Arka Sıradakiler Fox Tv

duygucum kerem ibodan intikam almak için sibeli kaçırdı.
bir inşaatın çatısına bıraktı. gözlerini ve ellerini bağladı. kendisi de karşı binanın çatısından
sibele sesime gel diye seslendi.
iboyu aradı gel sevgilini kurtar dedi. ibo inşaata gitti en son merdivenlerden çıkıyordu.
zehra dayısı ve yengesiyle sınava gitti. onlar dışarıda bekliyordu.
zehra sınavdan çıktı dayısının yanına giderken hakan onu durdurdu. cemre çok kötü ağlıyor gel yanına gidelim dedi.
zehra dayıma heber vereyim dedi. hakan ama cemre çok kötü hemen gidelim dedi buda hemen koştu. hakanın arabasına gelince hakan burnuna bez dayadı ve arbasıyla kaçırdı.
boş bir eve götürdü. zehra ayıldı sen dedi ve orada bitti.
uzun anlattım ama olaylar gözünde canlansın istedim.
cumartesi 11 gibi tekrarı var.

oktayın tayfası harbiden süzme sibelin dikkatli olması lazımdı kapı çalıyor,deliğe bakmadan açıyor insan bi bakar kim diye dimi :mymeka: zaten bi ayağınız çukurda bide polise haber vermeden gidiyolar buluşmaya böyle yaparlarsa bulunmaz tabi.dizdar süzmesi aklınca kahramanlık yapmaya çalıştı sonunda öldü gitti boş yere akılsız alsanaalsanasmile

ay ben gene izleyemedim
dizdar öldü demişsiniz ama bi ara denk geldim diziye sınavdan çıkmışlar tayfa konuşuyolardı dizdarın matematikleri anlattı çok iyi yaptık hep derdi tepeye çıkıcam falan hadi biz yapalım dediler
sonra oktayda o gelsin öyle dedi
dizdarın öldüğünü bilmiyolarmıı

Arka Sıradakiler 117.Bölüm Özeti

Kemal, sınavdan sonra Zehra?yı bulamayınca, endişe içinde polisten yardım ister. Sedat ise nihayet Zehra?dan intikam aldığı için mutludur. Ancak Sedat?ın mutluluğu fazla uzun sürmez. Hayatının en büyük şokunu yaşayacağı bir haberle yıkılır!… İbo, Sibel?i binanın kenarında, aşağı düşmek üzereyken bulur. Sibel?in hayatını kurtaran İbo bu sırada karşısına çıkan Kerem?i elinden kaçırır! Sibel, İbo?yu çok mutlu edecek bir karar verir!… Kerem?in İbo?ya yapacağı büyük bir kötülük İbo?nun mutluluğuna gölge düşürür!… Kerem?in durmaya niyeti yoktur. İntikam planlarını gerçekleştirmek için gereken parayı almak üzere babasına gider. Kerem?i karşısında görünce şok olan Doğan, oğlunun kendisine oynadığı oyundan habersizdir!… Yadigar uzun zamandır sakladığı sırrı sonunda tayfaya anlatır!… İbo Zehra?nın yazdığı mektubu bulur!… Zehra?nın başına gelenleri öğrenen İbo, Sedat?tan hesap sorar! İbo sayesinde Kemal de Zehra?nın sakladığı acı gerçeği öğrenir!.

Kızlar nihayet buldum burayı sonunda. ben bu sezonun başlarında izlemiyordum hiç bazı yerleri kaçırdım size sorayım şimdi zemuszemus sempatiksalakcinni
1.bunlar niye sınıfta kaldı bu sene?
2.Yadigar niye yürüyemiyor?
3.Zehra 18ini doldurunca hollanda'ya gidecekti niye gitmedi?
4.Kemal ve Elif yeniden birlikteler mi anlayamadım? bilmiyorumkismile
Ben de izliyorum müsait olunca ama çok saçmaladılar ve teknik olarak bence yetersizler yani Hamdi Alkan'ın yönetmenliğini filan beğenmiyorum ben pek açıkçası.ama bi kere takılınca işte izliyosun kaydirigubbakcemile3

1 barış bunları sınav zamanı kaçırmıştı
2 yadi kaza geçirmiş trafik kazası sakat kalmış gerçek hayatındada öyle olmuş.
3valla hollandaya gitcekmiydi bilmiyomda bi sürü talihsiz olay başına geldi ondan gidememiştir zaten anneside öldü.
4 yok yeniden birlikte değiller zehraya destek için falan yanındalar
benim bildiklerim bunlar

