Arkadalar 29.07.2008 Rinoplasti Ameliyat geirdim sorularnz varsa cevaplarm:)

doktora insanın icinin ısınması ve güvenmek cok önemli, eger bir doktora sonuna kadar güvenmiyorsa ve icin ısınmıyorsa o doktora ameliyat olma derim, cünkü ilk alcılar cıktıktan sonra belli bir süre burnun umdugun gibi olmuyor ama doktoruna olan güvenin ve inancın sayesinde o süreci atlatabiliyorsun, doktorum düzelecek diyorsa dogrudur diyorsun ve o sekilde zamanla düzelmesini bekliyorsun, aksi durumda büyük hayal kırıklıgına ugrayabilirsin, sana tavsiyem güvenmedigin ve ısınmadıgın doktora bu ameliyatı olma

çok haklısın ama doktoru göremedim henüz.Karar verebilmek için yaklaşık 1 ay beklemeliyim.Ben doğal olsun istiyorum eğer doğallık garantisi verebilirse içime siner zaten.Sen memnunsun sanırım reha beyden

ben reha beyden memnunum ve eger dogallık arıyorsan kesinlikle reha bey diyebilirim burnumu kuzenim bile anlamadı, cok yakınım olmayanlar da anlamıyorlar, son derece dogal oldu hatta bu kadar dogallık fazla mı bile diyorum :) kisinin yüzüne uyumlu burun yapıyor, gidip görüsünce kendin anlarsın zaten o da bunu ifade eder

rica ederim cnm, zaten bu kararı en iyi kendin verirsin ve vereceksin, git bir kac doktorla görüs ve icine sinen doktora ol ameliyatını, eminim mutlu olacaksın, sevgiler...

Kızlar sitedeki bir problem nedeniyle fotoğraflarımı ekleyememiştim kızmışssınız bana baya haklısınız ama artık yükleyebildim yeni konu başlığım'' rinoplastiden yaklaşık bir yıl sonra(fotoğraflı)''konusunda mevcuttur.gecikmeli olsa da kusura bakmayın :)

Back
X