Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım ariston almada ne alırsan al,şu an kullanıyorum sorun kalmadı, ama servis olayı çok feci,insanı verem ediyorlar,neredeyse benzin döküp yakıcaktım makineyi, o derece yanihadi yaa...anneme anneler gününde çamaşir makinası alacaktım ve aristonu düşünüyordum ama yorumlardan sonra fikrim değişti ben ne alcam şimdi benneyaptımki
 klava:
klava: klava: böyle bir makina olamaz ya
klava: böyle bir makina olamaz ya  klava: anneler gününde anneme yeni bulaşık makinası alalım dedik ve çok büyük bi hata yapıp ariston aldık benneyaptımki yıkamaya başladığımız ilk günden beri,yıkama bittikten sonra makinanın altında köpükler kalmaya başladı.4 sefer servis geldi ama birşey yapamadılar Kötü Kazen ve 1 ay içinde makinayı gelen serviscilerle yolladık laelaelaelaelae  tabi onlar servis yerine götürüp orada çalıştırıp deneyeceklerdi ama kapıdan çıkarken "ariston istemiyoruz getirmeyin yeni alınan makina bu kadar servise gider mi "dedik ve götürdüler :sm_cool: aynı gün gidip yerine BEKO dijital ekran 5 programlısını aldık ve çok memnunuz makina böyle olmalı :sm_cool: :hooray:
klava: anneler gününde anneme yeni bulaşık makinası alalım dedik ve çok büyük bi hata yapıp ariston aldık benneyaptımki yıkamaya başladığımız ilk günden beri,yıkama bittikten sonra makinanın altında köpükler kalmaya başladı.4 sefer servis geldi ama birşey yapamadılar Kötü Kazen ve 1 ay içinde makinayı gelen serviscilerle yolladık laelaelaelaelae  tabi onlar servis yerine götürüp orada çalıştırıp deneyeceklerdi ama kapıdan çıkarken "ariston istemiyoruz getirmeyin yeni alınan makina bu kadar servise gider mi "dedik ve götürdüler :sm_cool: aynı gün gidip yerine BEKO dijital ekran 5 programlısını aldık ve çok memnunuz makina böyle olmalı :sm_cool: :hooray:ay sorma yaramı deştin valla.4 yıllık makinam benim ilk yıl çıtı çıkmıyordu şimdi yürüyor kurtlumu ne.vernel koyuyyorum almıyo,deterjan kalıyo içinde.heee bide sıkmaya geçtiğinde su akıtıyor.sinir oluyorum ona bazaen tekme atıyorum valla .gıcık şey ya bide vuuuuuuuuuuu diye ötüşü var uçak kalkıyor mübarek.yani berbat desem yeri.
hadi yaa...
anneme anneler gününde çamaşir makinası alacaktım ve aristonu düşünüyordum ama yorumlardan sonra fikrim değişti ben ne alcam şimdi benneyaptımki