• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arka bahçede yılan

Geçen hafta eşimsöyledi adamın biri yılan ezdi arabayla diye sitenin içinde değil ama yakınında olmuş olay eskiden müstakil ve daha yeşillik biryerde oturduğum halde böyle bişi hiç duymamışken koskoca sitelerin bakımlarının sürekli yapıldığı biryerde nasıl olur diye şaşırmıştım doğanın dengesini Yok ettik sanırım

O da mı İstanbul'da ikamet ediyor? :KK43:

Yılanlar pek sevimli sayılmazlar. Haklısın ama sanırım batıdaki yılanlar çok zehirli olmuyormuş. Yine de dikkat etmek lazım.

Yani zehirliler mi bir fikrim yok ancak köpeğimi de bahçeye çıkarıyorum şu an tedirgin oldum yarın veterinerine götüreceğim bir baksınlar zarar oldu da anlamadım mı diye paranoya yaptım iyice...

Biz ilaçlatmıyoruz. Yazın genel temızlıgı yapılır. Yılan burada coktur ama gormedım yarın gorursem sasırmam lafını ettım ya kesın karsılasırız :KK17:

Ay Allah korusun. Gerçekten karşılaşmazsınız umarım çünkü karşılaşınca şekil A gibi paranoya üst düzeye çıkıyor. :eek:

Bende karadenizin büyük bi ilindeyim, şehir merkezinde yolun ortasında kocaman yılan geçen hafta gördüm. Şimdi yolda yürürken sürekli sağa sola bakıyorm üff heryer aynı demek ki

Yani zehirliler mi bir fikrim yok ancak köpeğimi de bahçeye çıkarıyorum şu an tedirgin oldum yarın veterinerine götüreceğim bir baksınlar zarar oldu da anlamadım mı diye paranoya yaptım iyice...
Götür köpüşü. Gerçi bir şey olsa o sana bir şekilde anlatırdı bence. Canının yandığını hissederdin.

Götür köpüşü. Gerçi bir şey olsa o sana bir şekilde anlatırdı bence. Canının yandığını hissederdin.

İşte gözümden kaçtı mı acaba diyorum normalde hissediyorum haklısın canım :110: Tedirgin oldum en iyisi götüreyim daha önce böyle birşeyle karşılamadım belki aşısı falan vardır yapsınlar ya :110:

Back
X