Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende arıyorum canm. hatta sıfır bile olsa olur bildiğin bi marka varsa söylermisinArkadaşlar,
Çocuklarımın arasındaki yaş aralığı az olacağı için, ikinci çocuk için bebek arabasının arkasına takılabilecek ( oturabilmesi veya ayakta durabilmesi için ) aparat arıyorum.
Elinde olan ve satmak isteyen arkadaşlar varsa lütfen benimle irtibata geçsin.
Arkadaşlar,
Çocuklarımın arasındaki yaş aralığı az olacağı için, ikinci çocuk için bebek arabasının arkasına takılabilecek ( oturabilmesi veya ayakta durabilmesi için ) aparat arıyorum.
Elinde olan ve satmak isteyen arkadaşlar varsa lütfen benimle irtibata geçsin.
bende arıyorum canm. hatta sıfır bile olsa olur bildiğin bi marka varsa söylermisin
Canim her bebek arabasına uyumlu mu peki fiyat olarak ne düşünüyorsunBende var kullanimi rahat ozellikle yogun yerlerde iki cocukta kontrolunuzde oluyor.
Yok canm ben satmak icin yazmadim.ama her arabaya oluyor ayarlanabilir baglanti yeri cunkiCanim her bebek arabasına uyumlu mu peki fiyat olarak ne düşünüyorsun
Kusura bakma canım ya bende satıyorum sandımYok canm ben satmak icin yazmadim.ama her arabaya oluyor ayarlanabilir baglanti yeri cunki
Merhaba. Bu aparati nerden aldığınızı öğrenebilir miyim? Çok araştırdım internette ama bulamadımBende var kullanimi rahat ozellikle yogun yerlerde iki cocukta kontrolunuzde oluyor.
Ben baska bir arkadasimdan almistim jokerlerde var bir degisik modeliMerhaba. Bu aparati nerden aldığınızı öğrenebilir miyim? Çok araştırdım internette ama bulamadım
Evet benim dediğim kaykayli model..benim chicco i move da vardı.hiç kullanmadım..İkinci çocuk olmadığı için.tasinirken kaybettim.Yoo hepsine oluyor tek kaykayli modeli var o bazi modellere oluyor
Evet benim dediğim kaykayli model..benim chicco i move da vardı.hiç kullanmadım..İkinci çocuk olmadığı için.tasinirken kaybettim.