• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi arı sütü ve azosperm

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

masal5758

beni kategorize etme!
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
2.538
25
68
İstanbul
arı sütünün çok şifalı bi ürün olduğunu biliyoruz ama acaba azospermde etkili mi?
bi sitede arı sütü kullanan azosperm bi bey 1 milyona kadar sperm çıkışı olduğunu yazmış.
kullanan var mı?

Arı sütü bildiğim kadarı ile yanlız kullanılmıyor.Genellikle balla beraber ve çeşitli karışımlarla birlikte kullanılıyor.Kendim kullanmadım ama faydasına inanıyorum.Mutlaka kullanılması gereken şeylerden biri diye düşünüyorum.Ama azospermide tek başına yararlı olabilirmi tam bilemiyorum ama kullanıp sonuç alan varsa mutlaka doğrudur.

Son düzenleme:
Arı sütü bildiğim kadarı ile yanlız kullanılmıyor.Genellikle balla beraber ve çeşitli karışımlarla birlikte kullanılıyor.Kendim kullanmadım ama faydasına inanıyorum.Mutlaka kullanılması gereken şeylerden biri diye düşünüyorum.Ama azospermide tek başına yararlı olabilirmi tam bilemiyorum ama kullanıp sonuç alan varsa mutlaka doğrudur.

yalnız kullanıladabiliyor sanırım ama çok küçük dozlarda.yine tam bilemiyorum tabi.
bunu ikinci kez duydum azosperme iyi diye o yüzden merak ettim belki kullan vardır da yazar umuduyla:5:

ben bal ve polen kullandım yumurtaları geliştirdi arkadaşımın eşine de kullandırdık erkek kullandı faydası oldu umarım siz de de işe yarar haaa bi de keçiboynuzu kullandılar bi de havuş şimdi oğlulları var

ben bal ve polen kullandım yumurtaları geliştirdi arkadaşımın eşine de kullandırdık erkek kullandı faydası oldu umarım siz de de işe yarar haaa bi de keçiboynuzu kullandılar bi de havuş şimdi oğlulları var

bal polen arısütü karışımı eşim de kullandı ama bi faydası olmadı...sadece arısütü etkili olur belki diye düşündüm kararsızım:5:

valla kullanan çok memnuunn ben kendimde denedim bal ve poleni arkadaşımda eşinde denedi ama ekstradan keçi boynuzu yedi onu dene istersen

canim bence bunyeden bunyeye degisiyor..kullandik malesef etkili olmadi..ama bazilarinda etki ediyor....benim esimde varikoselden ameliyat olmustu dr onermisti kullanin diye...bence denemekte fayda var..

Benim esimde Azosperm bizde arisutu kullaniyoruz kapsul olarak yaninda propolis polen GhinChia Omega3 bide simdi Larginine ye basladik .InshaAllah sifasi olmustur bir ay icinde bi test yapicaz eger gelisme varsa buraya yazicam.. Rabbim heppimize yardimci olsun..

Benim esimde Azosperm bizde arisutu kullaniyoruz kapsul olarak yaninda propolis polen GhinChia Omega3 bide simdi Larginine ye basladik .InshaAllah sifasi olmustur bir ay icinde bi test yapicaz eger gelisme varsa buraya yazicam.. Rabbim heppimize yardimci olsun..

inşallah iyi haberlerini alırız.Allah yardmcımız olsun hepimizin amin

eşinize faydası oldumu acaba arı sütünün.

Back
X