Arıyorum.

mavimm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
1.255
19
158
41
erkek bebek şapkası arıyorum,yardımcı olur musunuz? :16: 2 yaş için lütfen.. bir de aynı şekilde 2 yaş için kot pantolon ihtiyacım var,acil..

alttaki resim silinmior ama :1:

Eklentiler

• $mavi-erkek-dar-kot-gömlek-2012-240x300.webp
    $mavi-erkek-dar-kot-gömlek-2012-240x300.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 172
Son düzenleyen: Moderatör:
m beden erkek gömlek arıyorum,resim,beden ve fiyat yazarak eklerseniz sevinirim. tşk ederim.
bu tarz olabilir:
Eki Görüntüle 1089241

çok hoşuma giderse kendime de alabilirim o da s ya da m olabilir,ölçü isteyerek alacağım onu. erkekte de ölçü isteyebilirim.

yardımcı olan herkese tşk ederim :16:

bu arada uygun fiyatlı olması tercihim.

tudors da görmüştüm 39 tl canm

kaşık-çatal takımı ihtiyacımı da ekledim,bilginize :16:

Son düzenleme:
Canim buralardan nasil yapiyorsun alisverisi?

üye oluyorsun kredi kartı ile satın alıyosun satıcı 2-3 gün içinde kargo takip kod veriyor ordan takip ediypsun ptt.gov.tr den 15-20 güne geliyor yalnız ama ben aldıklarımdan memnunum

üye oluyorsun kredi kartı ile satın alıyosun satıcı 2-3 gün içinde kargo takip kod veriyor ordan takip ediypsun ptt.gov.tr den 15-20 güne geliyor yalnız ama ben aldıklarımdan memnunum

yurtdışından di mi canım? bir de kargo bedava demiştin doğru mudur? ayy cesaret etsem mi ki :1:

m ya da l beden erkek gömlek arıyorum,resim,beden ve fiyat yazarak eklerseniz sevinirim. tşk ederim.
bu tarz olabilir:
Eki Görüntüle 1089241

çok hoşuma giderse kendime de alabilirim o da s ya da m olabilir,ölçü isteyerek alacağım onu. erkekte de ölçü isteyebilirim.

yardımcı olan herkese tşk ederim :16:

bu arada uygun fiyatlı olması tercihim.

bir de kaşık çatal takımı arıyorum,günlük kullanım için,markalı ama uygun fiyatlı tabi ki :1:

Canım yanlş anlamdysan kendinede bakıyorsun bende şöyle var bi tane :)
$2014-04-27 13.25.37.webp $2014-04-27 13.25.24 (2).webp

Istediklerim elinde olan yok mu? Kot gomlek,catal kasik takimi, yumurta haslama makinasi??? Bir de erkek bebek uyku tulumu 2-3 yas..

Back
X