seçime doğru herkes komedyen oldu
Vallahi chess, pekte gülecek birsey görmüyorum aslinda..
içeriğini okumadan başlığı görünce ben güldüm valla
Bir de başbakan oluyormuş... Rte den sonra kombo olur. Yüksek dozdan ölürüz.akp de arınç derecesinde itici bi insan yok, bi de ala var tabii
akp de arınç derecesinde itici bi insan yok, bi de ala var tabii
Bir de başbakan oluyormuş... Rte den sonra kombo olur. Yüksek dozdan ölürüz.
Sen bide kendi partine baksan?
Haberim yok çok sevindim valla.yok olmıcak, geçen açıklama yaptı ya arınç, muhtelemen gül olcak diye, ama olsa eğlenceli olurdu bence, başbakan bişey derdi ertesi gün cb tam tersini söylerdi
benim partimi ne biliyosun acaba, yoruma değil konuya yorum yapalım lütfen!
yok ben illa yoruma yorum yapcam diyorsan benden polemik çıkmaz sana üzgünüm başka üyeleri dene
Dogru, Arinç tabiki artik ciddiye alincak kisi degil fakat bu adam basbakan yardimcisi
Ne bilim, cumhurbaskan adayi hakaret ediyor, kin kusuyor, diger cumhurbaskan adayi basbakan yardimcisini saka gibi görüyor,
Artik Türkiye bir muz cumhuriyeti olmus. Hayirli ugurlu olsun herkeze
bu adam basbakan olsa baslasin komedine kadar protesto varsa yapilir artik ulkede...yok sunun bacagi yok sunun yunu...kili tugu...
agdamiza karisma, bacak benim penti benim diye yuruyusler baslarmis...
herneysede bu adam basbakan olmaz...ben davutoglunu dusunuyorum...
hem cok zeki hem bizi her yerde iyi temsil edecek biri...masaAllah...
yok olmıcak, geçen açıklama yaptı ya arınç, muhtelemen gül olcak diye, ama olsa eğlenceli olurdu bence, başbakan bişey derdi ertesi gün cb tam tersini söylerdi
bu adam basbakan olsa baslasin komedine kadar protesto varsa yapilir artik ulkede...yok sunun bacagi yok sunun yunu...kili tugu...
agdamiza karisma, bacak benim penti benim diye yuruyusler baslarmis...
herneysede bu adam basbakan olmaz...ben davutoglunu dusunuyorum...
hem cok zeki hem bizi her yerde iyi temsil edecek biri...masaAllah...
neden biliyormusunuz. çünkü beni yöneten akp. muhalefet değil. tabiiki yaptıklarını eleştirecek.Senin partin hiç önemli değilde, ak parti'den başkasını eleştirdiğinizi görmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?