- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
- 348
- Konu Sahibi Dindirella
-
Sebebi incir ćekirdeğini doldurmaz.kayınbabası na ayakkabı almışlar. Onlarda bu kışlık olur yazlık alalım demişler.görümcemin kızıda illa değiştirelim demiş.buda bi ayakkabıyı beģenwmediniz demiş.birbirlerine girmişler.zaten sürekli kavga ediyorlardı.boşanma falan yoktu .olaydan 1saat önce falan yemeğe gidip.sitede çekirdek çintmişlerAcinizi deşmek değil amacım amamerak ettim. Boşanacak miydi sebebi neydi,gerçi ne sebep olabilir can almaya? Serfsiz cikamasin inşallah.
Sebebi incir ćekirdeğini doldurmaz.kayınbabası na ayakkabı almışlar. Onlarda bu kışlık olur yazlık alalım demişler.görümcemin kızıda illa değiştirelim demiş.buda bi ayakkabıyı beģenwmediniz demiş.birbirlerine girmişler.zaten sürekli kavga ediyorlardı.boşanma falan yoktu .olaydan 1saat önce falan yemeğe gidip.sitede çekirdek çintmişler
Aynen canım sağol. Allahım kimseye yaşatmasın.çok zorHaberlerde çıkmıştı bu mevzu
Çok üzüldüm başınız sağolsun
Tövbeler olsun,aklım almaz oldu ya. Ne denir bilemedim Allah sabır versin,rahmetiyle muamele etsin inşallah yakınlarınıza. Vay anasına bı ayakkabı kavgası için üç can gitti demek,yazıklar olsun ne diyim.Sebebi incir ćekirdeğini doldurmaz.kayınbabası na ayakkabı almışlar. Onlarda bu kışlık olur yazlık alalım demişler.görümcemin kızıda illa değiştirelim demiş.buda bi ayakkabıyı beģenwmediniz demiş.birbirlerine girmişler.zaten sürekli kavga ediyorlardı.boşanma falan yoktu .olaydan 1saat önce falan yemeğe gidip.sitede çekirdek çintmişler
Ayen öyle oldu.bide deli gibi seviyordu.Allahım kimselere yaşatmasınTövbeler olsun,aklım almaz oldu ya. Ne denir bilemedim Allah sabır versin,rahmetiyle muamele etsin inşallah yakınlarınıza. Vay anasına bı ayakkabı kavgası için üç can gitti demek,yazıklar olsun ne diyim.
Ayen öyle oldu.bide deli gibi seviyordu.Allahım kimselere yaşatmasın
Amin.nerden bileceksin evimize geldi kać kere yatılı. Ama sevdiklerimi zi aldı bizden.Rabbim bildiği gibi yapsinOkudum haberi internetten,tipine bakınca temiz yüzlü efendi genç dersin,içinde canavar çıkacağını nerden bilecen. Allah evlatlarimizi esirgesin bu canavarlardan : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?