Bakın gayette içten ve samimi olarak diyorum, görüşünüz, partiniz ne olursa olsun yazmanızı, düşüncelerinizi paylaşmanızı istiyorum, yaftalamadan önyargılı olmadan konuşulabilmesini arzu ediyorum, burda ne görüşte olursa olsun kimseyi uyarmak, banlamak istemiyorum ama sizlerde lütfen bunu zorlamayın.
Topikte benimde yorumum var, ki yazarken parti siyaset olarak ele almadığımı da dile getirdim, parti derseniz P.Buldan'ın partisini onaylamadığımı defalarca söyledim, haz etmiyorum, bu da benim Özgür düşüncem ama konuyu partilerden soyutlayıp "Kadın" cephesinden ele aldığımda ki öyle ele alıyorum, Söylenen sözleri onaylamıyorum, bunu Buldan'da yapmış sanırım, bunu da onaylamıyorum, erkek yapınca hayır, kadın yapınca ah ne Şirin diyemem, Buldan söyledi diye de diğer söyleyeni haklı göremem, yine dönersek meclise, ben onaylamasamda onaylanıp vekil seçilmişler mi? Meclis çatısı susma yeri değil, konuşma üretme yeri.
Bir disiplin sağlanması gerekiyorsa da meclis başkanı bunun için seçilmiş, disiplini sağlar.