Arka Sıradakiler Fox Tv

Fox'un sevilen dizisi Arka Siradakiler isim değiştiriyor.

Lise sıralarında başlayan öykü, gençlerin üniversite ve iş hayatına atılmasına dek devam etti. Hal böyle olunca "Arka Sıradakiler" ismi hikayeyle ilişiğini kaybetti ve yapımcı bu duruma el atarak dizinin adına "Umut" kelimesini de ekleyerek, yeni hayatları işleyecek.

Yeni sezonda dizinin ismi "ARKA SIRADAKILER UMUT" olarak değişecek.

fragmanı çıkmış... umut galiba oktayla gamzenin çocugunun adı... gamze edebiyar öğrtmeni olmuuuşşş istanbulum göbeğinde bi liseye atanmış bah seeeennn kolay dı o ya:) bi de gaMZe baran diye tanıttı kendini oktayla evli değiller demekki boşanmışlarç... gene saçmalık dolu bir sezon başlıyor... umarım bu son olur....

katılıyorum arkadaşım çocukalrı bile büyür liseye başlar bu kezde onlar arka sıradakiler olur

bi arkadaş demişti ya arka sıradakiler huzur evi ne kadar gider bu dizi diye gerçekten süper yorum altına imzamı atıyorum:52:

Bu diziye ne olmuş böyle yahu ...
Hiç çalışmadılar okula bile gitmediler,biri öğretmen olmuş biri çok zengin....
50 kez vuruldular ölmediler..:53:

ben başladığı günden beri izliyorum,hatta bi ara tekrarlarını gündüzleri vermişlerdi,ilk bölümünden ozaman bile tekrarlarınada baktım,,mükemmel bi dizi,hatta foxta final son olduğunu görünce ne bu manasız bi şekilde niye bitirdiler diyodum şok olmuştum,neyseki herşey oktayın gördüğü bi kabusmuş,neyseki tntde yeni sezona bugün başladılar,bayıldım,,kimse ölmemiş hemde kimseeeeeee..eski haline döndü çok sevindim:46::46::46::32::16:

Back
X