Arka arkaya kayiplar mi etkiledi benim psikolojimi

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.092
158
40
Gayet iyiydim.aslinda enerjim cok yuksekti.basarili oluyordum vs.lakin birden butun her seyim tepetaklak gitmeye basladi.sansim benden gitti sanki.ya once dayumi arkasindan yengemi sonra enistemi sknra diger enistemi sonra dedemi sonra yakin arkadasimi,en son da iste bi kac gun oldu teyzemi kaybettim.bunlar hep arka arkaya oldu.son ucu hele 2 ay bile degil.ucunu birden 2 ayda kaybettim.insablar birde bire durduk yerde ovefat ediyorlar.teyzem uyurken,enistem bi anda agzindan kan gelerek birden ani ölumler...zamansiz.ben takmiyorum hepimiz olecegiz diye dusunmeye gayret ediyorum.hatta bildiginiz duygusuz diyebilirsiniz.ama o kadar cok kisa surede oldu ki bu vefatlar ise guce gidemedim surekli 15 saatlik yola gitmekten.
Etkilenmedim desem de yoklar artik.bu bana cok dokunuyo.icimde bi agirlik var gecmiyo.artik kimse ölmesin istiyorum.bencilce ama sanki hep benim sevdigim insanlar ölüyor gibi geliyor.bi gezmeye gidicem cenaze var gel vs.hayattan tat alamiyorum artik.sürekli yas modundayiz.ben buna napilir bilmiyorum.artik benkm sevdigim kimse ölmesin istiyorum.öyle icimi ďoktum hanimlar uzun oldu.
Tüm yakinlarini kaybedenlerin ozellikle anne baba evlat kadar yakinlaeini kaybedenlerin basi sag olsun.mekanlari cennet olsun insallah.kalan herkese de Allah saglik sihhat versin.sirali ölüm versin.cok yoruldum

Allah rahmet eylesin ne denir ki. Her ölüm acidir,her ölüm erkendir. Mutlaka etkilenmissinizdir. Size ve geride kalanlara sabirlar diliyorum

Basin sagolsun
Ya ben boyle pespese olumlerin yadandigi bir dönem oldugunu, o ailenin etrafinda bir ölüm melegi oldugunu dusunuyorum ne yalan soyleyeyim.
Gelince üstüste geliyor der ya yaslilar kotu olaylar icin. Iste o hesap
Ananem mesela neredeyse ayni sene icinde hayat arkadasini , kardeşini, yegenini,torununu kaybetti.
Annem de sizin gibi yas modundan çıkamadı uzun sure.
Bazi arkadaslarimda da gozlemledim bir akrabalarınin cenazesine gidiyorlar. Sonra dönüyorlar baska bir akraba,baska bir akraba... ne bileyim. Mevsim gibi sanki

Benim de öyleydi geçen sene. 1 hafta arayla hem dayımı hem amcamı kaybettim, 2 hafta sonra da sevdigimiz bir aile dostumuzu.
Üçü de aynı hastalıktan, 10 ay sonra da annemi kaybettim aynı hastalıktan. Annemden 40 gün sonra da teyzemi.
Yani anneannem 10 ay içinde 3 evladını toprağa verdi
Aynen dediğiniz gibi, mevsim gibi sanki..

Konu sahibi çok normal yaşadığınız duygular, bu kadar kaybın arkasından. Sabırlar diliyorum size bol bol.

bir donem bizde de oldu, enistem, kuzenim, ardindan anneannem, cok kisa sure sonra babanem, sonra dayim, sonra dedem... aralari birkac ay degil ama yine de pes pese oldu hepsi ve ben cok etkilendim hepsinden. tam da ergenlik donemimdi inanin yas oldu 32 hala anksiyete bozuklugu yasiyorum o donemden kalan... surekli sevdiklerime birsey olacak korkusu...

basiniz sagolsun siz de cok kisa araliklarla cok kayip yasamissiniz. hic tanimadigimiz birinin oldugunu gorunce bile etkileniyoruz ki sevdigimiz biri goctugunde nasil normal kalalim?

allah baskasinin acisini gostermesin size

7 ölum birden mi???
Off bu cok cok cok zor.
Ben 25 yasindayim ve hayatim boyunca sevdiklerim dedigim 2 kisi vefat etti.
Bu kadar kisa zamanda 7 ölume ne denir kelime bulamiyorum.
Allah sabir versin.
Psikologa gitmekte fayda var.
Diger taraftan abes gelmesin sana bu dusuncen, tek sen degil bence tum aileniz ruh gibi geziyor bu kadar ölumun ardindan. Belki birbirinze merhem olmayi basarirsaniz o zmn hepiniz icin iyi olabilir.
Basiniz sagolsun bu arada.

Size de bize de rabbbom baska kayip vermesin inssllhah

Ya ben napim aynı gün 4 aylık evli olan görümcemin kızı .görümcem.görümcemin kocası.2si aynı anda görümcem 40gün sonra.hergün rüyalarımdalar

Ne hastaligiydi? ALLAH rahmet eylesin sabir versin size ...

Ne hastaligiydi? ALLAH rahmet eylesin sabir versin size ...
Akciğer kanseri... Sadece teyzem farklı rahatsızlıktan vefat etti. Annem, dayim, amcam, en iyi arkadaşımın babası dördü de akciger kanserinden vefat ettiler.
Teşekkür ederim çok sağolun

Basiniz sag olsun. Allah sabir versin. Ben de babami kaybettim kanserden iki ay önce. Bir gün yine kavusacagimizi ümit ederek ayakta kalmaya calisiyorum. İnsan böyle zamanlarda hayatin nasil bos ve yalan oldugunu idrak ediyor. Canim babami simdiden cok özledim. Onsuz bir ömür nasil gecer hic bilmiyorum Onu defnederlerken girsem ben de yanina yatsam dedim, cok istedim. Ama evlatlarim icin yasamak zorundayim

Aynen canım.o kadar seviyordu krallar gibi düğün yaptî 4ay sonra vurdu.şimdide hücrede baģırıyormuş çok seviyorum diye.Allahım kafayı yicem
Acinizi deşmek değil amacım amamerak ettim. Boşanacak miydi sebebi neydi,gerçi ne sebep olabilir can almaya? Serfsiz cikamasin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…