arisutu bal polen karisimi kullananlar ve memnun kalanlar

CANIM AZRAMM

RABBİM'E ŞÜKÜRLER OLSUN❤🌹
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2016
3.660
4.493
133
herkese iyi geceler temmuz ayında ilk tupbebek demesi oldu malesef transfer iptal oldu. 20yumurta toplandi sadece 5tane orta kalite kaldi onlarda 3.günden sonra gelisimleri durdu.şimdi vitamin takviyesi aliyoruz eylul sonu tekrar başlıyoruz inşallah şuan arisutu bal polen karisimi kullaniyorum acaba aranızda kullanıp memnun olanlar varmi?lütfen cvplarinizi bekliyorum..

herkese iyi geceler temmuz ayında ilk tupbebek demesi oldu malesef transfer iptal oldu. 20yumurta toplandi sadece 5tane orta kalite kaldi onlarda 3.günden sonra gelisimleri durdu.şimdi vitamin takviyesi aliyoruz eylul sonu tekrar başlıyoruz inşallah şuan arisutu bal polen karisimi kullaniyorum acaba aranızda kullanıp memnun olanlar varmi?lütfen cvplarinizi bekliyorum..
Ben kullandım ve 9 toplanan yumurtanın 8 i döllendi 7 tanesinin gelişimi 1.kalite 1 tanesi geriden geliyor... 1 tane Blast transferi var ve su anda 7 haftalik hamileyim... tüpbebek düşünen herkese öneriyorum arı sütü bal polen karısımini.. hergün bir kaşık aç karnına yedim..

cvp verdiğin için çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirdim ilk denemenmiydi

Bu karısımın bır tarıfı varmı??
Tercıh ettıgınız markalar hangılerı ?

bende bilmiyorum sahtemi kullaniyorum yok gercekmi kafamda soru isareti var aktardan almistim bakalim birkac yerede sorucam

bende bilmiyorum sahtemi kullaniyorum yok gercekmi kafamda soru isareti var aktardan almistim bakalim birkac yerede sorucam

ben eczaneden aldım balparmak markası
kucuk bır kavanoz ve beyaz kopuk ıcerısınde buzdolabında saklanıyor...

eczaneden bılınen bır markayı almayı tercıh ederım . Cok tesekkurler bır ugrayıp sorayım

ben de kullandım canım yumurtalıkları erken uyarıyor ama blast embiriyoya faydasını göremedim sanki ama yumurta sayısını arttırdığını söyleyebilirim.bol şans.

Merhaba polen veya arı sütü ile hamile kalabildiniz mi ?
Ben de denemek istiyorum da...

Back
X