- 14 Ocak 2009
- 891
- 237
- Konu Sahibi yagmurgozlum54
Sakaryadan Temiz kullanılmıs 3 kapılı gardırop arıyorum,eger genıs ıse 2 kapılıda olabılır
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm mrb bende bu var bikez giyilmis 90 tlye aldim 25 e veriyorum elbise giyemedigim içinsatiyorum bunu begrnirsen elimde cçok fazla hirkada var resim atabilirim cnmHırka yazlık penye kolları fazla bol olmayan kalcaları ortecek uzunlukta ıstıyorum m-38 beden Elbısede belden oturmalı uzun kollu tercıhım
Eki Görüntüle 1567168
bu tarz olabılır
konuma da bakabilirsiniz pembe fyonklu tuniği hamileyken giymiştimHırka yazlık penye kolları fazla bol olmayan kalcaları ortecek uzunlukta ıstıyorum m-38 beden Elbısede belden oturmalı uzun kollu tercıhım
Eki Görüntüle 1567168
bu tarz olabılır
Tesekkur ederım 2 kısılık dusunmuyorum 6 kısılık ıcın ıse bıraz bekleyelım sonra degerlendırebılırımBuda 6 kisilik arow home marka hic kullanmadim
38 beden orjınal kappa var bnm konumdaCok yıpranmamıs Hırka, kolları fazla bol olmayan hatta kolu saran salas modelde olabılır kalcaları ortecek uzunlukta ıstıyorum,Esofman m-38 beden bol paca penye pantolonlardan da olabılır
ayrıca cok eskı model olmayan turk kahve fıncanı arıyorum fıyatlar makul olursa sevınırım
Orijinal adıdas 38 beden alt esofman koton marka s beden ama hırka uzun konumu ıncelyın sze göre cok seyım war
Ikısı 50 olur adıdas esofman sayılı gıyıldıIkısının fıyatını ogrenebılırmıyım
Ikısı 50 olur adıdas esofman sayılı gıyıldı
Anladım esofman sıfırı 120 lıra yoksa bıseler yapmak ısterdım ben TSK ederımTesekkur ederım 2 urun ıcın bu fıyat cok yuksek benım ıcın hayırlı satıslar