Arıyorum ama bir türlü bulamıyorum :( belki tanıyanınız vardır?

Novamber wind

🧿 March, 2019 👑
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
16.466
12.870
498
Kızlar bir süredir aklımda biri var. Yaklaşık 3 haftadır görüyorum. İlk görüşte etkilenmek diyelim :5:
Bir türlü aklımdan da çıkaramıyorum, atamıyorum. Ama ne ismini biliyorum ne bişey:25:

Bu kişi Marmara eğitim ve araştırma hastanesinde asistan doktor :43: bir de bölümü biliyorum o kadar :43:
Tanıyor olabilecek kişilerin profillerini gezdim hastanelerin sayfalarına baktım. üniversitenin grup sayfalarına da ama bulamadım

Hasta sırası gösteren lcd ekranlar çalışmıyor o hastanede nedense, ve uzman doktorların adı altında bakıyorlar hastalara
ismini falanda öğrenemedim bu yüzden
Açıkcası evli mi bekar mı onu bile bilmiyorum:43:

Teocukıza yardımlarınızdan ilham alarak açtım konuyu :17: işte bir umut :5:

Sonunda ikna olup açmışsın oh beeeeeeee inan ben daha fazla sevindim.
KK hatunları bir el atıverin biz özelden yazıştık Bade ile ben de internetten araştırdım falan ama birşey bulamadık maalesef sizlere güveniyoruz:34:

Sonunda ikna olup açmışsın oh beeeeeeee inan ben daha fazla sevindim.
KK hatunları bir el atıverin biz özelden yazıştık Bade ile ben de internetten araştırdım falan ama birşey bulamadık maalesef sizlere güveniyoruz:34:

bakalım işte bir umut lilymmm :29:

valla şekerim :D
ben kocamı metrodan buldum

ne önerebilirim
itiraf.com adlı siteyi bildiğin sürekli yıllarca takip eden insanlar var oraya yazabilirsin,

tabiki hastaenyi arayıp sorabilirsin
adını öğrenirsen sosyal aglardan bulmak daha kolay
beni düşün metroda gördüğüm bi adam
ben bile buldum da evlendim düşün
istersen olur :D

ne önerebilirim
itiraf.com adlı siteyi bildiğin sürekli yıllarca takip eden insanlar var oraya yazabilirsin,

metro da mı :53: peki sonra nasıl buldunuz ki:1: hastaneye o kadar gittim geldim ismini bir türlü öğrenemedim sekretere de sormak aklıma gelmedi şimdi tekrar gitme şansım yok. :25:

ne önerebilirim

Nasıl ya? Çok ilginçmiş. Üşenmiyorsan anlatsana :40:

sitesine gir, doktorlarımız kısmından arat, resimli gördüğü kadarıyla.

yok işte yukarıda da anlattım asistanlar uzman doktorların odasında çalışıyorlar merkezi hekim sitesinde isimleri yok, hastanenin doktorlar kısmındada..

Son düzenleme:
metro da mı :53: peki sonra nasıl buldunuz ki:1: hastaneye o kadar gittim geldim ismini bir türlü öğrenemedim sekretere de sormak aklıma gelmedi şimdi tekrar gitme şansım yok. :25:

Arayıp sorsana bir bahaneyle? Bana bir doktor tavsiye etmişti, ama verdiği kartı kaybettim falan desen mesela? Assitanı da tasvir edersin şipşak, adını öğrenebilirsin belki böylece.

Gündelik hayatta hiç yalan söylemeyen biri olarak, epey senaryo üretme cevherim varmış benim de yani :52:

.

Son düzenleme:

ne önerebilirim

Ben de çok merak ettim nasıl bulduğunuzu :)

Arayıp sorsana bir bahaneyle? Bana bir doktor tavsiye etmişti, ama verdiği kartı kaybettim falan desen mesela? Assitanı da tasvir edersin şipşak, adını öğrenebilirsin belki böylece.

Gündelik hayatta hiç yalan söylemeyen biri olarak, epey senaryo üretme cevherim varmış benim de yani :52:

.

Samsonn sen cakal misin? :23:

Ben bu fikri cok begendim, bir seyler uydur, ara bolum sekreterini, tarif et herifi, ismini ogren:1:

hastanenin bölümünü aramak aklıma gelmedi :17: yarın olur ancak bugün geçti :5:

hangi doktorlar çalıştığını bilmiyorum odasının kapısında sadece bölüm adı yazıyordu ama bizim doktorumuzla arkadaş diye tahmin ettim onu arattım resimleri var arkadaşında ama kendisinin profili yok :50:

Back
X