• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arka bacakları eritmek

mykee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
18
0
86
35
Antalya
kontrolsüz yanlış baştan savma beslenmenin acısını çekiyorum vücudumdaki yağlardan dolayı.yıllar boyunca 1 gün aç kalıp diğer gün tıkabasa yemekten oldu biliyorum ama ne yaparsam yapayım fazlalıklr gitmiyor . son care buraya geldim sizinde tavsiyelerinizi duymak istedim en çok mutsuz eden de bacaklarımın büyük olması neler önerirsiniz??
mutlaka bekliyorum görüşlerinizi :çok üzgünüm:

Konunuz diyet bölümünden spor bölümüne taşınmıştır, görevli arkadaşımın bilgisine...

spor ,spor ,spor diyorum canim,baska yolu yok bunun,tabi yaninda bilincli beslenme ile super olur hersey,yerimseniben

spor en iyi çözüm evet . Ama doğru hareketleri bulabilmek önemli ben yapıyorum spor hergün yürüyorum ama tam tersine bacaklarım kas yapıyor ve daha çok kalın görünmeye başladı daha iyi bi çözümü yokmu yada bi kaç hareket ?? direk olarak üst bacaklara yönelik benneyaptımki

canım cardionun yanında yer hareketleride yapmalısın...kedi duruşu bacakları indir kaldır,yan yat indir kaldır-yan yat bacakları kır indir kaldır...vs...yürüyüş kas yapmaz...tempolu yap sıkılaşma olur..kısa sürede kasa dönüşmez canım...merak etme bırakma sen sporu....

hergece yatmadan önce 100 kere havada bisiklet biniyorum.
yanlara esneme hareketi de yapıyorum 20 şer kere.

benmde bacaklarım çok kalın
inceltmek için havada bisiklet binme hareketini uygulamalısın
bunun yanında esneme hareketleride bacakları sıkılaştırıyor
ben başlayalı 3 gün oldu
vucudum kırıl her yanı ama alışıyor zamanla
yapmaya devam ediyorum
1 aya kalmaz 38 bedene giricem valla

Back
X