- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
- Konu Sahibi CANIM AZRAMM
-
Ben kullandım ve 9 toplanan yumurtanın 8 i döllendi 7 tanesinin gelişimi 1.kalite 1 tanesi geriden geliyor... 1 tane Blast transferi var ve su anda 7 haftalik hamileyim... tüpbebek düşünen herkese öneriyorum arı sütü bal polen karısımini.. hergün bir kaşık aç karnına yedim..herkese iyi geceler temmuz ayında ilk tupbebek demesi oldu malesef transfer iptal oldu. 20yumurta toplandi sadece 5tane orta kalite kaldi onlarda 3.günden sonra gelisimleri durdu.şimdi vitamin takviyesi aliyoruz eylul sonu tekrar başlıyoruz inşallah şuan arisutu bal polen karisimi kullaniyorum acaba aranızda kullanıp memnun olanlar varmi?lütfen cvplarinizi bekliyorum..
Ilk denememde...bide canim nekadar süre kullandin
Karışım olarak mı aldiniz aslı hanim benim de negatif bir denemem oldu yeni alıp kullanmayı düsünüyorumben eczaneden aldım balparmak markası
kucuk bır kavanoz ve beyaz kopuk ıcerısınde buzdolabında saklanıyor...
Merhaba polen veya arı sütü ile hamile kalabildiniz mi ?herkese iyi geceler temmuz ayında ilk tupbebek demesi oldu malesef transfer iptal oldu. 20yumurta toplandi sadece 5tane orta kalite kaldi onlarda 3.günden sonra gelisimleri durdu.şimdi vitamin takviyesi aliyoruz eylul sonu tekrar başlıyoruz inşallah şuan arisutu bal polen karisimi kullaniyorum acaba aranızda kullanıp memnun olanlar varmi?lütfen cvplarinizi bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?