Bebek İkinci El Arıyorum : Çatlak kremi

oblomovunhirkasi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
3.629
5.606
Merhaba sevgili anneler, hamileligimin ilk trimesterindayim ve çatlak önleyici kremler hayli pahalıymış. Fazla alıp kenarda kalanlar varsa uygun fiyata alabilirim. Bir de kullanıp memnun kaldığınız çatlak kremi önerileriniz varsa paylaşır mısınız teşekkürler :)

Lansinoh kullandım ve çok memnun kaldım. Ama benden sana tavsiye kremini al çünkü o krem hem çok zararsız hemde bebeğinin ilk aylarında kakasını yaparken makat çatlağı olabilir onun oluşmaması için mmakatına sürersen çatlama olmaz çok rahat edersin Cnm

Pişik önleyici kremler çatlağın oluşmasına engel olamıyor ama Lansinoh öyle değil hem zararsız dediğim gibi hemde daha etkili hayırlı doğumlar sana sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin rabbim

merhaba canım bende lierac var 2,3 kere kullandım bünyeden olsa gerek çatlağım felan olmayınca bırakmıstım dolapta öylece duruyor 20 tl ye verebilirim

Merhana kukla ipi. Kalan kremler yeniyse kullan çünkü onların açıldıktan sonra 12 aylık bir ömrü oluyor. Sonrasında bakteri üremesi olabilir açıldığı için sağlıklı değil önermem. Bana bir eczacı arkadaş ories diye bir marka önerdi aldım kullandım. Hamileliğimin 5.ayındayken çatlaklarım oluşmaya başlamıştı kullandığımdan beri kesildi çok şükür. Birde doğal bir kremmiş içeriğindeki ürünlerde organik sertifikalı. Ben biraz titizim bu konuda.İstersen deneyebilirsin. Eczanelerde satılıyor.Ben antalyadaki bir eczaneden almıştım.Her eczanede yok ürün. Antalyadaki kargoyla yolladı bana :)

Merhaba sevgili anneler, hamileligimin ilk trimesterindayim ve çatlak önleyici kremler hayli pahalıymış. Fazla alıp kenarda kalanlar varsa uygun fiyata alabilirim. Bir de kullanıp memnun kaldığınız çatlak kremi önerileriniz varsa paylaşır mısınız teşekkürler :)
Bio oil catlak yagini oneriirim

Pişik önleyici kremler çatlağın oluşmasına engel olamıyor ama Lansinoh öyle değil hem zararsız dediğim gibi hemde daha etkili hayırlı doğumlar sana sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin rabbim
Pardon Cnm ben çatlak diyince şu an Yaşadığım sıkıntı meme ucu çatlağım oluncak Aklım ona gitti Lansinoh gögüs için kullanıyorum ilerde oda lazım olacak çok memnun kaldım.hamilelik çatlağı için bende lierac kullandım Ufacık bile çatlağım yok çok memnun kaldı.arkadaşlarımın içinde çikolata kremimi dersin,çeşitli yağlar mı dersin çeşit çeşit kullandılar ama hepsinin çatlağı oldu o yüzden hiç teretdüt etmeden lierac al derim ben dua edersin bizlere :))))

Hamilelikte çatlak oluşması genetik faktörlere ve su tüketimine bağlı.şayet bol su tüketip genetik olarak sorun yoksa çatlak oluşmuyor.ven hamileliğimde de çok su tükettim annemde az kızkardeşimde de hiç çatlak oluşmamıştı.hiç bir şey kullanmadım son 3 ay sadece haftada bir kez banyodan sonra zeytinyağı ile masaj yaptım tek bir çatlağım yok.şayet vucudun çatlak oluşmaya müsaitsr kullan yoksa gerek yok bence.

X