- 28 Kasım 2014
- 262
- 52
- 44
- Konu Sahibi gulsebahar
arkadaşlar hiç kullanılmamış olmasını istiyorum. mesela size hediye gelmiş olabilir. yada bebek çeyizinden kullanılamadan geçmiş , bir bakmışsınız bebeğiniz büyümüş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaz bebeği canım baharda 5 aylık olacak. Tşk ederim ilgineBir tane kanz çeket var Eki Görüntüle 1557876 62 cm 3 ay fiyatı 15 lira
ETİKETLERİ ÜZERİ,NDE. İNCİTY VE CHİCCO MARKA. SIFIRLARI 35-40 TL ARASI. BİZDE ALMIŞIZ KÜÇÜLMÜŞyaz bebeği canım baharda 5 aylık olacak. Tşk ederim ilgine
Benim sayfamda etiketli urunler var kiz icin hastane cikisi ve de chicco takimlar ile hirka vs .resim gondereyim bir bakinarkadaşlar hiç kullanılmamış olmasını istiyorum. mesela size hediye gelmiş olabilir. yada bebek çeyizinden kullanılamadan geçmiş , bir bakmışsınız bebeğiniz büyümüş
Cnm bnm ilanimda sifir var .qyrica kullanilmis urunleriminde bi etiketleri eksik inan bakmak istersen cookkkk urun var. Mesela bebepanin alt acma seti var cok farkli kanguru vb. Seyler 100 parcaya yakinda sifir yada cok temiz esyalarim var. Telden girdigim icin ilanimi atamadm bi bak derimarkadaşlar hiç kullanılmamış olmasını istiyorum. mesela size hediye gelmiş olabilir. yada bebek çeyizinden kullanılamadan geçmiş , bir bakmışsınız bebeğiniz büyümüş
canım sende erkek için de var mı?3-6 ay yazlık tulum elbise sıfır 10tl.
6-9 ay beyaz tulum ebebekten 15tl
6-9 ay yurt dışından alınma tulum 20tl.
1 yas kadıfe elbıse 20tl.Eki Görüntüle 1558369 Eki Görüntüle 1558370 Eki Görüntüle 1558371 Eki Görüntüle 1558373
Malesef.canım sende erkek için de var mı?