Kızlar nihayet buldum burayı sonunda. ben bu sezonun başlarında izlemiyordum hiç bazı yerleri kaçırdım size sorayım şimdi zemuszemus sempatiksalakcinni
1.bunlar niye sınıfta kaldı bu sene?
2.Yadigar niye yürüyemiyor?
3.Zehra 18ini doldurunca hollanda'ya gidecekti niye gitmedi?
4.Kemal ve Elif yeniden birlikteler mi anlayamadım? bilmiyorumkismile
Ben de izliyorum müsait olunca ama çok saçmaladılar ve teknik olarak bence yetersizler yani Hamdi Alkan'ın yönetmenliğini filan beğenmiyorum ben pek açıkçası.ama bi kere takılınca işte izliyosun kaydirigubbakcemile3

1- barışın mavi sakal olduğu ortaya çıktı. sınav öncesi moral olsun diye sınıfta eğlence yapacaklardı. herkesin orada olduğu sırada silahıyla okula girip onları rehin aldı. (pamuk,özge,zehra,gamze,ibo,sanem) sınavın olduğu gün onlar rehin kaldı. kemal hoca eğer okula gelmezlerse sınavaı boşverecekleri için müdüre onları sınıfta bırakıp 1 sene daha okumalarını sağladı.
2- yadigar amcasının cenazesine giderken arabasıyla kaza geçirdi ve yürüyemiyor.
3- evet hollandaya gitmek istiyordu ama dayısı onu sınava girmk için ikna etti. ve zehra iboya aşık olduğu için gitmedi.
4- birlikte değiller ama elif hep kemalin zor zamanında yanlarında oldu, zehrayla ilgileniyor.

1 barış bunları sınav zamanı kaçırmıştı
2 yadi kaza geçirmiş trafik kazası sakat kalmış gerçek hayatındada öyle olmuş.
3valla hollandaya gitcekmiydi bilmiyomda bi sürü talihsiz olay başına geldi ondan gidememiştir zaten anneside öldü.
4 yok yeniden birlikte değiller zehraya destek için falan yanındalar
benim bildiklerim bunlar

1- barışın mavi sakal olduğu ortaya çıktı. sınav öncesi moral olsun diye sınıfta eğlence yapacaklardı. herkesin orada olduğu sırada silahıyla okula girip onları rehin aldı. (pamuk,özge,zehra,gamze,ibo,sanem) sınavın olduğu gün onlar rehin kaldı. kemal hoca eğer okula gelmezlerse sınavaı boşverecekleri için müdüre onları sınıfta bırakıp 1 sene daha okumalarını sağladı.
2- yadigar amcasının cenazesine giderken arabasıyla kaza geçirdi ve yürüyemiyor.
3- evet hollandaya gitmek istiyordu ama dayısı onu sınava girmk için ikna etti. ve zehra iboya aşık olduğu için gitmedi.
4- birlikte değiller ama elif hep kemalin zor zamanında yanlarında oldu, zehrayla ilgileniyor.

sağolun kızlar opuyorumnanaktan

şu kerem'in yakalanma işi çok uzadı ve sıktı artık.
babası saklandığı yeri buluyor ve polise haber vermeden kendi başına yanına gidiyor.
kerem zaten hasta bir psikopat. oğlunun ikna olup polise teslim olacağını düşünmesi çok saçma.
ve tayfa nasıl erkan dan hala şüphelenmiyor anlamıyorum.
ve kerem plan yaparken önünde bir sürü çizimler var kendi yapmış gibi davranıyor.
polis keremin mekanına baskın yaptı ve orada erkan'ın parmak izini bulamazsa pes dicem.
zehra ve diğer kızlar 2 kere kaçmaya çalıştı ve çok basit hata yapıp kurtulamadılar. diğer kız daha akıllıymış kaçmayı başardı.

ya ben büşrayı sorcaktım noldu ona en son kaçırılıp bulunuyodu gerisini çok merak ettim .s

ben bunun bi zamanlar cok hayraniydim artik degil ama cok sikti ya uzadi biktirdi vs vs vs vs vs ..........
hep ayni konu illa filim uzasin diye sacma yapiyolr izlemiyom sahsen zaten almanyada fox u kaldirdilar inttenden onun icin zamanimi harcamak istemiyorum

Back
X