- 22 Mart 2019
- 1.032
- 1.117
- 83
- 32
- Konu Sahibi Kadifecicwkci
Ya umarım su yazdıklarınızı bebeginiz dogunca siz yasamazsiniz.Oyle de kolaymis gibi yazmissniz ki ezbere..Düşene bir tekme vurmak ? İstenmeyen, kazayla olan bir gebelik olsa dahi bir insan mecbur kalmadığı sürece 15 günlük çocuğunu memeden bırakmak istemez. El kadar bebeğin ne suçu var ? O mu istedi bu dünyaya gelmeyi ? Kusura bakmayın ama böyle insanların ben anneliğinden şüphe ederim, benim görüşüm. Sütü azdır, bebek açtır tabi ki mama versin ama sütü varken sırf zor geliyor, uykusuz kalıyor diye de insan bebeğini sütten kesmez bu benim fikrim, benim görüşüm. 15 aylık bebekten bahsetmiyoruz hanımefendi 15 günlük ? Ve ayrıca 2021 yılındayız bir sürü korunma yöntemi varken konu sahibi gibi geri çekilmeyle korunmaya çalışılırsa hamile kalınır. Gebelik istenmiyorsa korunulur. Bir çocuğun hayatını mahv etmeye, rızkını kesmeye kimsenin hakkı yok.
Gecenin bir köründe devamli uyanik kalmak,uykuyu alamayip bebege yetismek oyle sizin yazdiginiz gibi basit bisey degil.İnsanin psikolojisi bu surecte acaip yıpranıyor.Tek cocuk olsa bile bu boyledir.
Bu arada ben anne olduktan sonra,birinin anneligine birsey diyecek olsam kendimden utaniyorum.O da anne.Oda bebegi icin en iyisini ister diye düşünüyorum.Ama sizin gibi insanlar en ufak birseyde hemen bir yargilama,ben daha iyi anne olurum halleri falan.Ya iki haftalık lohusaya su yazilanlara inanamiyorum.