Arınç: Bize oy vermek zorunda değilsiniz

vargasabreu

mutedil
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
8.314
6.284
logo__5.png

Arınç: Bize oy vermek zorunda değilsiniz
03-06-2015 20:KK56:38

arinc-bize-oy-vermek-zorunda-degilsiniz.jpg

Bursa gezisinde konuşan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, "Allah aşkına bize oy vermek zorunda değilsiniz. Ama bizden daha iyisi yok ise şu şartlarda veya sizin partinizin iktidara gelme imkanı yok ise o zaman bizim maceraya ihtiyacımız yok" ifadelerini kullandı.

DHA'da yer alan habere göre Arınç, burada yaptığı konuşmada, AKP'nin yaptığı eserlerin ortada olduğunu ve bunu tek başlarına yaptıklarını belirterek, "Şimdi muhalefet içeriden ve dışarıdan bu hükümet gitsin istiyor. İyi gitsin de kim gelsin. Şimdi gitsin derken daha iyisinin gelmesi lazım. Bizim yerimize kim gelecek? Cevapları ise 'kim gelirse gelsin de siz gidin' oluyor. Bu kadar düşmanlık olmaz ya. Ben bir AK Partili olarak inanın sadece Demirtaş'ta değil, 15-16 vilayeti gezdim. 20'ye çıkaracağım. Diyorum ki bizden daha iyisini bulursanız. Onu da tek başına iktidara geleceğini düşünüyorsanız. Allah aşkına ona oy verin bize oy vermek zorunda değilsiniz. Ama bizden daha iyisi yok ise şu şartlarda veya sizin partinizin iktidara gelme imkanı yok ise o zaman bizim maceraya ihtiyacımız yok" dedi.

http://m.ilerihaber.org/arinc-bize-oy-vermek-zorunda-degilsiniz/16390/

Bende böyle düşünüyorum; mevcut sistemde şuan daha iyisi yok bir kaç bağımsız dışında.Onlarda zaten alacağı oy bu partinin kenarından geçmez..
İsterdim oyların bölünebileceğini kadar güçlü kişilerin seçimde olmasını.Siyasetin tadı böyle çıkar.

Oy vermeye giden kişilerden defalarca duyduğum söz" inanamıyorum kılıçdaroğluna oy verdiğime ama olsun , ben partiye veriyorum ona değil. " amaç sadece muhalefet olmak; inanarak vermiyor çoğu.
Akp ' yede oy kullanan bu şekilde kişiler tabiki çokça var.
Mesela Fiskiye Melih'i hiç sevmeyip , taktir etmeyip devamında oyunu kullanan çok oldu. Akp olduğu için.
Yok işte başka güçlü parti yok.

Insanlari öldüren, yalanlar iftiralar atan ülkeyi ikiye bölen milleti birbirine düsüren hainler bunlar.
Biz de buna karsi hayir diyecegimiz yere onlarin oyunlarina geliyor birbirimizi yiyoruz.
Dün ülkesinin insanini öldüren, öldürün saldirin diye emir veren yarin senin canini yakmaz mi saniyorsun?
Birlik beraberlik icinde olmaliyiz.
Onlar bizi degil biz onlari yönetiriz cunku!
Ama onlar insanlari ne konusturuyor ne dinliyor bunu tersine ceviriyorlar. Itaat bekliyorlar. Hayvan yerine koyuyorlar insanlari. Itaat etmek istiyorsan buyur.
Sana mama veriyorlar diye ilerde sevdiklerinin kanini da görmeyi göze aliyorsan canlari yanarken görmek istiyorsan simdiden afiyet olsun.

Son düzenleme:
Halk bu mantıkla gittikleri için alıyorlar ya. Eee kötünün iyisi başka verecek kimse yok.Muhalefette sanki onlara çalışıyor. Gitmesin kimse sandığa,kimse oy kullanmasın,bakın o zaman neler oluyor? Bütün partiler başkanlarını değiştirmek zorunda. .Vereceksen de en kötüsüne ver. Karşılarına çıkabilecek kimi bıraktılar ? Kürtlerden medet umuyoruz artık , Hdp barajı geçse diye bekliyoruz. Yazıklar olsun , bu hale getirenlere. Gelecekse bundan sonra en kötüsü gelsin.
Şu ortaya çıkanların 10'da 1'ini başka parti yapsa bu halk onu çoktan indirmişti.Şunu bunu yaptı diyenler,o yaptıklarının yanında daha fazlasını yapmak zorunda.Vaat ettiklerinin % kaçını yapmış birde onu araştırın.Size lütufta bulunmuyorlar ya da kendi ceplerinden vermiyorlar.Bizim paramız o,hayrına yapmıyorlar yani.:KK11:

sen sanki kendin oy vereceksin de..Ne malum vereceğin..Seni tv de de görmek zorunda değiliz.Bizim paramızla bize caka atıyorsunuz.

iyi düşünün!!!!!!!!

11329970_1589387067994458_5650526906628940293_n.jpg

adamlar bas bas bağırıyor hdp akp işbirlikçi diye...

Şimdi bir tanesi kesin hain onu biliyoruz ezelden beri..

Diğerini de millet öğrenemez her yer adamı dolu.. Tv de yayınlansa yasaklarlar. Vs..Millet göremiyor ki gerçek yüzlerini..

Sen bırak bu işleri Bülent amca herkes kime neden oy vereceğini biliyor senin vereceğin akıla ihtiyacımız yok. Onu bunu boşver de 8 haziranda herşeyi açıklayacağım diyordun o sözünü unutmadın inşallah laf karıştırma araya pazartesi bekliyoruz söyleceklerini

Sen bırak bu işleri Bülent amca herkes kime neden oy vereceğini biliyor senin vereceğin akıla ihtiyacımız yok. Onu bunu boşver de 8 haziranda herşeyi açıklayacağım diyordun o sözünü unutmadın inşallah laf karıştırma araya pazartesi bekliyoruz söyleceklerini
Belkide Fuat Avni odur, gunah cikartiyordur..:KK53:

X