• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arife günü aldatıldığımı öğrendim 😣Avukat olan, bilgisi olan yorum yapsın lütfen.

Neden herkes üzerime geliyor şu an. Başka hesabım yok diyorum bi hesabım vardı kapandı.
Herkesin ismi doğru bi ben mi sahtekar ilan ediyorum anladım. Çok kötü bir ruh haline geldim aldatılma, boşanma süreci. Ama herkes dalga geçiyor şu an. Bu platformu uzun süredir kullanmıyorum nereye ne etiketlerim bilmiyorum ama başka hesabım yok. Silin hesabımı engelleyin hatta bilmem ama yazdıklarım yalan değil.

%1milyon yalan söylüyor. e-posta adresini sallama bir adres yapıp hesabı kapamaya çalışmış ama unutuyor ki her şey kayıtlı istediği kadar değiştirse de biz izleri görüyoruz. Bu hesapta kullandığı e-postadaki bir kelime ile diğerlerinde ki aynı öyle kolay bir kelime de değil.

Ayrıca kimse yaşadıklarına yalan demedi, ısrarla yemin ediyorum yaşadıklarım gerçek diyor.

Israrla salak yerine koyuyor ya helal olsun. Çok tehlikeli ipe götüren cinsten. Kendisi aklı sıra hesabı kapamaya çalışmış ben kapadım.

artık bizimle değil

Benimde aynı sebepten bitti evliliğim. Yeni konunuzda gördüm aynı yalsn. Sadece kısa bir konuşma cok pisman oldum zaten o heveslenmiş. Bilmem ne . İnanmayin sakin donmeyin. Benimde bir kizim var iki kisilik dunyamizda cok mutluyuz. Yalancılara yer yok

Back
X