Arka arkaya 3 çocuk sanki üçüz gibi

Kadifecicwkci

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2020
77
En iyi cevaplar
1
17
8
32
2 haftalık bebeğim var mama ve emzige alıştırmak istiyorum nasıl yapabilirim Aptamil aldım istemez hep meme ister ne gecem kaldı ne gündüzüm 1 buçuk yaşında bir bebeğim daha var dönüşümlü ağlıyorlar ev işi bile yapamıyorum kaynanam sürekli baskı halinde evi böyle görünce bari gece uyuyayim diye biraz mama yese bebek biraz daha uzun uyuyabiliriz karnını doyursamda ağlıyor memekolik mi acaba emme istiyor sürekli ondan ötürü emzik vereyim diyorum bir fikir lütfen uykusuzluk yorgunluk düzensiz beslenmem den ötürü sinir bozuklugu ve süt salinimda azalma var napabilirim

2 haftalık bebeğim var mama ve emzige alıştırmak istiyorum nasıl yapabilirim Aptamil aldım istemez hep meme ister ne gecem kaldı ne gündüzüm 1 buçuk yaşında bir bebeğim daha var dönüşümlü ağlıyorlar ev işi bile yapamıyorum kaynanam sürekli baskı halinde evi böyle görünce bari gece uyuyayim diye biraz mama yese bebek biraz daha uzun uyuyabiliriz karnını doyursamda ağlıyor memekolik mi acaba emme istiyor sürekli ondan ötürü emzik vereyim diyorum bir fikir lütfen uykusuzluk yorgunluk düzensiz beslenmem den ötürü sinir bozuklugu ve süt salinimda azalma var napabilirim
Biberonla mama almıyor mu

Yok ablacım sende sıkıntı var daha dün oda da arıyla çocuklarını baş başa bıraktın. Ya fakesin akıl sağlığımızla dalga geçiyorsun ya da gerçekten sorunların var. Yapmayaydın peşpeşe çocuk, yaptıysan bakacaksın.
Sanane rahatsız olan yazmasın yahu

Sanane rahatsız olan yazmasın yahu
Fikir soruyorsan yazarım. Ne yapacağını söyleyeyim çocuklarını sev ve ayrıca bu kadar şikayetçi olacaksan yapmayacaktın yaptıysan da 2 haftalık el kadar bebeği anne sütünden mahrum bırakmayacaksın keyfi bunu yapmaya hakkın yok.

Yanına usulca yatıyorsun kulağına 3 defa mama mama mama emzik emzik emzik diyorsun alışıyor.

Bırakın doya doya emsin 2 haftalık bebek!
Sütünüz yetmiyorsa, açken teklif edin mamayi yada kaşıkla verin.

gündüz emzirin gece mama verin herkese kolay gelir atıp tutmak ne kadar zor durumda olduğunu kendin bilirsin anca 2 cocuk bile zorken 3 cocugu hayal bile edemiyorum .kaynanana soyle laf soyleyecegi yerde yardimci olsun yoksa gelmesin psikolojini bozmasina izin verme

Sensin geveze, bu kadar boş yapacağına önce çocuklarıma nasıl düzgün annelik yaparım de onu düşün !
Kimsenin anneligine laf etmeye hakkınız yok.Kadin sizden yararlı yorumlar istemis.Su yaptiginiza bakin.Dusene de bir tekme de siz vurun tabi.Ordan konusmak coooook kolay!

Emzigi atsa da siz devamli vermeye uğraşın.Daha cok küçük.Alismaya cok meyilli.Tabiki her bebek emzik alacak diye bisey yok ama siz yinede o attikca tekrar verin.Mamayi da açken verin veya imkan varsa mamayi degistirin.Ama mamayi az olceklerde verin.Memeyi de birakmasin

