- 9 Ağustos 2016
- 4.690
- 6.911
- 158
- 36
Aaa ciddimisiniz ben araç kullanılmadığınıArıcılıkta araç kullanılmıyor.
Lirası dolarla ödenecek bir yerde değil ki bu yer zaten adamın bana sunduğu argüman komik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa ciddimisiniz ben araç kullanılmadığınıArıcılıkta araç kullanılmıyor.
Lirası dolarla ödenecek bir yerde değil ki bu yer zaten adamın bana sunduğu argüman komik
Katılıyorum size aynen öyle ticaretten anlayanların kafası düz düşündüğünden böyle konuşuyorlarBence fırsatçılık değil. Bu işin malzeme, ekipman maliyeti çok düşüktür diye tahmin ediyorum. Burada işçilik maliyeti artmıştır. Çünkü üreticinin yaşam maliyetleri arttı.
Pazar fiyatları, market fiyatları tavan yaptı. Devlet ek vergi, zam vs koymaktan cekinmezken üreticiyi fırsatçılık ile suçlamak saçma. Hele Erzurum da yerel üretici.
çiçekler hollandadan geliyor deseymiş bari sahtekar oldu herkes hıhMerhaba hanımlar.
Infertilite tedavisinde bal ürünlerinin önemini biliyorsunuz.
Biz de Erzurumda ikamet ediyoruz bunu söylememin nedeni Erzurum bal üretim yeri. Burada yerel bal ürünleri satan bir yer var 20 gün önce gramı 2 liradan arı sütü almıştık günlük 2 gram kullanmak gerekiyor. Bugün yine gittik ve bize gramı 2bucuk lira dedi.
Işın garip kısmı buradan başlıyor eşim dedi ki 20 gun önce 2 liraydı neden fiyat farkı var ( Biz burada ürün stoğu azaldı hava etkiledi vs demesini bekliyoruz)?
Adam aynen şunu dedi "değişen dolar kuru nedeniyle 1 haftadır fiyatımızı arttırdik".
Eşim de ben de dumura uğradık bal ve dolar ne alaka "burada üretilmiyor mu bunlar, dolarla aldığınız bir ürün yok ki" dedim. Daha şahane bir cevap geldi " Dünyada bal fiyatları dolar kuru baz alınarak belirleniyor biz de bunu takip ediyoruz çoğu yer 3 liradan satmaya başladı biz müşteriler için 2bucuga satıyoruz".
Sevgili hanımlar Erzurumun arısının Erzurumda ürettiği balının Erzurumda satışının dolar ile ne alakası var. Bir insan zam yapar doğal bu ama bu bahane yanlış değil mi hele de ülke bu durumdayken yaptıkları fırsatçılık değil mi? Eşimi tanidiklarindan bu seferlik 2 liradan sayalım dedi o fiyattan aldık ama üzüldük.
Sanane diye birşey yok adam senden kazandığı para ile evini geçindiriyor hiç birşeye zam gelmese benzine geldi fark ettiniz miHanımlar beni tanımıyorsunuz ekonomiden gayet iyi anlıyorum . Bana garip gelen adamın böyle saçma bir açıklama yapması. Dese hayat pahalılığı onu bile anlarım ama dünyada bal piyasasının dolar bazında fiyatlandırması gibi bi saçmalık olamaz. Adam gecinemiyoruz dese bana ne.Mune konumu kapatır mısın yanlış yerlere çekiliyor.
Merhaba hanımlar.
Infertilite tedavisinde bal ürünlerinin önemini biliyorsunuz.
Biz de Erzurumda ikamet ediyoruz bunu söylememin nedeni Erzurum bal üretim yeri. Burada yerel bal ürünleri satan bir yer var 20 gün önce gramı 2 liradan arı sütü almıştık günlük 2 gram kullanmak gerekiyor. Bugün yine gittik ve bize gramı 2bucuk lira dedi.
Işın garip kısmı buradan başlıyor eşim dedi ki 20 gun önce 2 liraydı neden fiyat farkı var ( Biz burada ürün stoğu azaldı hava etkiledi vs demesini bekliyoruz)?
Adam aynen şunu dedi "değişen dolar kuru nedeniyle 1 haftadır fiyatımızı arttırdik".
Eşim de ben de dumura uğradık bal ve dolar ne alaka "burada üretilmiyor mu bunlar, dolarla aldığınız bir ürün yok ki" dedim. Daha şahane bir cevap geldi " Dünyada bal fiyatları dolar kuru baz alınarak belirleniyor biz de bunu takip ediyoruz çoğu yer 3 liradan satmaya başladı biz müşteriler için 2bucuga satıyoruz".
Sevgili hanımlar Erzurumun arısının Erzurumda ürettiği balının Erzurumda satışının dolar ile ne alakası var. Bir insan zam yapar doğal bu ama bu bahane yanlış değil mi hele de ülke bu durumdayken yaptıkları fırsatçılık değil mi? Eşimi tanidiklarindan bu seferlik 2 liradan sayalım dedi o fiyattan aldık ama üzüldük.
Hanımlar beni tanımıyorsunuz ekonomiden gayet iyi anlıyorum . Bana garip gelen adamın böyle saçma bir açıklama yapması. Dese hayat pahalılığı onu bile anlarım ama dünyada bal piyasasının dolar bazında fiyatlandırması gibi bi saçmalık olamaz. Adam gecinemiyoruz dese bana ne.Mune konumu kapatır mısın yanlış yerlere çekiliyor.
bana ne derken kabullenirim uzatmam anlamında dedim nasıl farklı yerlere çekmeyi basariyorsunuzSanane diye birşey yok adam senden kazandığı para ile evini geçindiriyor hiç birşeye zam gelmese benzine geldi fark ettiniz mi
Eee tamam işte kabullen olan durum o zatenbana ne derken kabullenirim uzatmam anlamında dedim nasıl farklı yerlere çekmeyi basariyorsunuz
kk dolar değişimiyle ilgili içinde ne varsa yoksa döküyor buraya hanımlar ben de hayatın zamnlanmasini anlamlandirabiliyorum idrak sorunum yok. gramı 2 liradan alınan gayet pahalı bir üründen bahsediyoruz adam ac değil açıkta değil. Ve ben neden zamlanmis demiyorum neden böyle saçma cevap verdi diyorum. siyaset yapacaksanız başka konularda var bana yuklenmeyin
Adam nerede saçma cevap verdi acaba bi anlayamadım benkk dolar değişimiyle ilgili içinde ne varsa yoksa döküyor buraya hanımlar ben de hayatın zamnlanmasini anlamlandirabiliyorum idrak sorunum yok. gramı 2 liradan alınan gayet pahalı bir üründen bahsediyoruz adam ac değil açıkta değil. Ve ben neden zamlanmis demiyorum neden böyle saçma cevap verdi diyorum. siyaset yapacaksanız başka konularda var bana yuklenmeyin
kk dolar değişimiyle ilgili içinde ne varsa yoksa döküyor buraya hanımlar ben de hayatın zamnlanmasini anlamlandirabiliyorum idrak sorunum yok. gramı 2 liradan alınan gayet pahalı bir üründen bahsediyoruz adam ac değil açıkta değil. Ve ben neden zamlanmis demiyorum neden böyle saçma cevap verdi diyorum. siyaset yapacaksanız başka konularda var bana yuklenmeyin