Arkadalar 29.07.2008 Rinoplasti Ameliyat geirdim sorularnz varsa cevaplarm:)

hıı baya çabuk iyleşiyormuş o zaman ben okul başlarken acaba iyleşirmi diye düşünüyordum..iyi bari..teşekkür ederim ebru_ebrucum=)

valla ben on gün sonra okula dönmüstüm ama tabii yüzün biraz hareketsiz oluyor o nedenle insanlar biraz anlıyorlar ama tanımayanların pek anlayacagı gibi olmuyor, bir aya döneceksen okula eger cok rahat dönersin ama tabii yüzünde sislikler olacak, dısardan insanlar pek anlamaz ama

noraluca benimde bir sorum var tatlım :kedi: saçların nasıl okadar güzel ve uzun opuyorumnanaktan
bu ameliyatla ilgili olmadı değilmi mirmirmirmir fisfisfis

Ehueh canım benim:)Ya saçlarımı sık kestirmiyorum boyatmadığım için yıpranmıyorda sanırım bide doğal dalgalı bir yapısı var fazla uğraştırmadan şekle giriyor.Ama felaket dökülüyor öyle böyle değil.Neyse ki kuaförüme gittiğimde yeni saçların çıkmıyor fışkırıyor dedi de moralim yerine geldi kökü bende ya uzar:)Seninkinin de modeli ve rengi çok güzel sana çok yakışmış bence:1hug:

Doğru 10güne kadar geçtiğini söylüyorlar benimde daha 6 gün oldu 2gün sonra alçım da çıkınca sıkıntıların çoğu geçmiş olacak inş.Zeytincekirdee ameliyat kısmından hiç korkma oluyor bitiyorr anlamıyorsun bileee :)

Bu arada bugün birkaç fotoğraf daha gördüm gerçekten benim alçım baya kibarmış diğerlerine göre sen dediğinde şaşırmıştım ben herkeste aynı sanıyodum kullanılan kalıp farklı ve alçı sürülmemiş benimkine kızlarr....

Teşekkürler tatlım:)Resimlerimi en kısa zamanda eklerim bu arada seninkileri gördüm dün çok doğal yüzüne yakışan bir burna sahip olmuşsun benimde öyle olacak umarım:)yerimseniben

inş hayatım beğenmene sevindimzemuszemus

Öncelikle geçmiş olsun be de 27. 07 de oldum sana şunu sormak istiyorum bu gün alçım alındı ve ödemi engellesin diye bantlar yapıştırıldı yanlız bir ara burnuma baktığımda bayağı şişti zaten masaj yaparken de acıyo :( yani nasıl desem % 10 luk daha inme gerçekleşicekmiş sadece ama burnum dümdüz kavissiz sanki sonradan monte edilmiş gibi kemer aldırmıştım ben bakıyorum estetik olanlara güzel bi kavisleri var benim ki böle dümdüz mü kalıcak ki dr. um kavis yapacağını anlatmıştı şiş diye mi böle masajla geçer inşallah itiraf ediyorum bu halini hiç beğenmedim :sinifsinif:
Yardımcı olursan sevinirim
Saygı ve sevgilerimle :gitme:

senden sonra ameliyat olmus kıza sordugun soruya bak ilahi :) bize sorsana bacım o ne bilecek :D zaten bence böle bi baslık acması da yanlıs olmus ya neyse :P bak cnm daha ameliyatın cok yeni burnunun sana öyle gelmesi cok normal cünkü benim de öyle oldu, kızlar bilir burnum dümdüz kavissiz cok kötü die buralarda dolanıodum ama zamanla o kaba görünüm düzelio sislikler indikce hafif kavislenio ve burnunu begenmeye baslıosun, simdi burnunu begenmemen icin cok erken bekle accukk

senden sonra ameliyat olmus kıza sordugun soruya bak ilahi :) bize sorsana bacım o ne bilecek :D zaten bence böle bi baslık acması da yanlıs olmus ya neyse :P bak cnm daha ameliyatın cok yeni burnunun sana öyle gelmesi cok normal cünkü benim de öyle oldu, kızlar bilir burnum dümdüz kavissiz cok kötü die buralarda dolanıodum ama zamanla o kaba görünüm düzelio sislikler indikce hafif kavislenio ve burnunu begenmeye baslıosun, simdi burnunu begenmemen icin cok erken bekle accukk

:roflol: :roflol:

sadece sabır bayanlar :)

Son düzenleme:

sırnaşık şeydelikafadulden hava mı atıyosun daha önce ameliyat oldun diye :roflol: evet hatalı soru olmuş gerçekten heln alemsin valla sırnaşık şey

=) geçmiş olsun hepinize kızlar bende izmire gittim ama muayene olamadım =(( aksilik işte kısmet olmadı.. kızlar ya bişi daha sorayım ben hastanede kalınıyo mu ameliyattan sonra?

selam kızlar bende burnumdan memnun degilim ama doktor secmek cok zor geliyor.Reha yavuzer dogru secim olur mu acabaa????? :sm_confused:

=) geçmiş olsun hepinize kızlar bende izmire gittim ama muayene olamadım =(( aksilik işte kısmet olmadı.. kızlar ya bişi daha sorayım ben hastanede kalınıyo mu ameliyattan sonra?

ben bir gece yatmıstım hastanede ama doktor gidebilirsin demisti ben kendi inisiyatifimle kalmıstım, genelde gece kaldırmıyorlar hastanede ama kisiye göre kalmasını da isteyebiliyorlar

selam kızlar bende burnumdan memnun degilim ama doktor secmek cok zor geliyor.Reha yavuzer dogru secim olur mu acabaa????? :sm_confused:

reha yavuzerle ilgili genis bilgiyi doktorlar öneriler sorular bölümünde onun adına olan topikten bulabilirsin, bu secimi kendin yapacaksın ama orada yazılanlar sana bir fikir verebilir a.s.

Back
X