Kimsenin anneligine laf etmeye hakkınız yok.Kadin sizden yararlı yorumlar istemis.Su yaptiginiza bakin.Dusene de bir tekme de siz vurun tabi.Ordan konusmak coooook kolay!
Düşene bir tekme vurmak ? İstenmeyen, kazayla olan bir gebelik olsa dahi bir insan mecbur kalmadığı sürece 15 günlük çocuğunu memeden bırakmak istemez. El kadar bebeğin ne suçu var ? O mu istedi bu dünyaya gelmeyi ? Kusura bakmayın ama böyle insanların ben anneliğinden şüphe ederim, benim görüşüm. Sütü azdır, bebek açtır tabi ki mama versin ama sütü varken sırf zor geliyor, uykusuz kalıyor diye de insan bebeğini sütten kesmez bu benim fikrim, benim görüşüm. 15 aylık bebekten bahsetmiyoruz hanımefendi 15 günlük ? Ve ayrıca 2021 yılındayız bir sürü korunma yöntemi varken konu sahibi gibi geri çekilmeyle korunmaya çalışılırsa hamile kalınır. Gebelik istenmiyorsa korunulur. Bir çocuğun hayatını mahv etmeye, rızkını kesmeye kimsenin hakkı yok.

Düşene bir tekme vurmak ? İstenmeyen, kazayla olan bir gebelik olsa dahi bir insan mecbur kalmadığı sürece 15 günlük çocuğunu memeden bırakmak istemez. El kadar bebeğin ne suçu var ? O mu istedi bu dünyaya gelmeyi ? Kusura bakmayın ama böyle insanların ben anneliğinden şüphe ederim, benim görüşüm. Sütü azdır, bebek açtır tabi ki mama versin ama sütü varken sırf zor geliyor, uykusuz kalıyor diye de insan bebeğini sütten kesmez bu benim fikrim, benim görüşüm. 15 aylık bebekten bahsetmiyoruz hanımefendi 15 günlük ? Ve ayrıca 2021 yılındayız bir sürü korunma yöntemi varken konu sahibi gibi geri çekilmeyle korunmaya çalışılırsa hamile kalınır. Gebelik istenmiyorsa korunulur. Bir çocuğun hayatını mahv etmeye, rızkını kesmeye kimsenin hakkı yok.
Tatlım sen sırf yazmak için yazıyorsun sanırım benim yazımda belirttiğim gibi süt az geliyor bir düzgün oku istersen yazımı bol bol sütüm olsa niye mama vereyim gecem gündüzüm kalmadı sutumde azaldı

Surekli masaj yapın şuan hazımsızlık vardır sürekli emdiği için karnına saat yönünde masajlar yapın

Netten bakin bağırsakları rahatsa burnu da tikali degilse bebek rahat uyur

Birde ben yapmadım ama uyku rutini yapmak da çocuğu uykuya geçirmek çok kolaymış

Ama şuan da çok küçük sağlıkla büyüt 🌹

Kızlar son cumlemi pür dikkat okuyun lütfen ben orda süt salinimda azalma var yazmışım ben keyifci bir anne değilim ben çocuklarım için herşeyi yaparım tabi burda kendimi tek tek açıklayıp anlatacak halim yok Spor olsun diye de yorum yazmayın yeterince canım sıkkın zaten

Tatlım sen sırf yazmak için yazıyorsun sanırım benim yazımda belirttiğim gibi süt az geliyor bir düzgün oku istersen yazımı bol bol sütüm olsa niye mama vereyim gecem gündüzüm kalmadı sutumde azaldı
Kayınvalidenin laf etmeye hakkı yok, konuşuyorsa gelsin yardım etsin. Mutlaka birinden destek al ev işi yapılır sorun değil de çocuklarla biri ilgilensin ve sen gün içinde uyumaya çalış uyumazsan sütün gelmez. Emzik verirsen alışır onda problem yok ama mamaya geçmen için sebep yok bebeğin daha çok küçük haksızlık etme ona

Kayınvalidenin laf etmeye hakkı yok, konuşuyorsa gelsin yardım etsin. Mutlaka birinden destek al ev işi yapılır sorun değil de çocuklarla biri ilgilensin ve sen gün içinde uyumaya çalış uyumazsan sütün gelmez. Emzik verirsen alışır onda problem yok ama mamaya geçmen için sebep yok bebeğin daha çok küçük haksızlık etme ona
Ben sürekli vermek istemiyorum günde yanlizca 1 defa vermek yeterli düzenimizi yeniden kurana kadar

Back
X