• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arı sütü hakkında yardim

akgUvercin

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Mart 2009
1.351
383
658
41
Diğer
Arkadaslar dün tüp bebek tedavimde negatif sonuç aldım. Yumurtalarım kalitesizdi bunun için arı sütü kullanmak istiyorum fakat karar veremiyorum.. arı dünyasından arı sütü mu yoksa egricayirdan ampul mu alayım. . Kullanan arkadaşlar fikirlerinizi soylermisiniz..

merhaba ... ben 2 haftadır arısütü bal polen karışımını kullanıyorum sabah öğlen akşam ocakta büyük bi ihtimal transferim olacak...daha iğnelere başlamadım aralık ayındaki regl de başlayacağım.... yumurta toplama işlemine kadar bu karışımı yemeği düşünüyorum....benimde yumurta rezerv azlığı ve kalitesizliğ var:(((( bu karışımın yanında incir kürünü yapıyorum....baş çörek otu tarcın karışımınıda yiyorum ve bi sürü vitamin kullanıyorum ....

merhaba ... ben 2 haftadır arısütü bal polen karışımını kullanıyorum sabah öğlen akşam ocakta büyük bi ihtimal transferim olacak...daha iğnelere başlamadım aralık ayındaki regl de başlayacağım.... yumurta toplama işlemine kadar bu karışımı yemeği düşünüyorum....benimde yumurta rezerv azlığı ve kalitesizliğ var:KK43:((( bu karışımın yanında incir kürünü yapıyorum....baş çörek otu tarcın karışımınıda yiyorum ve bi sürü vitamin kullanıyorum ....

Bende bunlari yapmistim yumurta rezervim biraz dusuktu arisutu bal polen karisimi ve multivit ve b12 kullanmistim

Back
X