Arka arkaya kayiplar mi etkiledi benim psikolojimi

Acinizi deşmek değil amacım amamerak ettim. Boşanacak miydi sebebi neydi,gerçi ne sebep olabilir can almaya? Serfsiz cikamasin inşallah.
Sebebi incir ćekirdeğini doldurmaz.kayınbabası na ayakkabı almışlar. Onlarda bu kışlık olur yazlık alalım demişler.görümcemin kızıda illa değiştirelim demiş.buda bi ayakkabıyı beģenwmediniz demiş.birbirlerine girmişler.zaten sürekli kavga ediyorlardı.boşanma falan yoktu .olaydan 1saat önce falan yemeğe gidip.sitede çekirdek çintmişler

Haberlerde çıkmıştı bu mevzu
Çok üzüldüm başınız sağolsun

Tövbeler olsun,aklım almaz oldu ya. Ne denir bilemedim Allah sabır versin,rahmetiyle muamele etsin inşallah yakınlarınıza. Vay anasına bı ayakkabı kavgası için üç can gitti demek,yazıklar olsun ne diyim.

Tövbeler olsun,aklım almaz oldu ya. Ne denir bilemedim Allah sabır versin,rahmetiyle muamele etsin inşallah yakınlarınıza. Vay anasına bı ayakkabı kavgası için üç can gitti demek,yazıklar olsun ne diyim.
Ayen öyle oldu.bide deli gibi seviyordu.Allahım kimselere yaşatmasın

Merhaba. Mekanları cennet olsunlar. Allah sizede sabır versin. Bende bu yıl hem dayımı hem babamı hemde iki yeğenimi kaybettim. Çok zor allah başka ölümler vermesin. Az önce babamın bir videosu açtım. Hıçkıra hıçkıra ağladım. Bazen kriz gibi tutuyor beni kendime gelmem zor oluyor. Ama dua etmekten başka yapacak birşey yok maalesef. Dediğim gibi inşallah bu son olur. Rabbim başka acılar vermesin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…