Arı sütü kullanımı düşük amh

Bende işe yaramadı egricayir beeo gibi markaları kullandım çok da pahaliydi. Hayit tohumu fsh dusurmede yumurta kalitesinde daha etkili bence

Merhaba başlığı görünce yazmak istedim. 2023 te çocuk istemiyle doktora başvurduğumda amh değerimin 0.62 olduğunu öğrendim, daha sonra çeşitli tedaviler aşılama denendi olmadı, 3 ay mfk ürünleri kullandım gebelik oldu fakat düşük oldu. Takviyeye devam ettim fakat gebelik oluşmayınca tüp bebek denemeye karar verdik, tabi bu diğer tedavilerde sağ-sol toplam 6-7 yumurta anca görünüyordu. 2 yılın sonunda amh dğerim 0.30 lara kadar düşmüştü, tüp bebek bir doktora gittiim 1-2 belki toplarız dedi. Doktora çok ısınamadığımız için tedavi öbür aya kaldı tabi ben bu sürede tesadüf eseri arı sütünün faydalı olduğunu falan okudum hemen arı sütü bal polen propolis karışımı sipariş verdim adetin 6. gününden itibaren kullandım. Diğer aya geçtik adetin 3. günü tüp bebeğe başladık doktor başta 3’e 4 olmak üzere 7 yumurta gördü ilaç kullanmaya ve her sabah aç karna 1 tatlı kaşığı kadar karışım yemeye devam ettim. Opudan önce 7-8 olgun yumurta, gerilerde de 4-5 tane küçük yumurta göründü. Bugün opu oldu 7 tane toplandı. İnş sonuç iyi olursa güncelleme yaparım yoruma. Ben sayının artmasını biraz da arı sütüne bağlıyorum bakalım.

Merhaba, amh düşük olduğu için ayda 1-2 yumurta görünüyor. Geçen ay 3 toplandı ama kalitesiz çıktı. Arı sütü duydum ve hemen aldım. Kullanımı nasıl ben her sabah çay kaşığı yiyorum doğru mu?
Başka öneriniz olur mu?
Arı sütü kullanıp yumurta sayısı artan oldu mu?
Ben sabahları propolis ve akşamları arı sütü kullanıyorum. Normalde dil altı yapın emin diyorlar ama ben direkt yutuyorum. Üzerine de biraz su iciyorum. Yakıyor çünkü limonumsu gibi bir tadı var. Günde 1 gram kadar tüketiyorum. Plastik kaşık ile buz dolabında muhafaza gerekiyor. Kargolatacaksaniz kesinlikle soğuk zincir olmalı.
Propolisi de etanol çözeltisi içersinde aldım. Bence en kalitelisi o şekilde olanları. Yetişkinlere 40 damla denilmiş ama bence o miktarda içmek yürek ister. Oldukça keskin tadi var. Keçiboynuzu pekmezine 7 damla kadar damlatıp tek seferde yutup bol su içiyorum. Ben beeo markası aldım.
İki ürünün de vucuttaki inflamasyonu azalttığı, bağışıklık sistemini güçlendirdiği, rahim sağlığını destekleyici olarak kullanıyorum.

Merhaba, amh düşük olduğu için ayda 1-2 yumurta görünüyor. Geçen ay 3 toplandı ama kalitesiz çıktı. Arı sütü duydum ve hemen aldım. Kullanımı nasıl ben her sabah çay kaşığı yiyorum doğru mu?
Başka öneriniz olur mu?
Arı sütü kullanıp yumurta sayısı artan oldu mu?

Arı sütünün yanında bal polen propolis karışımı kullanırsanız çok iyi olur, kuru incir ceviz bunlarda yumurta kalitesini etkiler. Paketli gıdalardan da uzak durmalısınız😊

Eylülden sonra bende tedaviye başlayacağım yavaştan paketli gıdaları kahveyi hayatımdan çıkartmaya çalışıyorum. Arılarımız var, Bal propolis ve polen karışımı yaptım sabah akşam eşimle beraber kullanmaya dikkat ediyoruz

Back
X