- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni bölüm özeti :)
Sanem ve Gamze, İbo ile Zehra’yı baş başa görür. İbo durumun yanlış anlaşılmasından korkarken Sanem, İbo ve Zehra arasında gizli bir ilişki olmasından şüphelenir...
Saffet ve tayfası Aliye’yi kurtarmak isterler. Onu çıkarmak için sarnıca girdiklerinde şaşkına dönerler. Aliye bıraktıkları yerde değildir. ...
Esra kız kardeşinin de yardımlarıyla Gamze’yi zengin bir ailenin oğluyla tanıştırma planları kurar.
Gamze evinin önünde eski bir kitap bulur. Kitabı Can aracılığıyla Gamze’ye ulaştıran Barış, büyük planı için son hazırlıklarını tamamlamaktadır...
Arka Sıradakiler heyecan dolu yeni bölümüyle Pazar 19.45'te FOX'ta!
zehranın kimi öldü?]
bukete noldu
sibelin ablası patronun oğlu ile ne iş??
barış neler yapıcak
kuyudaki kızı nasıl buldular
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
meraktan deliricem,en son zehra ile ibo öpüşürken bitti dizi..o günden beri izliyemedim..unutmuşum :kedi:
neler olmuş neler..bu hafta sonlarına yetişince aklım başıma geldi:mymeka:
çok geride kaldım çookk:çok üzgünüm:daha çözemem diziyikaydirigubbakcemile3zaten yoruluyorum kafa yormaktan nolucak avaba kim kimin nesi bilmemne derken![]()
kızlar ben size kısaca anlatıyım :1closedeyes:
zehra; sibelin ev arkadaşının erkek arkadaşıyla kavga ederken oğlan buna kaba davranırken ibo geldi korudu zehrayı zehrada iboyu öptü ve çok etkilendi ibonun onu sahiplenmesinden ( maşallah kızın çenesi açıldı sürekli konuşuyo ibo nasıl sabrediyor offf ) Çok üzgünüm çoook
sonra dermanı kaçırdılar sarnıçtaki kız için, dermanda saffete msj attı kız size emanet diye onlarda kızla ilgilenmeye başladılar ama kız yanlız olduğu bir ara çıktı sarnıçtan tek başına ve kayboldu saffet ve arkadaşları sürekli onu aradılar bu hafta, sonunda buldular saffetin annesinin evine getirdiler :sm_confused: ama hala o kızın kim olduğu bilinmiyor
barış gamzeye bi kitap gönderdi gamze ondan geldiğini anladı bişekilde polise gitti sonra barışı dörmeye gitti ama barış görüşmedi
sibel ablasıyla beraber, ablasının patronunun oğlunun -tatlicadiarzu- yatına gittiler yerimseniben
gamze ve sanem ibonun yanında zehrayı gördüler ve huzursuz oldular ama sibele söylemediler boşuna üzülmesin diye :sinifsinif:
buket hala kayıp ama oktayı çaldırıyo cebindenlmaz:
hatırladığım bu kadar kızlar a.s.
ya ben sibelle ibonun tekrar çıkmalarını istiyorum opuyorumnanaktan
hıı bu arada zehra sibele ibonun kıymetini bil o senin için deli oluyo gibi laflar etti sibelde şaşırdı sengözlerimebaksanab
çok saol canım özetlediğin için:1hug:
çok saol cnm