Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ARI SÜTÜ nasıl kulanıyorlarmış masalcım
Arı sütü bildiğim kadarı ile yanlız kullanılmıyor.Genellikle balla beraber ve çeşitli karışımlarla birlikte kullanılıyor.Kendim kullanmadım ama faydasına inanıyorum.Mutlaka kullanılması gereken şeylerden biri diye düşünüyorum.Ama azospermide tek başına yararlı olabilirmi tam bilemiyorum ama kullanıp sonuç alan varsa mutlaka doğrudur.
ben bal ve polen kullandım yumurtaları geliştirdi arkadaşımın eşine de kullandırdık erkek kullandı faydası oldu umarım siz de de işe yarar haaa bi de keçiboynuzu kullandılar bi de havuş şimdi oğlulları var
ARI SÜTÜ nasıl kulanıyorlarmış masalcım
Benim esimde Azosperm bizde arisutu kullaniyoruz kapsul olarak yaninda propolis polen GhinChia Omega3 bide simdi Larginine ye basladik .InshaAllah sifasi olmustur bir ay icinde bi test yapicaz eger gelisme varsa buraya yazicam.. Rabbim heppimize yardimci olsun..
eşinize faydası oldumu acaba arı sütünün.Benim esimde Azosperm bizde arisutu kullaniyoruz kapsul olarak yaninda propolis polen GhinChia Omega3 bide simdi Larginine ye basladik .InshaAllah sifasi olmustur bir ay icinde bi test yapicaz eger gelisme varsa buraya yazicam.. Rabbim heppimize yardimci olsun..