımını eşimde sperm düşüklüğü vardı 2009 da varikosel ameliyatı oldu eşim... sayımız 500.000 oldu ancak onun öncesinde daha da düşüktü... çok şükür 2. denemede hamile kaldım şimdi oğlum 1 yaşında hamd olsun.. herkese tavsiye ediyorum arı sütü poleni... ben çok araştırdım çok okudum hamileliği 3.3 kat artırıyo Allahın mucizesi...![]()
bebeğinle hayırlı sağlıklı ömür versin Rabbim.. ben 2 defa kürtaj olmak zorunda kaldım maalesef ve hamile kalamıyorum. dostum arı sütü poleni nerden aldın?sakıncası yoksa marka adı verebilirmisin? ne kadar ve nasıl kullandın cnm?(
Bunlari hazir karisim olarak mi aldiniz? Ya hepsini ayri alip kendiniz mi karistirdiniz?ben 2012 de tüp bebek tedavisi öncesi 3 ay eşimle kullandım arı sütü bal polen karışımını eşimde sperm düşüklüğü vardı 2009 da varikosel ameliyatı oldu eşim... sayımız 500.000 oldu ancak onun öncesinde daha da düşüktü... çok şükür 2. denemede hamile kaldım şimdi oğlum 1 yaşında hamd olsun.. herkese tavsiye ediyorum arı sütü poleni... ben çok araştırdım çok okudum hamileliği 3.3 kat artırıyo Allahın mucizesi...![]()
Belki yardımı dokunur, bu ürünü en temizi Bim mağazalarında da daha önce satılıyordu satın almıştık herkes faydasını gördü eğer işinize yarayacaksa anavarza bal markasına ait STAMINA arı sütü polen propolis karışımı kutular var içleri belirli gramlarda karışım olarak hazırlanmış krem şeklinde ve düzenli kullanımda gerçekten işe yarıyor. Bim mağazasında pek bulamadım ama www.balgurmesi.com sitesinden online sipariş veriliyor. Eğer işinize yarayacaksa bir bakın derim.Bunlari hazir karisim olarak mi aldiniz? Ya hepsini ayri alip kendiniz mi karistirdiniz?