Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
noraluca benimde bir sorum var tatlım :kedi: saçların nasıl okadar güzel ve uzun opuyorumnanaktan
bu ameliyatla ilgili olmadı değilmi mirmirmirmir fisfisfis
geçmiş olsun resimlrini bekliyoruzzemuszemus
Teşekkürler tatlım:)Resimlerimi en kısa zamanda eklerim bu arada seninkileri gördüm dün çok doğal yüzüne yakışan bir burna sahip olmuşsun benimde öyle olacak umarım:)yerimseniben
Öncelikle geçmiş olsun be de 27. 07 de oldum sana şunu sormak istiyorum bu gün alçım alındı ve ödemi engellesin diye bantlar yapıştırıldı yanlız bir ara burnuma baktığımda bayağı şişti zaten masaj yaparken de acıyoyani nasıl desem % 10 luk daha inme gerçekleşicekmiş sadece ama burnum dümdüz kavissiz sanki sonradan monte edilmiş gibi kemer aldırmıştım ben bakıyorum estetik olanlara güzel bi kavisleri var benim ki böle dümdüz mü kalıcak ki dr. um kavis yapacağını anlatmıştı şiş diye mi böle masajla geçer inşallah itiraf ediyorum bu halini hiç beğenmedim :sinifsinif:
Yardımcı olursan sevinirim
Saygı ve sevgilerimle :gitme:
senden sonra ameliyat olmus kıza sordugun soruya bak ilahi :) bize sorsana bacım o ne bilecekzaten bence böle bi baslık acması da yanlıs olmus ya neyse
bak cnm daha ameliyatın cok yeni burnunun sana öyle gelmesi cok normal cünkü benim de öyle oldu, kızlar bilir burnum dümdüz kavissiz cok kötü die buralarda dolanıodum ama zamanla o kaba görünüm düzelio sislikler indikce hafif kavislenio ve burnunu begenmeye baslıosun, simdi burnunu begenmemen icin cok erken bekle accukk
senden sonra ameliyat olmus kıza sordugun soruya bak ilahi :) bize sorsana bacım o ne bilecekzaten bence böle bi baslık acması da yanlıs olmus ya neyse
bak cnm daha ameliyatın cok yeni burnunun sana öyle gelmesi cok normal cünkü benim de öyle oldu, kızlar bilir burnum dümdüz kavissiz cok kötü die buralarda dolanıodum ama zamanla o kaba görünüm düzelio sislikler indikce hafif kavislenio ve burnunu begenmeye baslıosun, simdi burnunu begenmemen icin cok erken bekle accukk
geçmiş olsun..ben de izmirden dr araştırıyorum..hangi doktora ameliyat olduğunu öğrenebilir miyim??Arkadaşlar 29.07.2009'da rinoplasti ameliyatı geçirdim.Eğer sorularınız varsa cevaplayabilirim..
=) geçmiş olsun hepinize kızlar bende izmire gittim ama muayene olamadım =(( aksilik işte kısmet olmadı.. kızlar ya bişi daha sorayım ben hastanede kalınıyo mu ameliyattan sonra?
selam kızlar bende burnumdan memnun degilim ama doktor secmek cok zor geliyor.Reha yavuzer dogru secim olur mu acabaa????? :sm_confused:
bugün randevu aldım.18 eylüle kadar beklemek zorundayım:çok üzgünüm: